Десните в Германия: Хитлер – само курешка в 1000 г. история

Съпредседателят на Алтернатива за Германия със скандално изказване
Обновена: 2 юни 2018 21:49 | 2 юни 2018 21:49,
142
Десните в Германия: Хитлер – само курешка в 1000 г. история
Снимка: архив Reuters

Съпредседателят на германската крайнодясна партия "Алтернатива за Германия" (АзГ) Александър Гауланд заяви, че Адолф Хитлер и нацистите са били само "курешка" в 1000 години славна германска история, съобщи радио Дойче веле, цитирано от Франс прес.

"Хитлер и националсоциалистите са просто курешка в 1000 години успешна история на Германия", заяви Гауланд, който е и съпредседател на парламентарната група на партията си.

"Да, признаваме отговорността си за 12-те години нацистка диктатура. Имаме славна история и тя, драги приятели, е продължила по-дълго от тези 12 проклети години", каза той на среща на младежката организация на АзГ в Зеебах, провинция Тюрингия.

Генералният секретар на Християндемократичния съюз на канцлерката Ангела Меркел Анегрет Крамп-Каренбауер бързо реагира в Тwitter, пише БТА.

"50 милиона военни жертви, Холокостът и тоталната война са само "курешка" за АзГ и Гауланд. Ето каква е тази партия зад благовъзпитаната си маска", написа тя.

"Алтернатива за Германия" е главната опозиционна сила в парламента с над 90 депутати от 709.

Партията възникна през 2013 г. с платформа за противопоставяне на еврото, но с бежанската криза от 2015 г. се превърна в антиимигрантска, антиислямска и анти-Меркелова партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитлер е бил животно, съсипва света, включително любимите ви швабета. Нарежда цивилните жени и деца да останат в Берлин и да бъдат избити. Заради него измират над 60 милиона бели хора. После се чудите къде е бялата раса - беше изклана прези 70 години !! БЕЗУСЛОВНАТА КАПИТУЛАЦИЯ която подписаха ще им държи влага за още 1000 години! Слава на славянството!
93
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 така го е извъртял, все едно фюрера от немай къде(е така за забавление) от скучен живот е почнал войната. Едва ли не за разнообразие. 1 да не забравя, че роднините(братовчедите), както ги нарича Хитлер англичаните, му извъртяха к............я номер и му забиха ножа в гърба.
92
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моше, блицкриг се прави със самолет Юнкерс, познат и като Щука, от които вие болшевиките сте се насирали. Блицкрика им се отдава идеално на германците, докато има пари за гориво и правене на писти. Благодарете на американците и англичаните, че им бомбандираха рафинериите, че болшевиките сте безсилни иначе.
91
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Додо, Хитлер се е борил с юдеоболшевиките, същите, които ни управляват днес.
90
7
 
9
 
! Отговори
ХИтлер не беше немец преди 5 години
ПСевдо евреina Адолфчо ликвидира елита на немската нация погинаха над 9 000 000 истински германци.Западна Германия все още тъне в окупация.
89
24
 
18
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
Германия-националсоциализъм 12гРусия-болшевизъм -101 годиниБългария-болшевизъм 45/или повече?/като се има предвид ,че болшевизмът е по-жесток от националсоциализма КОЙ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ПОВЕЧЕ?
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интернационалисти, комунисти сър.
87
4
 
15
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Да подложиш държавата си и собствения народ на геноцид като вкараш мюсюлмани които да тормозят и бавно избиват народа ти или да избиеш 50 милиона за да наложиш народа си като господстващ над другите, вие сами преценете кой е по лошия.
86
9
 
1
 
! Отговори
Пустиняк до 107 преди 5 години
Ти каква пък работа с германци си имал, бе Кратуно. Говориш си наизуст пълни глупости, които ти се втълпяват, за да си още по-комплексиран. Това с Византия е поредната порция дебилизъм, която може да попие само в една празна кратуна. А и цялото ти изфантазирано представяне какви били те, ми прилича по-скоро на описанието на някои балкански народи.
85
4
 
21
 
! Отговори
българин преди 5 години
Това, което някои правят,са им нужни десетилетия и столетия!А Великивт наш Драгалъвский Ай дук го направи само за три години!Изкорми жива Родината ни,окраде и продаде всичко и всички, превръщайки благодатната ни държава в руини, скрап и в един голям,смрадлив Катун!Анатема и до девет,да бъде семето ти Драгалевско проклето!!!
84
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нищо не е останало от немското качество на живот в сегашна Германия,работниците са румънци.поляци.българи.португалци.украинци.с техните минуси като манталитет.истинските германци са в старчески домове или по къщите си в страх кой ще купи къщата до тях и ще почне да ги тормози..
83
10
 
34
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Едва ли има личност в световната история, която да е оставила отпечатък върху цивилизацията ни, съпоставим с този на Адолф Хитлер! Също така, едва ли има друга личност, за която да са изговорени толкова лъжи и така грандиозно да бъде изопачено това, какво е правил той, с какво и кого се е борил, защо го е правил и какво му е попречило даде справи с плановете си! Но! Истината е като водата! Колкото и да я спират, запушват и натискат, накрая все пробива отнякъде и вижда бял свят!
82
24
 
31
 
! Отговори
хммм преди 5 години
Германиците имат реноме на точни, правилни и цвета на Европа като цяло. Така мислят тия които не са си имали работа с тях. Германоидите са ***. Гледат само как да правят гадно на тия около тях за да са добре. Един на друг се предават като никои други. Мизерия на Балканите за да са добре те. Според прикрита срамна история, зад падането на Византия стоят герм. държави които са спонсорирали турците. Когато е горяло центъра на християнството не са си мръднали гъзa. За да имат бъдеще по-напред. Че и Хитлер...избил е половината население на Европа, Германия никога не е водила Европа към добро.
81
0
 
4
 
! Отговори
Аз съм евреиофил преди 5 години
До Моше-Искам да те попитам според теб какво ти е мнението за викингите аз лично съм чувал че те и англичаните както и евреите и японците са най-умните хора на планетата?
80
21
 
3
 
! Отговори
Моше преди 5 години
До Adolf EichmannКакто и предполагах разговарям с на.истки по.човек сиреч ***.На тоя не му е ясно че металът за немските танкове идва от Швеция и когато Швеция в края на войната спира доставките немските танкове са с по-нискокачествени брони доказано от руснаците при тестове на броните на Тигър 1 и Тигър 2 всъщност бронята на Тигър две се пробива по-лесно.През цялата война немските некаъдерници нямат един двумоторен бомбардировач а тръгнали блицкриг да правят.Клоуни!
79
7
 
1
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Но все пак да се върна на основната ми тема.Ни правим каквото си поискаме където си поискаме и както си поискаме.Никой с пръст не може да ни пипне тоя долу ми плещи за некви германци тия дори 1000 гащника със сопи не могат да съберат и се на.и.ат пред нашето превъзходство Меркави Ф-35 Ф-15 и ЯО.За какво говорим изобщо наци.тки кл.ун!
78
13
 
2
 
! Отговори
Моше преди 5 години
До Adolf EichmannЕ кво да гледам тия превземат Франция само щото са с 3 пъти по-голямо население и половината им техника дет използват "умните" немци са чешки танкове щото немските не стават за нищо.А Чехия знаем как я превземат без бой.Каква Англия те една битка за Британия не могат да спечелят и хитлерчо отменя кампанията Морски лъв щото англиският флот превъзхожда многократно немският.Печели начални победи срещу грузинеца но те съветите са неадекватни и пак с по-добри танкове и самолети.
77
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До МошеАло,"Богоизбраните",може би е по-вярно да се каже "Дяволоизбраните"!Хиляди години само злини от вас!
76
9
 
4
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Кой знае защо се пропуска фактът,че Хитлер е бил евреин и най-вероятно манджурски кандидат.Изобщо цялата история с нацизма може да се окаже е.в*ре*йска направия с цел постигане на световна доминация,което и се случва след Втората световна!
75
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия вече и съвсем друга.Тези идеи остават в историята. 30% от Германия и икономиката и са чужденци.Ако те си тръгнат Германия умира! Реалност!