Арестуваха килъра от Слънчев бряг, убил хазартния бос от ревност

Извършителят е 37-годишен мъж, притежавал е законно оръжие
Обновена: 3 юни 2018 10:06 | 3 юни 2018 09:45,
168

Снимка: Булфото

Извършителят на убийството в Слънчев бряг е задържан на ГКПП "Лесово" в опит да премине границата. Това каза главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов на брифинг във връзка със случая с убития при стрелба собственик на казина в Слънчев бряг.
Още по темата

"Става въпрос за ревност и неизяснени лични отношения. Имаме загинал мъж на 54 години и пострадало момиче на 22 години, което е в тежко състояние в болницата в Бургас. След бърз анализ работата и провеждане на оперативно-издирвателни действия извършителят беше задържан в опит да премине границата на ГКПП "Лесово", каза Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

Той уточни, че извършителят е 37-годишен мъж, който притежава законно оръжие и е с чисто криминално минало.

"Оръжието му е иззето и тепърва ще се установява дали това е използваното оръжие за престъплението. Давано му е във връзка с неговата работа като лице, което работи с парични средства в различни фирми. Най-вероятно е имал чувства към простреляното момиче, познават се от около един месец според данни на свидетели. Убийството е извършено с особена жестокост към жертвата", допълни главният секретар на МВР.

По време на инцидента на задната седалка в автомобила е имало още двама души, които не са пострадали, но са били очевидци, уточни той.

Първо е застрелян 54-годишният мъж, добави главният секретар на МВР. Той каза още, че състоянието на 22-годишното момиче остава тежко. То е работело в едно от казината на убития Коста Николов.

Полицията продължава да издирва свидетели на инцидента, уточни директорът на ОД -  МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев допълни, че всеки момент предстои повдигане на обвинение за умишлено убийство и вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

По непотвърдена информация 37-годишният е работил като охранител във фирма и е отговарял за транспортирането на големи парични суми, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
43
 
! Отговори
боко-2 преди 5 години
Добре дошли в 90-те!
79
9
 
16
 
! Отговори
ветъро преди 5 години
момичето (джулия) е работило в казината на ромео (55год). може пък той само да я е карал до местоработата и(ударено и, което не се приема от неграмотната цензура на "инвесторите" за човешки знак). може, защо да не може?
78
3
 
42
 
! Отговори
Валерката Симеонов преди 5 години
Важното е че мерките за намаляване на шума от дискотеките работят. Най-силния шум по Слънчака сега е пукотевицата от патлаците.
77
2
 
36
 
! Отговори
Балък Рибаров преди 5 години
Убиецът носел оръжието си във колата си до ареста?!? Обичал много трудолюбивата мома, която личи че не обича много да си стои у дома на село?!?Айде стига!
76
2
 
36
 
! Отговори
Цецко преди 5 години
Да бе ревност !!! Охранител, големи суми пари, начало на сезона ...
75
4
 
37
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
37г,госпожицата 22г....господина 55г.Абе и тримата са за психодиспансера... Или поне за група анонимни объркани и депресирани младежи.Ей, така започна Троянската война за Елена...
74
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До милиционерБил е от "финансово красивите" човека...е, сега ще има голям паметник от черен мрамор, и на него - малка ротативка.
73
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върнаха се тотално мутренските времена!Е, имаше един момент (пли лошия Костов) бяхме ги позабравили, нооооо!
72
4
 
43
 
! Отговори
милиционер преди 5 години
54 годишен с 22 годишна. Има ли смисъл са се обяснява повече?
71
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам, убитият е имал скъп мерцедес, а е бил бос?
70
3
 
17
 
! Отговори
ветъро преди 5 години
голема любов, голема патаклама. едни съвременни ромео и джулия. за ромео не ме е яд, но защо и джулия? какво нещо е Съдбата (пиша Я с главно С, за да ме уважава и тя :-))). винаги, когато съм и(ударено и, което от "инвесторите" не се приема, како човешки знак) търсил сметка тя ме е пращала на онова место, откъдето съм се пръкнал. т.е. нищото. сега да очакваме и любовта на цацаров към престъпниците, под натиска на хелзингския комитет да се прояви в пълния си блясък!
69
3
 
9
 
! Отговори
пробвал и зарязал преди 5 години
До баба СтанкаНапреко е, ама като се качва по стълби шляпа, та я зарязах. :)
68
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО БЕШЕ ЗАРАДИ ЖЕНА ЩЕШЕ ДА СТРЕЛЯ И В НЕЯ!!!!А ТЯ Е ПОСТРАДАЛА ЩОТО Е БИЛА ДО НЕГО НО В НЕЯ ДИРЕКТНО НЕ Е СТРЕЛЯНО!ОТ ПОЛИЦИЯТА ЛЪЖАТ ЗА ДА ОМАЛОВАЖАТ СЛУЧАЯ!
67
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОЖЕ И ТОЯ ДА Е УБИЕЦА НО Е ЗА ПАРИ!!! ОБРАЛ ГО Е И ТАКА Е ПРИКРИЛ СЛЕДИТЕ! ИЗДАДЕН ОТ НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ С НЕЩАТА ИМ!АБСОЛЮТНО НЕ Е ЗАРАДИ ЖЕНА!!
66
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте снимка на Симонка да и видим ЕнтЕлЕгентната физиономия
65
2
 
25
 
! Отговори
Алов преди 5 години
После ще го самоубияти всичко чисто. Това е новото прикритие,ч еняма организирана престъпност.
64
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е да има сеир,сета журналистите ще избълват 1000 ненужни статии
63
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СПОРЕД МЕН ЛЪЖАТ!!!!!!ФАНАЛИ СА НЯКОЙ НЕВИНЕН :D
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин: Няма доказателства !
61
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е че сме ЕвропредЦедатели и командваме светО.Важно е че си тъn, като ***!