Нелепо: Националите ни по волейбол загубиха от Сърбия

"Лъвовете" имаха два пъти шанс да затворят мача
2 юни 2018 08:15, Петя Славова
26
Нелепо: Националите ни по волейбол загубиха от Сърбия
Снимка: БТА

Националите по волейбол на България загубиха с 2:3 от Сърбия по изключително драматичен начин своя мач№4 в Лигата на нациите. "Лъвовете" загубиха първия гейм, но успяха да стигнат до обрат с 2:1.

Последва силен гейм за сърбите и изравняване на резултата. В тайбрека момчетата на Пламен Константинов поведоха, но авансът им бе стопен бързо от гостите.

Все пак националите ни имаха на два пъти шанс да затворят мача при 14:12, но сърбите отбелязаха четири поредни точки и спечелиха мача с 3:2.

Вижте подробностите в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
СерГей Станишката преди 5 години
Аман от слаба психика. Стигаш до Цариград и се наакваш накрая.Трябва да се работи основно върху психиката на нашите слабохарактерни момченца. Те техниката си я имат, но тя трябва да се комбинира със силна психика за да е печеливш спортиста. Примери колкото искаш - Григор, Котоошу, волейбола, футбола и т.н., стигат до подножието на върха и се наакват... Истината е че нямаме добри специалисти в треньорската сфера.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продадоха 4 и 5 гейм.
11
2
 
6
 
! Отговори
Без преди 5 години
Добре, че бяха сърбите да хванем някоя точка. Играта на Учиков беше толкова предсказуема. Всяка забивка под един и същи ъгъл и на едно и също място. Сърбите му хванаха всички забивки. Е аз от волейбол не разбирам, ама и на мен ми стана ясно, че просто трябва да сервира забивката метър в страни. Жив зян.
10
0
 
17
 
! Отговори
аз преди 5 години
Матей Казийски един от най добрите волейболисти в света неиска да играе за националния отбор на българия Димитър Бербатов голмайстор на вишата лига във пика на кариерата си не иска да играе за националния отбор по футбол всичко това заради тюфлеци като данчо лазаров,любо ганев,боби михаилов,данчо лечков и т н и т н безкраен е списъка със бивши спортни величия който по една или друга причина вместо да са мотор и пример за нацията се корумпират и влизат в обръчите от фирми около държавата
9
4
 
6
 
! Отговори
Изгнаник преди 5 години
Загубена е битката,но не и войната.Всичко сега започва.Успех на нашите момчета .
8
6
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Лепо си е. Тепърва ни чакат загуби от доста по-непретенциозни отбори. От много време насам волейболът върви надолу. Както всяка друга комунистическа структура, която никой не смее да промени, защото го е страх от вожда й.
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нелепо щеше да е, ако нашите момчета бяха пияни, или ако бяха отбелязали 6 точки за цялата игра.Играха, представиха се, не спечелиха, но и не се дадоха без бой. Следващия път, ще спечелят !
6
1
 
16
 
! Отговори
що да е нелепо преди 5 години
Играли са по-добре,спечелили са!Еми случва се,кво толкова!?Да им е честито!
5
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Ганчовците - толкова.
4
1
 
20
 
! Отговори
А преди 5 години
играли смо врло добро али немали смо шанса
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, наистина е двусмислено, щото "нелепо" на сръбски май е нещо като грозно.
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-скоро закономерно.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е нелепо... Нормално е!