Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"

Пострадалото 22-годишно момиче е с тежка травма и се бори за живота си
3 юни 2018 12:35,
160
Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"
Снимка: Булфото

Пострадалото при стрелбата в Слънчев бряг 22-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Снощи ѝ е извършена спешна операция и е настанена в отделението по реанимация.

Според очевидка на кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов младото момичето е било простреляно до автомобила на жертвата.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.

Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.

По-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан извършителят при опит да напусне страната на ГКПП Лесово и разясни, че най-вероятно става дума за убийство от ревност и неизяснени лични отношения.

Според "24 часа" задържаният за убийството на Коста Николов - Михаил Стоянов е работил за бивш шеф на общинския съвет в Несебър. По неофициална информация 37-годишният Стоянов е бил личен шофьор и охрана на бившия шеф на местния парламент Благой Филипов.

От известно време стрелецът работил във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет "Макаров". Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ.

Запознати разкриха, че мъжът е родом от Ямбол, но от години живеел в Бургас. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния "Макаров", открит в автомобила на задържания мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията откри курортния сезон ......и замириса..а..а на... Макаров !
10
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ся 5-те кила златни ланци на чичака кому принадлежат?
9
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На плебеите български вече не им пука от нищо.Колко трябва да е отчаян един човек за да извърши подобно безумно убийство??МНОоооГО.
8
2
 
35
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
За убитият е ясно ,че е мафиот ,а момичето е можело да заработи милиони с тази професия , която я владеят много пИпИруди!!
7
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като им се видят снимките, далеч е от представите за момиче... Всички служителки ли се возят в колата на шефа или само въпросната Симона?!
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и Патриарха на КГБ'то влезе в Президенството с Макаров...!
5
1
 
61
 
! Отговори
Мичманов преди 5 години
Една невероятна мутренска драма, уважаеми зрители!
4
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиеца охранител, убития честен бизнесмен с казино в сградата на районното рушветчийно, а тежко ранната дъщеря на шефа на полицията в Дряново. Оплетени са като агнешки дреболии, както е политкоректно да се казва на cвинckите чеpвa
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментара е един-***-нар!!
2
3
 
45
 
! Отговори
Хах преди 5 години
"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.Ако момичето беше се забавило повече в хотела ? Нямаше изобщо да стане свидетел на стрелбата и да гърми и по нея ? Нещо куца тази версия за рвеността
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30-40 минути чакали за линейка, малко не ми се вярва.