Арестуваха килъра от Слънчев бряг, убил хазартния бос от ревност

Извършителят е 37-годишен мъж, притежавал е законно оръжие
Обновена: 3 юни 2018 10:06 | 3 юни 2018 09:45,
168

Снимка: Булфото

Извършителят на убийството в Слънчев бряг е задържан на ГКПП "Лесово" в опит да премине границата. Това каза главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов на брифинг във връзка със случая с убития при стрелба собственик на казина в Слънчев бряг.
Още по темата

"Става въпрос за ревност и неизяснени лични отношения. Имаме загинал мъж на 54 години и пострадало момиче на 22 години, което е в тежко състояние в болницата в Бургас. След бърз анализ работата и провеждане на оперативно-издирвателни действия извършителят беше задържан в опит да премине границата на ГКПП "Лесово", каза Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

Той уточни, че извършителят е 37-годишен мъж, който притежава законно оръжие и е с чисто криминално минало.

"Оръжието му е иззето и тепърва ще се установява дали това е използваното оръжие за престъплението. Давано му е във връзка с неговата работа като лице, което работи с парични средства в различни фирми. Най-вероятно е имал чувства към простреляното момиче, познават се от около един месец според данни на свидетели. Убийството е извършено с особена жестокост към жертвата", допълни главният секретар на МВР.

По време на инцидента на задната седалка в автомобила е имало още двама души, които не са пострадали, но са били очевидци, уточни той.

Първо е застрелян 54-годишният мъж, добави главният секретар на МВР. Той каза още, че състоянието на 22-годишното момиче остава тежко. То е работело в едно от казината на убития Коста Николов.

Полицията продължава да издирва свидетели на инцидента, уточни директорът на ОД -  МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев допълни, че всеки момент предстои повдигане на обвинение за умишлено убийство и вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

По непотвърдена информация 37-годишният е работил като охранител във фирма и е отговарял за транспортирането на големи парични суми, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
11
 
! Отговори
полезна ревност преди 5 години
от ревността има полза.
99
2
 
13
 
! Отговори
Как така бре? преди 5 години
Чакай малко как така от ревност те да не са джендер ? Нещо май май журналистките са тралала. Как мъж да убие друг мъж а къде е жената вкарайте я кат свидетел тогаз ще го приема като истинска новина не видя ли мацето всичко е фалшиво.
98
0
 
16
 
! Отговори
Цветанов преди 5 години
Ревност, офцииии!
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :)Пак ще гласуваме за него!
96
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Коце кметаНяма как да се върнеш във време от което не си излизал
95
3
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Глупости !!! Ревност !!! Най-вероятно причината е упойващи вещества...
94
4
 
29
 
! Отговори
м даа преди 5 години
Ние се гъбаркаме със съдбата на пострадалите , но е найстина гнусна история, хващаш си младо момиче и после научаваш че е тръгнала с 50-годишен и той точно шефът ти.
93
2
 
4
 
! Отговори
Kreatoriu преди 5 години
Rip na shefa na policiata v Drianovo i negovoto semeistvo ot mvr...
92
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно, къде е тръгнал на стари години да му изневерява с някаква на 22,
91
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехе..най бързото разскрито убийство ....) ревност.. аде голям смех...ами тоя що ще убива и момичето ?? Тук пак мирише ..но рано или късно ще е друго..а и тия изказвания предварително за ревност !!!
90
5
 
31
 
! Отговори
От тиквун с любофф преди 5 години
Не се занимавайте с дребни битови скандали. Вместо да гледате европредседателството!
89
9
 
47
 
! Отговори
:) преди 5 години
В Боколенд всичко е нормално. Всеки ден убийства, корупция и беззаконие. Гласувайте пак за Боко ЕТ и всичко ще е ОК.. за Боко. Момчето милиардер стана.
88
4
 
52
 
! Отговори
тТт преди 5 години
В България, стане ли публично убийство, то то е (или директно става) самоубийство, убийство от ревност или убийство заради смейни проблеми!!! НИКОГА не е заради бизнес взаимоотношения, щото там мнооого мирише и мнооого се цапа!!!Обзалагам се, че и това ще отиде в графата "от ревност", но причината е ясна на всички нас!
87
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и така да е. Нещо много бърже откриха убиеца. Що ли не им вярвам?
86
3
 
67
 
! Отговори
Не преувеличавайте преди 5 години
Мутра с мутреса гръмнати от мутра. Не е ревност, а обикновена трудова злополука.
85
4
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Турчина е убил 2. Нищо ново под сльнцето.
84
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
и тримата са излишни нема кои да копа на село
83
5
 
3
 
! Отговори
vetyro преди 5 години
до 91, иронията очевидно е чужда територия за вас. ако е така, избягвайте да ме коментирате, защото аз съм перфектен в тази непозната за неграмотните област! пазете се да не потънете в собственото си араламбене! инак нали знаеш за кое можеш да фанеш ветъро... :-)))
82
4
 
33
 
! Отговори
КЕШ преди 5 години
60 ГОДИШЕН С 20 ГОДИШНА СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО :D
81
7
 
41
 
! Отговори
До ветъро преди 5 години
Да ,от десетките казина които притежава и стотици работници,точно тази млада и добре изглеждаща кифла реши да я закара до работа нали ?