Отслабнете със 7-дневна шведска диета. Вижте я!

Тук консумацията на картофи се разрешава напълно
12
Отслабнете със 7-дневна шведска диета. Вижте я!
Снимка: pixabay

Знаете ли, че според проучвания, затлъстяването в някои от развитите страни е на път да се превърне в епидемия? Заслужава си да помислим върху начина си на хранене, ежедневните навици, не само, когато наш близък, децата ни или ние започнем да страдаме в някакъв момент от наднормено тегло.

Неправилните диети са една от причините не само да не сваляме излишно тегло, но и да трупаме повече. Ето защо е важно какъв хранителен план избираме да следваме, когато сме решили да не отслабваме с помощта на диетолог.

Чували ли сте за шведската диета?

Това, което отличава тази система за отслабване от останалите е, че е базирана на консумацията на протеини като яйца, риба, мляко, елда, плодове и картофи. В повечето диетични режими за хранене, картофите не присъстват, но не и в шведската диета.

Разрешена е консумацията и на пилешко месо в малки количества. Благодарение на тази диета няма да ви липсват важни хранителни елементи, няма да се чувствате гладни, лишени от енергия, не стресирате организма.

Запишете си примерния хранителен план, който трябва да следвате 7 дни. Докато спазвате диетата е важно да пиете много вода и по възможност изключете консумацията на сол, газирани напитки. Салатите може да овкусявате с малко зехтин и лимонов сок.

Ден първи

Закуска: купичка сварена елда, 250 грама кисело мляко;

Обяд: салата с домати, чушки, лук, 100 грама твърдо сирене, чаша мляко;

Вечеря: варено цвекло, 2-3 варени картофа, 1 филийка черен хляб. Зеленчуците може да овкусите с 1 с. л. заквасена сметана.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста глупава диета, яко въглехидрати, и то от млечни продукти, никакви пълнежи почти, което значи цял ден вълчи глад, е разбира се като изключим гениалната кулминация от варени картофи С ХЛЯБ за ВЕЧЕРЯ...
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Д-р. ЕмиловШироко известно е от разни форумчета и мнения като твоето.Няма научни изследвания, които да твърдят това. По-скоро обратното. наскоро пак Германия препоръчаха употребата на мляко и млечни продукти. Една много малка част от хората имат алергия към лактозата, но другите нямат проблем
8
1
 
7
 
! Отговори
Българска диета преди 5 години
1. Сутрин на гладно - 1 бира2. Обяд - едно кебапче, шопска салата, 1 бира.3. Вечеря - едно кебапче, 1 бира.
7
0
 
8
 
! Отговори
ПГ преди 5 години
За всяко отслабване се изисква желание и воля. Каквато и диета да си изберете не я спазвате няма как да станете слаби. Има една стара приказка, която знам от баба ми: В един чувал ако не слагаш много той остава празен. Така, че ако порциите, които ядете са пълни с мазнини и въглехидрати и са с голямо количество, спите до късно, измисляте си извинение да не спортувате и да мързелувате няма как да се случат нещата. Няма "голям" кокал, има "голяма уста"!
6
0
 
2
 
! Отговори
Д-р Ерменков преди 5 години
До АнонименТака си е, генетично е - или си шведски, или си съветски.
5
1
 
10
 
! Отговори
Д-р. Емилов преди 5 години
Аа..а, не така. Има мляко! Не може да се пие мляко от възрастни. Както е широко известно млякото идва от крави и мУлекулата му е много по-голяма от човешката. Всички сте виждали и крава и човек и можете да направите разлика,.. понякога е трудно но. От него се пълнее най-много защото организЪма не го усвоява и се натрупва под вид на слуз. Задръства те се и после трЕбва да идвате при мене да ва оправям с клизми.
4
0
 
8
 
! Отговори
факт преди 5 години
Кило Елда е 7 лв.а и другите продукти не са евтини .....
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Картофите от кога са протеини?
2
3
 
11
 
! Отговори
Генетичен тлъстак преди 5 години
Аз много харесвам диетите. Значи всяка година почвам с 90 дневната диета. 90 дни глад. С нетърпение чакам 91 ден, и като почне едно плюскане ... 2-3 месеца съм върнал килата че и 4-5 отгоре. После почвам шведската - тя е кратка. Свалям 5-6 кила (това е от съдържимото в ***. черво, не мислете че са тлъстини). После лунната -само по пълнолуние. Доста си похапвам между диетите. Но харесвам тези със срок, да знам кога ще ми е следващото преяждане. Не обичам глада за постоянно, важно е да се плюска.
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕНЕТИЧНО ТРЯБВА ДА ГО ИМАШ, ИНАЧЕ НИЩО НЕ СТАВА