За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...

Семейство руски туристи станали неволни свидетели на екзекуцията
Обновена: 3 юни 2018 07:50 | 3 юни 2018 07:30,
121
За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...
Снимка: Архив, Булфото

Показно разстреляният тази нощ в Слънчев бряг е 55-годишният Коста Николов. Информацията съобщиха негови познати, но до този момент самоличността на жертвата не е официално потвърдена от полицията.

Още по темата

Името му се свързва основно с хазартния бизнес по морето. Николов е държал над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и собственик на хотел "Цезар Палас" в Нова Загора. Освен това се е занимавал и с внос и продажба на автомобили, пише "Монитор".

Едно от казината му се намира в района зад сградата на Районно управление в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са срещу входа на култовия ресторант "Джани" и до известната дискотека "Мания".

Той е собственик на седем фирми, сред които "Кан Бет" ЕООД, "Цезар Палас" ЕООД, "Меджик Кан" ЕООД и "Кан-Белс" ЕООД, показва справка в Търговския регистър.  Всички те са регистрирани на адрес ул. "Васил Левски" №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел "Цезар Палас".

Мястото, на което килърите са причакали бизнесмена, е близо до едно от казината му. По всяка вероятност той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с опасност за живота.

Неволни свидетели на екзекуцията са станали семейство руски туристи.

"Чуха се много изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, но не помня точно колко. После свистене на гуми, настана суматоха. Разбрахме, че има убийство, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук, докато дойде полицията. Видяхме как изваждат жената от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва", разказаха руснаците.

Приятелите и бизнес-партньорите на Коста Николов са в шок от случилото се. Според тях той не е имал врагове, нито дългове, а бизнесът му процъфтявал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
19
 
! Отговори
ЧИЧО ПАРИЧКО преди 5 години
55 годишен си хванал 22 годишна(вероятно обвързана)...БЕЗ КОМЕНТАР!!!
46
0
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
До НикаЕ,като ,,нямат доказателство,, ЩЕ МЪЛЧИШ !!!
45
13
 
10
 
! Отговори
Ника преди 5 години
Чета коментарите и не мога да повярвам,че от тях крещят злоба ,омраза и някаква перверзна радост.Да,вярно е,че над 90% от"успелите" ня-мат доказателство за първоначалния си капитал.Но ние сме виновни,защото като граждани на тази държава не настояхме да им се потърси сметка.Не изключвам себе сиНо да се държим като простаци...
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията е държавата, вече се стрелят само със законни пистолети.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А паркомястото дали ще оживее?
42
1
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
kato ti procuftqva biznesa i .... pochvat da idvat xora okolo teb logichno!to tova si e dyrjavicata ni
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерка, чу ли шума от изстрелите? Измери ли децибелите?
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скарали са се пак за паркомясто. Босът е искал да паркира грездея на чуждо място.
39
0
 
8
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 5 години
Любовен триъгълник-жертвата, ОНЯ и 50 кила кока...
38
0
 
25
 
! Отговори
Ах морето.. преди 5 години
Открихме сезон " Лято 2018" атрактивно - с " показно" убийство в Слънчака и двама удавили се в морето в Поморие ! И разбира се с активните мероприятия на вицето Валери Симеонов свързани с борбата срещу "ШУМА" !
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми......Вдигнало се е шум и ето-проблем. Ако всичко беше тихо, например с нож проблем нямаше да има.
36
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 Казина осиротяха тази вечерДнес е тъжен ден за българската демокрацияНали чичо Цацаров?
35
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е шанс за привличане на туристи - да гледат на живо реалити шоу в бойколандия! Министъра на туризма да го включи в рекламните брошури!
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
красота:той набор 1963г,а тя набор 1988г.нека някой сега да каже че не вярва в любовта!
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българско лято 2018 г. Преди години един глав сек на МВР казваше ние ги "ловиме те ги пускат " . Сега никой нищо вече не "лови" и няма за пускане. Пълен преход с показни убийства, пълни папки у полицията с изписана и отчетена "много" работа , но все още един поръчител и убиец не сме чули да е осъден.Върна се страхът у хората от селото до София.
32
2
 
34
 
! Отговори
Корадо Катани преди 5 години
Хванали са го тоя баламурник бившия й като изкупителна жертва. Ще му скалъпят обвинение и айде - случаят е решен.А мафията действа на най-висше ниво - полиция, следствие, прокуратура, правителство - държава и мафия е едно и също!
31
0
 
49
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ЗАПОЧНАЛ "скромния си бизнес" с първата игрална зала с покер-автомати в Слънчев бряг през 1991 година.Хайде замислете се, кои хора имаха пари и възможности да започнат такъв бизнес през 1991 г., когато обикновените хора висяха в 5 сутринта по опашки пред празните магазини за да купят мляко за децата си.Да ви кажа, много бяха и много от тях станаха милионери за един ден. После, по времето на Виденов обезцениха българския лев и на практика не върнаха нищо на банките. Хората на БСП и ДС.
30
1
 
26
 
! Отговори
Фалшива новина преди 5 години
Сега ще изкарат,че бившото гадже на мутресата,който е беден като църковна мишка е решил да отмъсти! Ами как се е финансирал за оръжие и мощна кола,как е следил обекта,трябва поне трима,четирима за тая работа! Много въпроси без отговор!
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията го е очистила, за да си разчисти територия за хазартния бизнес. Наскоро имаше дебати за хазарта по курортите. И сега ще го изкарат любовен триъгълник.Гледайте кой ще се намъкне в бизнеса с казината и ще ви стане ясно кой го е поръчал.
28
0
 
19
 
! Отговори
Добра новина преди 5 години
Дай боже днес мафиот,утре политик...