Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"

Пострадалото 22-годишно момиче е с тежка травма и се бори за живота си
3 юни 2018 12:35,
160
Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"
Снимка: Булфото

Пострадалото при стрелбата в Слънчев бряг 22-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Снощи ѝ е извършена спешна операция и е настанена в отделението по реанимация.

Според очевидка на кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов младото момичето е било простреляно до автомобила на жертвата.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.

Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.

По-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан извършителят при опит да напусне страната на ГКПП Лесово и разясни, че най-вероятно става дума за убийство от ревност и неизяснени лични отношения.

Според "24 часа" задържаният за убийството на Коста Николов - Михаил Стоянов е работил за бивш шеф на общинския съвет в Несебър. По неофициална информация 37-годишният Стоянов е бил личен шофьор и охрана на бившия шеф на местния парламент Благой Филипов.

От известно време стрелецът работил във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет "Макаров". Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ.

Запознати разкриха, че мъжът е родом от Ямбол, но от години живеел в Бургас. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния "Макаров", открит в автомобила на задържания мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работата е ясна, ама тарикатите треа да разберат че Макаров гледа на всички по един начин. Сега дано девойчето да се оправи, а този мутроподобен 50+ годишен (който със сигурност е по-голям престъпник от извършителя) ще кара дървена S-класа
110
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерката да им направи забележка да слагат заглушители, че хорате си почиват, бе
109
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На МВРето трябва да им се забранят да четат любовни романи, особено на висшето ръководство. Годината почна с оня "любовен роман" от Нови Искър, сега пак до любовните романи опряха.
108
2
 
7
 
! Отговори
Рикиджия преди 5 години
Някой да не е разбрал че този 55 годишния е имал за приятелка тази 22 годишната, любов братче
107
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама грам не ми дреме нито за застреляната мутра, нито за стрелящия селски бек, нито за парцаливата им дружка! и най-вече грам не ми дреме какво се случва в тази бетонна мафиотска дупка сл. бряг. строиха си с мръсните нарко- и пари от ***, да си ги разпределят.
106
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е логично Михаил Стоянов да е извършителят. Защо би минал граница още същия ден, със собствените си документи, с частен автомобил и пистолет под седалката? Да кажем, че от страх тръгва да бяга в Турция, но защо по дяволите с пистолет в колата ще минава граница? То само по магистралата да беше карал са 3 часа до Лесово, да го беше засилил през прозореца тоо пищоф...
105
4
 
17
 
! Отговори
lewskar преди 5 години
По-голям тъпизъм от да убиеш от ревност е само да се самоубиеш от любов !Каква то и кифла да е едно е сигурно , цепката не и е напряко! Това е съсипия за всички тези семейства въвлечени в това престъпление , жертви или извършите ли.Няма как да има градация във мозъчното вещество на Охранителя от Ямбол или пък на Селската мома от Дряново най-накрая хванала истенски Баровец , а не охранителета . За съжеление отмениха Софийското жителство много рано , трябва ше да го отменин като Чехите през 2000г
104
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради един ка.ра кон.джул сега момчето ...! Абе то нормални моми не останаха всичко се изнесе... мъка мъка .
103
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз си помислих, че са онези ужасни палаткаджии, нали това сега е най-голямата грижа на министрите? за да могат другарчетата им свободно да се разстрелват по пиянските 'курорти'.
102
10
 
7
 
! Отговори
Сашо Нерезо от Шумен преди 5 години
До къде ни докара само Великия ДрагалЪвский Ай Дук!?Да се стреляме по кюшетата!По Татово време това нямаше как да се случи!Анатема,Ай дуко!До девето да е семетопроклето?
101
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жена пада як кютек откак свят се помни ...такова трепане е падало в историята... няма новина. Жалко за човека... но тука играе болната ревност!
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много стар бил а оня 37 е много млад ли с 15 години по стар от нея!?
99
3
 
10
 
! Отговори
отговор преди 5 години
Във версиите на МВР винаги нещо куца, като ония дето се самоубил и нямало пистолет до трупа, щото го взел един пенсионер, за да предпази някое дете да го намери и да се нарани...Спокойно, и тук ще си напаснат версията. Е може пак да е невероятна но има ли шанс 1 на милион - за МВР си е правдоподобно стечение на обстоятелствата.
98
1
 
9
 
! Отговори
Селянин без Фейсбук преди 5 години
На едно място прочетох, че била умряла, но криели заради арестувания. Може и да е фейк нюз.
97
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бяхте откраднали малко Статити от другите Медии , там има и снимка на простреляната млада дама , хаха не ви се краде................хаха
96
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руски Медии пишат че Охранителя е хванал полет от Сърбия за Русия
95
2
 
22
 
! Отговори
? преди 5 години
До и те такаА може силиконът да и е спасил живота, омекотявайки изстрела.
94
3
 
14
 
! Отговори
Бау преди 5 години
"Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин."Без коментар ...
93
5
 
48
 
! Отговори
и те така преди 5 години
Простреляната в Слънчев бряг снощи 22 годишна Симона Тодорова вече изживя силиконовочалгарската мечта...
92
1
 
18
 
! Отговори
... преди 5 години
До СатаНАТОязък за 5-те кила злато по него, сигурно е зачезнало