Кой раздаваше юмруци на пътя? Дядо, чичо, внуче... роми

Тримата вече са задържани за побоя над шофьора в София
4 юни 2018 17:30,
141
Кой раздаваше юмруци на пътя? Дядо, чичо, внуче... роми
Кадър: Facebook

Трима роми - дядо, чичо и внуче са задържани за побоя над шофьора след инцидента с каруца на столичния булевард "Владимир Вазов" вчера, съобщи шефът на 5-то РПУ комисар Никола Василев.

Той обясни, че се е скъсал ремъкът на каруцата и конят се е отскубнал. Причината била, че каруцарят искал животното да се движи по-бързо.

Още по темата

След като се откъснал, конят се ударил в колата на шофьор, който потърсил обяснение и бил нападнат от 17-годишното внуче. На помощ се притекъл и дядо му, а минавайки оттам с такси, случката видял и чичото на тийнейджъра, който също се включил в мелето.

Тримата са задържани за 72 часа и са обвинени за нанасяне на лека телесна повреда.

Пред разследващите обаче те обяснили, че са били нападнати, но "това е малко вероятно", каза Василев.

Комисарят обясни, че днес ще бъдат прегледани записи от камерите на Столичната община и ако на тях се вижда, че и други участват в побоя, те също ще бъдат обвинени.

По-рано днес битият млад мъж разказа, че просто е поискал от мъжа от ромски произход да се опише щетата на автомобила, но вместо отговор е бил нападнат.

"После дойдоха още двама, след това четвърти с метално оръжие и вече трябваше да се защитавам. Намерих една верига, почнах да удрям по тях, докато се обърна бяха 2 пъти повече и отнасях отвсякъде удари. По едно време усетих много сериозен удар по главата, паднах и изгубих съзнание. Имаше двама българи, които се опитаха да помогнат", разказа за "24 часа" потърпевшият Цветан.

През това време приятелката на младия мъж е подала няколко сигнала на телефон 112, но докато е траяла разправата полицейски автомобил не е пристигнал.

В крайна сметка 30-годишният мъж е бил прегледан от линейка на домашния си адрес, след което е откаран до ИСУЛ за поставяне на шевове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бг расисти пак дискриминарта рмите като погават пристратсно техните равни прав пред закона и дори ги затвярт без доказана вина и то за срок по дълъг от законов определения- 24 х т.е дори правнвите служби нарушават законите човешките и законни права на ромите а талка и Конституция и ратифицирана от България Конвенция за правата на чвека. И защо са е отнет коня който е жертва на катасртофа и на аквооснование онемат средството за оцеляване на ромите а не отнемат и колите на другите участници в боя
65
1
 
12
 
! Отговори
Избирател преди 5 години
Сега Да задължат всеки собственик на каруца като участник в пътното движение да се закупи застраховка гражданска отговорност която да покрива подобни щети също така и трябва и шофьорска книжка защото са участници в движението и трябва да познават всички знаци и не на последно място трябва да плащат пътен данък понеже се движат по пътищата безплатен обяд няма
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После някой да не се чуди, ако тук започне да действа някой нов Чочоолу,а в Германия, по бирариите, някой нов Ади започне да държи пламенни речи.
63
1
 
30
 
! Отговори
Правилното решение преди 5 години
Значи пръв е нападнал 17-годишният? Този, за когото плащаме детскинадбавки? А защо не е на училище?Да връщат парите! Щом не учи и не са го възпитали както трябва, значи неговите родители не са изпълнили задачата, за която им се плаща. Да върнат парите!Ако не успеят да го направят, докато този навърши 18 г., значи той ще отработва чрез принудителен труд това, което хазната е плащала за него, взимайки парите от нашия джоб!
62
1
 
17
 
! Отговори
Киро кардана преди 5 години
Ако отиде ром с кон и каруца в центъра Хамбург ,Германия каруцата с коня ще бъде ли допусната и кой ЕвроСтандарт EURO 6 или EURO7 се води коня?Замърсява ли коня въздуха с излизащите от ауспуха му въглеродни и азотни окиси и финни прахови частици!!??Според мен от ауспуха му излиза основно метан който е предпоставка за пожар и взрив....особенно ако е паркирал на закрито в мол например.. :))))))))
61
1
 
35
 
! Отговори
Киро кардана преди 5 години
й обясни, че се е скъсал ремъкът на каруцата и конят се е отскубналА кой следи техническата изправност на каруците ?А някоя организация за защита на животните,вегани и разни други няма ли да излязат на протест ,че 2018 все още в Европейска България продължават да се движат превозни средства теглени от кон или магаре?Така животното не страда ли от боя с ремъка за да бяга повече каруцата ,и няма ли да следите как се гледа коня,какво яде,къде спи а драги животнозащитници....
60
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тези с правилегиите , закриляните раздават юмруци .
59
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За ТЯХ важно е да са се наяли и нае***. Всичко друго е "тяхно" по дефоулт. Нямат чувства и мисли. Действат по инстинкт. И това нещо да го интегрираш? Само ОТСТРЕЛ за ТЪРТЕИТЕ - навсякъде и по всяко време. До крак! Няма друго решение, осъзнайте се! Държава НЯМА и не може да ни защити - факт. Но ако ги отстреляме ще ни осъди веднага - факт. А тия и тримта ШЕ ГИ ПУСНАТ - ФАКТ. Ще!
58
0
 
23
 
! Отговори
До Киро преди 5 години
В такива случаи щетата трябва да се предявява пред БХК
57
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние си движим но група от 5-6 човекаБългари...И кой ви е овча...главатаря?
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази страна ще бъде дадена на тях защото са лесно управляеми и манипулируеми поради липсата на повече интелект от първосигналност,но след като стане тяхна кой ще иска да остане тук,кой ще иска да дойде на почивка сред тях,кой ще иска да произвежда в тази среда и с тези хора,кой господа политици ще ви плаща издръжката ви,сега са удобни а после,ще живеете ли в престъпните предградия на мексико,защото това ще стане тук
55
0
 
6
 
! Отговори
отговорът преди 5 години
Дъглас Адамс, ако пишеше днес Пътеводителят на галактическия стопаджия щеше да даде друг отговор на Големия въпрос - не е 42, а 88.
54
0
 
24
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
Ако стане катастрофа между кон с (каруца и карууцар) и автомобил .Кой ще плати щетите на автомобила след като автомобила има гражданска отговорност а каруцата няма?
53
0
 
20
 
! Отговори
за Витков преди 5 години
Европрецедателство, евростолица дрън.. дрън! Това сме в момента коне с каруци вилнеят по улиците. Банда *** безчинстват. Ни сме си виновни щом търпим. От нашите заплати им вървят помощите на тези . Държавата ак може да се нарече така територията , за едни е майка ,а за други мащеха. За едни високи данаци и такси + нови налози ,а за други безкрайната анархия.
52
1
 
9
 
! Отговори
Етнически Българин преди 5 години
Ние си движим но група от 5-6 човекаБългариИ няма кой ром (и)Да каже гъкПросто се движите в групаТова е бъдещето
51
0
 
14
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
ехаааа веме думата шведдд се цензурира!Еваларка !
50
0
 
36
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
Представяте ли си ако ги нямаше шведите какъв рай щеше да е..Нямаше да се източва държавата от социални,битовата престъпност ще е минимална,няма да има гета,музика до зори,мръсотия,коне и каруци,диви бойща,няма да има деца за продаване,нема да се берът дърва,релси и т.н ,въздуха зимата ще е много по чист от печките на дрехи,гуми,дограма и всякакви други боклууци .....ей мечти..
49
1
 
18
 
! Отговори
АНАТЕМА, продажници! преди 5 години
Половината коментари под ТАКАВА статия са изтрити?!Ролята на мейнстрийм медиите е пагубна за оцеляването на нацията ни във всяко отношение - интелектуално, емоционално, дори и чисто физическо. Парите, които изкарвате с манипулации и цензура няма да ви купят нищо, когато ни превземат сините венци!
48
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре се вижда че "пострадалия" раздава правосъдие от къде случайно намира верига геройство пред приятелката само че ромите не си поплюват когато става дума за бой
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички мои европейски приятели не питат защо имаме толкова много *** в България! Какво ли да отговоря, че партиите си отглеждата електорат? Че ще произвеждаме миещи средства или сме мазохисти!