Мечта, мечта... 5 начина да отслабнете по-бързо

Трудно е, резултати се постигат с много усилия и лишения
3
Мечта, мечта... 5 начина да отслабнете по-бързо
Снимка: pixabay

Отслабването е мечтана цел за много хора. Трудно е, резултати се постигат с много усилия и лишения. Много често мазнините продължават да си стоят на определени нежелани места въпреки отслабването.

За да се стопят всички излишни тлъстини е необходимо не само постоянство, но и ускоряване на метаболизма. Когато той работи на максимални обороти, изгарянето на мазнините става по-бързо и качествено.

Една от най-честите грешки, които пречат на отслабването, е намаляването на калориите. Това кара организмът да потиска редукцията на мазнини в стремеж да преодолее глада. Така се образуват мастни депа, в които се съхраняват излишните мазнини.

За да ги изгорите, не намалявайте калорийния прием. Вместо това направете някои промени в ежедневния си ритъм. Ето какви.

Пийте много вода

Водата е необходима за разграждането на мазнините. Тя се губи лесно и бързо с отделянето, изпотяването, дишането. Много хора живеят с лека форма на дехидратация без да знаят. Това е спънка за сдобиване с мечтаната фигура. Пиенето на 2 литра вода на ден помага за изгарянето на повече калории.

Опитайте периодично постене

Ограничаването на приема на храни от животински произход за определени периоди от време може да стабилизира кръвната захар и да намали възпаленията в тъканите, което едновременно насърчава и изгарянето на мазнини. Постенето намалява така наречения хормон на глада грелин. Заедно с него се намалява и желанието за сладко и захарни храни, причиняващи възпаления и трупане на тлъстини. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
X преди 5 години
Глад. Влизаш в кетоза, изгаряш мазнини.