Михаил призна: Стрелял със служебния си "Макаров"

Убиецът сам предал пистолета на ГКПП Лесово, където е задържан
4 юни 2018 14:45,
57
Михаил призна: Стрелял със служебния си "Макаров"
Снимка: Bulfoto, архив

Още подробности излизат по кървавото престъпление, което стана в Слънчев бряг. 37-годишният Михаил Станчев застрелял хазартния бос Коста Николов-Маджурина със служебното си оръжие - пистолет "Макаров", според разследващи.

Назначените експертизи потвърдили предположението на криминалистите, че собственикът на казина е убит с оръжието, открито в колата на Михаил, когато направил опит да напусне страната през ГКПП Лесово в нощта на 3 юни.

Той сам предал пистолета и не е оказал съпротива при задържането му. Стрелецът вече е с повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство, за което законът пердвижда от дори доживотен затвор без право на замяна.

Очаква се на 5 юни в Бургаския окръжен съд да се гледа делото за мярката му за неотклонение. Прокуратурата ще поиска задържане под стража за 37-годишния стрелец.

Още по темата

"Мъжът направи самопризнания, съдейства на разследването. Ревност е основният мотив. Симона му е споделила, че шефът й я е тормозил, но същевременно е проявявал типично мъжко отношение към нея - внимание, ухажване, водил я на вечери.

Това е породило у него една необуздана ревност. Интимните им отношения датират от много скоро, от 1 май", коментира окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който е категоричен, че няма никакви данни за поръчково убийство", пише "24 часа".

"Става дума за убийство, извършено от ревност. Задържаният споделя, че между него и Симона са се породили много силни и сериозни чувства. И в този момент се намесва един друг мъж, който започва настойчиво да ухажва момичето", допълни прокурор Чинев.

Тежко остава състоянието на фаталната красавица Симона Тодорова. 22-годишното момиче от Дряново, което е прието в реанимацията на УМБАЛ Бургас, с огнестрелна рана в главата, е на командно дишане, в медикаментозна кома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не казват за натривките по ръцете от цял изстрелян пълнител,пистолета е служебен,но с колко пълнитела е зачислен,ако е стрелнал един патрон е различно наплъстяването макар и някъде в полето.
43
0
 
7
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Как се получава Разрешително за Макаров от МВР за Крупие ???А Нормалните Хора нямат право да си защитят Иманѝето
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на много хора може да им бъде много чудно и неразбираемо но има хора готови на всичко и когато разберат че чувствата им са нищо спрямо дявола които купува душата на любимата с парите си р ешава да деиства по християнски тоест да унищожи изкушителя
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 47 Да дънят се ама на мен дори не ми пишат. А съм симпатяга... немога да кажа че жените са *** след като нито една не ми е вързала
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко живо се чеше,вижте по сайтовете какво става.Вечер се прибира ни лук ял/а,ни лук мирисал/а а през деня виси в сайтовете за запознанства и фейсбук и при първа възможност се дънят
39
0
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 5 години
Ние коментираме нещо съвсем различно,г-н психолог,а като ми говориш са семейство,направи колко семейства са порядъчни и колко си изневеряват точно с 22 годишни 70-80%
38
1
 
19
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
Браво на стрелеца оня не си знае казината и ярешко му се приискало кой е следващия магнат нямам търпение
37
0
 
16
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
На 37 години не е никакъв чичак,а там горе ред няма и много млади недоживяват до 37,така че не се присмивай,защото не знаеш какво те чака и теб
36
0
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До Анонимен"Любовната мъка е най-страшна. В момента изпитвам несподелена любов, разкъсвам се вътрешно но никога няма да прибегна до това да убивам." - лъскай пръчката редовно брат и няма да имаш никакви проблеми. Ако е нужно може и да повтаряш.
35
1
 
21
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Извода е - ако наближаваш 40, имаш момиче на около 20 и не носиш на ревност, значи си предаваш личното оръжие докато стихне хормоналната буря след 2 години.
34
2
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Kvo pishat za evtinata kurvaV bg sa hilqdi
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво работи Михаил, та има служебен Макаров?
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 37 Че кой ти говори за секс и за бройки? Говорим за любов. Тоя твой приятел щом удря по 30 мадами на сезон, той го прави заради нагона, а не че се е влюбил.
31
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парите помагат само при нахалните коцкари. Имам доста познати програмисти с заплати по 4-6 хил лева, даже изглеждат добре половината, ама като си интровертен и си седиш у дома няма да стане. Имам и приятел дет бачка като барманче лято по морето, бачка за 1000лв и не е много умен, ама удря по 30-40 скумрийй на сезон :D
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щях да го обръщам на политика, ама няма смисъл. Каквото е, сме си го казвали вече по 1000 пъти. Дано да дойде промяна, че поне младите поколения да не им се налага да бягат немили, недраги по света.
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 33 То 1000 пак добре, а половината народ като ртабори за 700- 800 лева?Какъв живот е това само за храна и сметки? Какви мечти да имаш? Като животни ...за ядене, пиене и за ток ...
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчета, не съжалявайте за жени. Били сте с тях, обичали, сте, показали сте честност - в какво трябва да се упреквате? Всяко зло - за добро. Времето лекува всичко до дупка. Остава там някакъв белег в душата, но с всяка година зараства все повече. Преди три години бях луд по една фльорца, мислих че ще се побъркам като се разделихме, после се влюбих отново, забравих предната, забравих и тзи, появи се следващата. Това е лечението - пък все някога ще се намери подходяща.
27
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто държавата ни е смотана. Работливи, честни хора блъскат здраво и получават по 1000лв. Честно казано незнам какво е, тъй като аз имах късмета да се изуча в чужбина и да започна работа директно там. Така че мойте приказки, че трябва да си авторитетен и да имаш пари, така лесно ми идват - на мен ми беше лесно, но ми е жал за хората в България, които го нямат този късмет. Бих дал всичко, ако можеше страната ни да стане достойно място за живот!
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво значение има колко по голям е от нея.Тя е на 22 избрала е да бъде с по богатия.По бедния решава че нищо не може да направи освен да стреля...Това е положението в българия..огледайте се и вижте хубавите ни жени...*** или ВИП компания на същите Чичко паричковци....Всичко е от възпитание .Баща и като е шеф на полицията да и беше набил малко ум в ""Красивата глава"".ама щото тате е шеф и има кинти искам и мъжо да е същия ШЕФ С ПАРИ.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
място за лузъри. Иначе и аз с умиление си спомням за голямата ми любов от училищните години. Много е сладка любовта като си наивен млад романтик.