Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"

Пострадалото 22-годишно момиче е с тежка травма и се бори за живота си
3 юни 2018 12:35,
160
Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"
Снимка: Булфото

Пострадалото при стрелбата в Слънчев бряг 22-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Снощи ѝ е извършена спешна операция и е настанена в отделението по реанимация.

Според очевидка на кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов младото момичето е било простреляно до автомобила на жертвата.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.

Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.

По-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан извършителят при опит да напусне страната на ГКПП Лесово и разясни, че най-вероятно става дума за убийство от ревност и неизяснени лични отношения.

Според "24 часа" задържаният за убийството на Коста Николов - Михаил Стоянов е работил за бивш шеф на общинския съвет в Несебър. По неофициална информация 37-годишният Стоянов е бил личен шофьор и охрана на бившия шеф на местния парламент Благой Филипов.

От известно време стрелецът работил във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет "Макаров". Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ.

Запознати разкриха, че мъжът е родом от Ямбол, но от години живеел в Бургас. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния "Макаров", открит в автомобила на задържания мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
23
 
3
 
! Отговори
Стела 37 преди 5 години
Е, аз като девойче точно такова момче си имах - връстник, скромничък, прилежен и работлив. Арматурист, студент задочник! И какво стана!? Батките дори не го набиха, а мен не ме и питаха! Само се изсмяха, когато уж като мъж протестира, подбраха ме с тях, той остана опулен насред път и сетне са мои лични моменти, и не е интересно! Факт!
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бизнесменът е умрял заради счупване на врата от тежкия ланец, в следствие на стрелбата.
69
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно на кифлите главите им са от кевлар, защото преди години, в Амстердам приятелка на български бизнесмен беше улучена в главата, макар и от рикошет, и нищо й нямаше. А медиите за какво защитават хора, които са намерили макар и нелицензирано правосъдие. Когато държавата е абдикирала се намесват по-често други правила на организация. И бащичкото се плашеше на сън от някакъв Сретан, защото когато не знаеш кой какъв е, е по-добре да си правиш пас.
68
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой да я възпита? Бащата кука (престъпник)? Или безмозъчната и майка?
67
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години,следнтата ужасна новина: момче УБИ свой съученик ( познат или приятел),заради момиче. Сега заради момиче пак се убиват. Но чалгата и развратът дадоха своите горчиви плодове- народът се превърна в просташка, мутренска, проп/а/дна/ла из/ме/т.
66
20
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Големи съдници сте всички, дано никой не ви съди вас за постъпките ви. То е ясно, че човек каквото сам си направи никой друг не може, но поне сега проявете малко човечност и съобразителност, та млъкнете. Докато момичето се бори за живота си.
65
5
 
18
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
Ама разбира се, момичето е непорочна и невинна жертва на обстоятелствата. Батките са виновни, тя, горката, не е осъзнавала свойството и значението на постъпките си. Дори е обезобразила лицето си, докато е била в несвяст...Къде да даряваме кръв и каквото е нужно за тази неразцъфнала роза???
64
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е версията на полицията. А каква е истината?Много любовни истории изслушахме покрай Нови Хан. Явно те най добре се котират. За размазване на картината.
63
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета за Симонка - за скромният си житейски път вече е владеела до съвършенство к-ските номера. Днес с този, утре с онзи. Някои жени се раждат с вграден софтуер за тези неща.За съжаление многообещаващото й бръмчалско бъдеще приключи скоропостижно. Дано се оправи и си вземе поука. Хващаш една дойна крава и само с нея :))))
62
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простреляната в Слънчев бряг снощи Симона Тодорова е щерка на шефа на полицията в Дряново -Тони ТодоровСтрелецът е 37-годишният Радослав, охранител от дярновската фирма Боряна.Радослав и Симона са имали дългогодишна връзка22-годишната Симона няма конкретно занимание.
61
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега чакаме Бащицата от Банкя да излезе с изявление по въпроса... и с две носни кърпички за съболезнованията които са му приготвили от ПР-отдела.
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те хубаво са тепат! Ама и ние сме за тепане, че не ги тепаме превантивно и България да миряса най после! А този корорт следва да бъде изринат от Валери до метър и на негово място Бойко да построи тих кът за старци, страдащи и пионерски лагер!
59
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано момичето да оживее и оцелее. Дано да й дойде ума ( акъла).
58
2
 
11
 
! Отговори
оловната шарка преди 5 години
от подобни девойки мое да се фане не само зифилис, трипер и спин , но къ се виде, смъртоносната оловна щарка.Опасната оловна шарка е опасна за тези които я фанът. Ръзпространителите на таязи шарка куршум не ги лови
57
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе някак не ми е жал за 22 - годишната кифла, която избрала мутренския бос, радвала се на паричките му, наслаждавала се на последни модели айфончета, лъскави бижута, маркови дрехи и пр.Да си беше харесало някой шофьор, бармаан или складов работник, нямаше да попадне в подобна ситуация
56
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия медии,телевизии ,вестници,постоянно облъчват хората с ужасни новини! Ако човек си изключи телевизора,не слуша радио и не чете вестници, волю и неволю ,постоянно слуша такива ГА/Д/НИ новини! Ако човек гледа внимателно,остава с впечатлението ,че тук, в България има НЕНОРМАЛНИ, ПОБЪРКАНИ,ЛУДИ ПСИХОПАТИ ,а не НОРМАЛНИ и ДОБРИ човеци!
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща й и майка й не са ли я възпитали и дали нормални насоки в живота...Или живота с големите мъже й се нрави повече...
54
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предната й връзка пак била с бизнесмен, поне така пишат някои от медиите. Разделили се и тя отишла в Слънчев бряг и хоп пак с бизнесмен. :) Така ли пък не е срещнала някое бедно студентче и работник на прилични за нейните години, ами все бизнесмени около нея?! :)
53
3
 
8
 
! Отговори
Ст.Христо Христосков преди 5 години
Ааам къдейййй батко тиквата ваааа???
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кот такоа.