Арестуваха килъра от Слънчев бряг, убил хазартния бос от ревност

Извършителят е 37-годишен мъж, притежавал е законно оръжие
Обновена: 3 юни 2018 10:06 | 3 юни 2018 09:45,
168

Снимка: Булфото

Извършителят на убийството в Слънчев бряг е задържан на ГКПП "Лесово" в опит да премине границата. Това каза главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов на брифинг във връзка със случая с убития при стрелба собственик на казина в Слънчев бряг.
Още по темата

"Става въпрос за ревност и неизяснени лични отношения. Имаме загинал мъж на 54 години и пострадало момиче на 22 години, което е в тежко състояние в болницата в Бургас. След бърз анализ работата и провеждане на оперативно-издирвателни действия извършителят беше задържан в опит да премине границата на ГКПП "Лесово", каза Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

Той уточни, че извършителят е 37-годишен мъж, който притежава законно оръжие и е с чисто криминално минало.

"Оръжието му е иззето и тепърва ще се установява дали това е използваното оръжие за престъплението. Давано му е във връзка с неговата работа като лице, което работи с парични средства в различни фирми. Най-вероятно е имал чувства към простреляното момиче, познават се от около един месец според данни на свидетели. Убийството е извършено с особена жестокост към жертвата", допълни главният секретар на МВР.

По време на инцидента на задната седалка в автомобила е имало още двама души, които не са пострадали, но са били очевидци, уточни той.

Първо е застрелян 54-годишният мъж, добави главният секретар на МВР. Той каза още, че състоянието на 22-годишното момиче остава тежко. То е работело в едно от казината на убития Коста Николов.

Полицията продължава да издирва свидетели на инцидента, уточни директорът на ОД -  МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев допълни, че всеки момент предстои повдигане на обвинение за умишлено убийство и вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

По непотвърдена информация 37-годишният е работил като охранител във фирма и е отговарял за транспортирането на големи парични суми, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
2
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Като гледам момичето на снимката, 100% не е от ревност!!Все пак бащата е от силовите структури!Това не се вписва с щерка му!Определено иманещо повече от показаното ни.Убиецът не подхожда на отредената му роля!Ясное ,че става за за пари!И то нишката отива към весоката част на пирамидата ни! Нали ви е ясно какво означава това!?!?!
119
1
 
2
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Малко по малко започваме да приличаме на турците. Убийствата заради чест са тяхна специалност. Българи какво ви става????
118
0
 
10
 
! Отговори
Малкият Мук преди 5 години
Всяка трета, ,,кримка" по медиите е в стил, ,,ала-Росен Ангелов".Ревност има когато става дума за жена с главно, ,Ж". А не за евтин ***,който минава от ръка на ръка,за едни ботушки с чанта,и екскурзия до Малдивите.
117
0
 
6
 
! Отговори
Малкият Мук преди 5 години
22 годишно,......ох на дядааа......
116
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е 125, няма как да е от ревност...............тия полицаи за толкова глупави ли ни вземат???
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От ревност,ама друг път.За едно тунинговано жабе.Виж за неизяснени финансови отношения по е възможно.Хазарт е това.
114
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Почти виц:бушон!
113
2
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До шматка 123 Ами защота си бедна шматка.
112
0
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Нали на задната седалка е имало двама свидетели.Малко ли са та търсят още.?
111
0
 
14
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Хазартен бос.Защо ли изпитвам задоволство
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми пука не ми дреме
109
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей неграмотни *** на БЪЛГАРСКИ, СЕ ПИШЕ УБИЕЦ....
108
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и от ревност да е .Вие пък всичко знаете -кой какъв е ,колко пари има на кой се отчита нелегално и какви престъпления крие.Може охранителят да има некви проблеми с психиката нещо кой ги знае.Има едно универсални правило.Готините мадами ходят с големи баровци.Един с нов мерцедес другият с Опел на 100 години
107
4
 
14
 
! Отговори
Почти виц: преди 5 години
1.Охранител, какво образование има?2.23-годишно момиче- какво образование има?3.Това момиче има МНОГО БОГАТ приятел.4.На какво разчита 37-год.охранител: да живеят двамата със заплатите си,да раждат деца... Но момичето е свикнало вече на мНОГО пари.5.Възможно ли е 37-год. МЪЖ,със законно притежавано оръжие да бъде толкова "нежна душа",да се ВЛЮБИ безнадеждно и да УБИВА,заради "невъзможна любов"??Охранителите минават и курс по закона.Той има понятие,че животът му е свършил.Но не заради любов
106
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"убил хазартния бос от ревност"Без съмнение е така. Като другите дето се стреляха за парко място. Или свещенника дето се удави докато си плувал. Имаше и една млада медицинка сестра дето почина от "естественна смърт" (за черноморието) И това е само случаите от медиите които си спомних. Колко ли още други такива "битови" инциденти има? Може би за това доста от българите не стъпват там.
105
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ейтакива босове издържат внуците на човеко от Банкя в Америка ,, вие да не мислите че е от 2500 лева заплата
104
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нема лошо , един бандит по малко ...време повече подобни босове да ги последва същата участ..ГАРАНТИАМ че народа ме му пука за такива босове. Те и без това се отчитат дирацтно на разБойко и нищо от тези казина не орива за пенсионерите
103
3
 
9
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Ох, за всяка ц. и. ганска драма ли ще ни информирате? Ами това е нормално да този етнос, добре, че няма пострадали невинни.
102
2
 
10
 
! Отговори
кое си мое-си знае преди 5 години
22 годошната г етранала ролеткаджията с андежда се завърне при любимия но съдбата ги разделилаой каква дрогерия, ой каква дръкалгерия
101
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да или от ревност,или се е самоубил.Двете версии за всичко на Смешната бг полиция