Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"

Пострадалото 22-годишно момиче е с тежка травма и се бори за живота си
3 юни 2018 12:35,
160
Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"
Снимка: Булфото

Пострадалото при стрелбата в Слънчев бряг 22-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Снощи ѝ е извършена спешна операция и е настанена в отделението по реанимация.

Според очевидка на кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов младото момичето е било простреляно до автомобила на жертвата.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.

Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.

По-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан извършителят при опит да напусне страната на ГКПП Лесово и разясни, че най-вероятно става дума за убийство от ревност и неизяснени лични отношения.

Според "24 часа" задържаният за убийството на Коста Николов - Михаил Стоянов е работил за бивш шеф на общинския съвет в Несебър. По неофициална информация 37-годишният Стоянов е бил личен шофьор и охрана на бившия шеф на местния парламент Благой Филипов.

От известно време стрелецът работил във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет "Макаров". Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ.

Запознати разкриха, че мъжът е родом от Ямбол, но от години живеел в Бургас. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния "Макаров", открит в автомобила на задържания мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето едва ли има реално право на информиран избор в тази *** скапана действителност! Не е имало дори време за тези 22 години спокойно да се огледа, размисли и прецени кое, какво, как! Родено в мутренско време, расло в още по мутренско, възпитано и пълнолетно в най мутренско увенчано с държавна власт! Било по хубавичко и батките са го награбили още едва напъпило. Ревнивеца и той да не би да и е връстник!? Деградация тотал!
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно се е надявала, че разведения й шеф ще се ожени за нея и да си осигури хубав живот, но плановете й не са се осъществили. лИбоффф :)
49
3
 
11
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
До Анониментолкова ли е нерешим проблемът, че охранителят стреля?--------------Ами нерешим е.След като веднъж и го вкарал до половината, това се води еване... Няма как да се върне.
48
0
 
26
 
! Отговори
Умен гущер преди 5 години
Симона е дъщеря на шефа на полицията в Дряново
47
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А па кви джуки има Симончетоооооо
46
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука някои задават наивни въпроси от сорта на : какво прави това момиче по това време в колата на шефа си пред хотел...Ами вижте и визията, ясно е, то е написано на челото и, липсва само информация за цената на услугите
45
1
 
31
 
! Отговори
Боцко преди 5 години
Почивка на слънчака или почивка в Гърция? Ако питаме министър Ангело... би казала Слънчака да ама там се гърми .Като реша,че не ми се живее повече или искам да си изкарам кофти с гадна храна и без места за паркиране ще избера родното шитоморие.Иначе повечето българи знаят къде да почиват.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази обаче какво прави там до колата на шефа си? Той я води и прибира след работа ли, че пътува с него? Защо не пътува сама или с колеги, а именно с шефа си? Двамата мъже в какви отноления са били - лични, професионални и толкова ли е нерешим проблемът, че охранителят стреля?
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да така полицията дава разрешителните за оръжие на " нашите" които са на власт. Така беше и с Л. Влайков сега пък оръжието е на шофьора на бившият шеф на общинският съвет в Несебър от кои е е ясно.Кой станаха охранители е ясно. Защо полицияна не си върши работата по инкасото? Малко ли са полицаите?
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
e за тва си падам по мъже секс и толкова
41
3
 
10
 
! Отговори
ПОКЛОН! преди 5 години
Самюел КолтРоден19 юли 1814 г.Хартфорд, Кънектикът (САЩ)Починал10 януари 1862 г. (47 г.)Хартфорд, САЩ
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32Там е имал свои хора, очаквал е да го пуснат да мине.
39
1
 
6
 
! Отговори
Ikonomicheska bran преди 5 години
Opel atakuval mercedes...
38
6
 
9
 
! Отговори
456 преди 5 години
Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.Ами то, ако на най-големия морски курорт линейката идва след 30-40 минути, какъв курорт каква А група. От Варна и Бургас ли идват линейките? Да направят спешен център там, ако няма, а ако има къде са били.
37
1
 
25
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Цялата история вони на дрога,търговия с дрога ! Нещо обичайно по Слънчака...
36
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25Тия мъже са агресивни. Това не е откачане заради жена. Тия мъже откачат като видят и хубава кола, откачат като останат с 2лв в джоба, откачат като започнат бизнес, откачат, когато трябва да платят заплата на работниците си... те нямат нормални реакции, защото МИСЛИТЕ им не са нормални.
35
4
 
10
 
! Отговори
9Х18 преди 5 години
ПОКЛОН, Николай Фьодорович, ДЪЛБОК ПОКЛОН!!!Да се свети името на Николай Фьодорович Макаров!!!
34
1
 
29
 
! Отговори
Глас народен преди 5 години
До Народен трибунДа, качеството на Слънчака определено се е повишило. В скечовете, които разиграват там, вече участват не само назобени мутри, а са добавени чичковци с пари и силиконови бapaнтии.
33
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От година на година този курорт пропада и се вихрят там всички възможни пороци и порочни хора...
32
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убийство от ревност ли? Хазартният бос???? Да бе, ние ядем доматите с колците!