За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...

Семейство руски туристи станали неволни свидетели на екзекуцията
Обновена: 3 юни 2018 07:50 | 3 юни 2018 07:30,
121
За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...
Снимка: Архив, Булфото

Показно разстреляният тази нощ в Слънчев бряг е 55-годишният Коста Николов. Информацията съобщиха негови познати, но до този момент самоличността на жертвата не е официално потвърдена от полицията.

Още по темата

Името му се свързва основно с хазартния бизнес по морето. Николов е държал над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и собственик на хотел "Цезар Палас" в Нова Загора. Освен това се е занимавал и с внос и продажба на автомобили, пише "Монитор".

Едно от казината му се намира в района зад сградата на Районно управление в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са срещу входа на култовия ресторант "Джани" и до известната дискотека "Мания".

Той е собственик на седем фирми, сред които "Кан Бет" ЕООД, "Цезар Палас" ЕООД, "Меджик Кан" ЕООД и "Кан-Белс" ЕООД, показва справка в Търговския регистър.  Всички те са регистрирани на адрес ул. "Васил Левски" №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел "Цезар Палас".

Мястото, на което килърите са причакали бизнесмена, е близо до едно от казината му. По всяка вероятност той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с опасност за живота.

Неволни свидетели на екзекуцията са станали семейство руски туристи.

"Чуха се много изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, но не помня точно колко. После свистене на гуми, настана суматоха. Разбрахме, че има убийство, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук, докато дойде полицията. Видяхме как изваждат жената от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва", разказаха руснаците.

Приятелите и бизнес-партньорите на Коста Николов са в шок от случилото се. Според тях той не е имал врагове, нито дългове, а бизнесът му процъфтявал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ни занимавайте се с убийства на престъпници.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 годишна със 55 годишен-имало е любов...или към сърцето или към парите...може и към двете...
5
2
 
28
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
И понеже не съм криминалист - но е очевадно по пътя на логиката че - ако беше убийство от ревност ( любовен триъгълник) то едва ли килърите ще са двама - Би трябвало да е един -ревнивеца. Фактът че са двама килъра -говори за платена поръчка -най вероятно от конкурентна хазартна мафия .Бг е малка държавица и колкото по голям става бизнесът ти - толкова повече навлизаш в чужди интереси и територии
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В държавата на Тиквите е така! Трябва да си много наивен и *** за да вярваш на приказките на един изпечен лъжец, двуличник и страхливец - Боко Тиквата за благоденствието на народа, изкореняването на престъпността и розовите евро-приказки!
3
3
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Колкото по голяма става една "риба' толкова повече се набива на очи на другите риби - а в океана винаги се появява и ПО ГОЛЯМА риба от голямата - Много казина много бизнеси - в Бургас вече е наводнено от казина - за Сънито да не говорим . Бизнеса с хазарта никога не е бил почтен и честен - Едни хора мамят други хора като им продават надежди за лесно забогатяване без труд ) В крайна сметка печеливши са първите защото в бедни държави мирът се крепи на лотарията и хазарта а балъци колкото щеш )
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Митьо Очите започна саморазправата.
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости!Той падна, друг ще го смени - и толкоз.Какво тук значи някаква си личност?