Десните в Германия: Хитлер – само курешка в 1000 г. история

Съпредседателят на Алтернатива за Германия със скандално изказване
Обновена: 2 юни 2018 21:49 | 2 юни 2018 21:49,
142
Десните в Германия: Хитлер – само курешка в 1000 г. история
Снимка: архив Reuters

Съпредседателят на германската крайнодясна партия "Алтернатива за Германия" (АзГ) Александър Гауланд заяви, че Адолф Хитлер и нацистите са били само "курешка" в 1000 години славна германска история, съобщи радио Дойче веле, цитирано от Франс прес.

"Хитлер и националсоциалистите са просто курешка в 1000 години успешна история на Германия", заяви Гауланд, който е и съпредседател на парламентарната група на партията си.

"Да, признаваме отговорността си за 12-те години нацистка диктатура. Имаме славна история и тя, драги приятели, е продължила по-дълго от тези 12 проклети години", каза той на среща на младежката организация на АзГ в Зеебах, провинция Тюрингия.

Генералният секретар на Християндемократичния съюз на канцлерката Ангела Меркел Анегрет Крамп-Каренбауер бързо реагира в Тwitter, пише БТА.

"50 милиона военни жертви, Холокостът и тоталната война са само "курешка" за АзГ и Гауланд. Ето каква е тази партия зад благовъзпитаната си маска", написа тя.

"Алтернатива за Германия" е главната опозиционна сила в парламента с над 90 депутати от 709.

Партията възникна през 2013 г. с платформа за противопоставяне на еврото, но с бежанската криза от 2015 г. се превърна в антиимигрантска, антиислямска и анти-Меркелова партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
3
 
! Отговори
Моше преди 5 години
До АнонименИ кой ще ни спре?
33
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дърт комунист Защо Германия да се съюзи с Просиията и да избива прибалти и поляци, като може да се съюзи с поляци, украинци, румънци, прибалти и да изколи руските т-панари?
32
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дърт комунистА ние каква изгода имаме от създаването на Четвърти райх с помощта на ***?
31
6
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
До Дърт комунистДрън дрън ярина чувство на бла бла.Печелят срещу французите втората световна само щото са 70 милиона заедно с Австрия и Судетите докато Французите са 39 милиона.Германците са застаряващи а старци деца не правят ниска раждаемост която компенсират с турци и араби нямат атомно оръжие нямат никакво оръжие половината им самолети нелетят и тн.Само с два ядр.ни удара и ще бъде прекъснато жалкото им съществуване.Немците са нация от отр.пки!
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитлер размахваше една тояга над ЕС сега швабите ни показват моркова през Райхфайзенбанк и ни карат да им мием чиниите.
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извода, е че удариш ли евреите спреш ли им парите. Те ще ти обявят масова война защото евреите са се пръснали по целия свят и са обединени само от едно нещо и това са парите.
28
9
 
5
 
! Отговори
Дърт комунист преди 5 години
Войната е закодирана в гените на германците !! Чувството им за изключителност и превъзходство над останалите раси и народи се разпростира отвъд рамките на нацизма и не им дава мира !! Германия завладя икономически и политечески Европа без един изстрелян коршум !! От ВСВ минаха цели 70 г., младите не помнят войната, четат масово Моята Борба и мечтаят за реванш !! Германия иска да си осигури жизнено пространство за сметка на останалите чрез създаването на ГЕРМАНСКА ДУПЕРДЪРЖАВА - Четвърти Райх !!
27
7
 
15
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Великобритания и Франция обявяват война на Германия, Хитлер не е започвал нищо, само е искал да оправи недоразуменията от края на ПСВ.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До #9: "Умната политика" не е била само на Хитлер а е произтекла от сегашните глобални господари,разположени в западните страни и САЩ.Първо,след ПСВ са докарали победените страни(между които и нас),до плачевно състояние,засяли са Европа с териториални проблеми,а след това са го и финансирали.И така се е появил Хитлер!Между другото,Европа в момента е в подобно,даже още по-страшно положение и нищо чудно да се появи не един,а няколко "хитлери",за радост на ционистите-масони.И да пламне войн
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АзГз - ако ги немаха рублите, щяхте да сте само една КУРЕШКА в съвременната политическа картина на Германия!
24
1
 
10
 
! Отговори
до Моше преди 5 години
Мисли за Турция и Иран, че ви готвят изненади, недей да злорадстваш!
23
1
 
13
 
! Отговори
Нещо за лека нощ преди 5 години
Ех, Моше и вие ционистите не сте по-различни от нацистите. Тези зверщини, които те вършиха против вас, сега вие ги вършите спрямо арабите. Знам, че за вас важи все още библейският принцип "Око за око, зъб за зъб", но ако сте решили да си отмъщавате, то го сторете на англо-саксонците те ви насадиха на "пачи яйца" точно в окото на бурята. А САЩ се управлява от евреи това е ясно, затова и помагат на Израел. До да си отмъщавате вечно не си заслужава, защото ако всички започнем, края няма да има!
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правителството плащало на работниците със сертификати, а с тях работниците плащали за другите стоки и услуги, като по този начин се създавали и допълнителни работни места. В отговор на новата банкова система на Германия, еврейското световно господство обявява война на Германия чрез бойкот на германски стоки. За две години безработицата в Германия изчезва, а за пет години от най-бедната страна, Германия става най-богата страна в Европа.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Моше 20Нали знаеш, че на Израел още малко му остава.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитлер е спрял далаверите на евреите. За това са предизвикали ВСВ. Британците имат най-голямата вина ВСВ да се осъществи. Примерно и Ханс да е управлявал Германия тогава ако е действал като Хитлер пак щяха евреите да предизвикат война защото лапачката им е била спряна.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора не са наясно във Германия е имало 1 млн евреи по това време във концлагеррите са вкарани само такива, които са имали смесени бракове между арийци и евреи в концлагерите умират 256 000 човека, а не 6 млн както се твърди, което пак е лошо Повeчето умират от глад заради американските и английските бомбардировки, които унищожават складовете със провизии и гладува също и мирното население. Хитлер е бил евреин и е убивал само евреи, които са се отклонили от Тората и са се женели за арийци
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕВРЕЙСКОТО НЕЗАКОННО К О П И Л Е АДОЛФ ШЕКЕЛГРОБЕР ПОД ДИКТОВКАТА НА ЦИОН И С ПАРИТЕ НА РОДШИЛД ДОКАРА НА ВЕЛИКИЯ ГЕРМАНСКИ АРИЙСКИ НАРОД НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И РАЗРУХА ВКАРВАЙКИ ГЕРМАНИЯ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ,А ЦЕЛТА НА ЦИОН БЕШЕ ДВЕТЕ СТРАНИ ГЕРМАНИЯ И РУССИЯ ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ,НО (ИЗБРАНИТЕ) НЕ ПОЗНАХА И РАША СТАНА ОСВЕН ПОБЕДИТЕЛ И ОЩЕ ПО СИЛНА И ГОЛЯМА И .НЕ ХИТЛЕР ,А НА ХИМЛЕР,ХЕС ОБЩЕСТВОТО ТУЛЕ -АНЕНЕРБЕ И МАРИЯ ОРСИЧ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКЛОНИМ ПРЕД ТЯХ ,ЗАЩОТО ТЕ ИСКАХА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯ
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немската икономика бива разбита и опустошена от банкери, до пристигането на Хитлер.След като бива избран, Хитлер отказва да играе по свирката на Рокфелер/Ротшилд и едно от първите неща, които прави е да оправи корумпираната, базирана на дългове финансова система. Това станало, чрез емитиране на собствени пари. Новите пари не били обезпечени със злато или друга чужда валута, тъй като всичко това било в ръцете на световните банкери, а били обезпечени с труда на самите немци.
16
4
 
4
 
! Отговори
Дърт комунист преди 5 години
Германия гради свой нов Райх !! Тя смазва политически и икономически останалите страни и им взима работната ръка !! Но реализирането на германска супердържава и окончателно покоряване на евржпейските народи е възможно само с подкрепата на Русия !! Германците започнаха да го разбират и да се обръщат към Путин !! Но Русия също ще иска парче от баницата !! На първо четене опарничавите Полша и Балтите трябва да бъдат унищожени защото спъват процеса и са смъртни врагове на Райха и на Русия !!
15
11
 
3
 
! Отговори
Моше преди 5 години
До АнонименАз съм си ок киснем си тука у Тел Авив-а Железният купол ме пази разстрелваме ислямските питеци по границата имаме Ф-35 *** не мое префърли отникъде.А вас са ви налазили всекакви.не виждам защо да не съм спокоен за дните си.САЩ е с нас технологиите са при нас а вие кои бяхте.