Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг

Младата дама е дъщеря на полицейски шеф от Дряново
Обновена: 4 юни 2018 07:44 | 4 юни 2018 07:40,
202
Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг
Простреляната в главата Симона. Снимка: Facebook

Трети ден простреляната в главата, при кървавата вендета в Слънчев бряг, млада жена се бори за живота си.

22-годишната Симона Тодорова е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Вчера ѝ бе извършена спешна операция и към момента е настанена в отделението по реанимация.

Красавицата едва оцеля при убийството на хазартния бос Коста Николов, известен още като Миджурина. Мъжът паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел "Бахами" в комплекса. Той шофирал сам, а на седалката до него била Симона, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка отскоро.

Още по темата

Преди това обаче фаталната млада дама изживяла страстен роман със стрелеца Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди това, а от май месец любовният триъгълник с предприемача станал факт.

Симона преживяла страстна любов с 37-годишния мъж, с когото се скарала и го заменила с бизнесмена. Затова Михаил Станчев се превърнал в екзекутор на съперника си и ранил тежко красавицата, коментират разследващи пред "Труд".

Симона е от Дряново. Баща й е шеф на полицията в родния й град и се казва Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и започнала да работи в едно от казината на Миджурина.

По-младият Михаил Станчев обаче хлътнал до уши по нея, а когато го изоставила направо откачил, разказват техни колеги.

Станчев е извършил убийството със законно притежаван "Макаров". Той бил задържан от полицаите, след като се опитал да напусне страната през ГКПП "Лесово" с лек автомобил "Опел".

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър.

"Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост за пострадалите, в непосредствена близост, без предупреждение. Извършителят е работил в Слънчев бряг, притежава законно оръжие, давано му във връзка с негова работа - първо като управител и като лице, което работи с парични средства в различни фирми", коментира главсекът на МВР Младен Маринов.

Според разследващите няма съмнение, че мотивът за жестокото убийство е личен, любовен.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев сподели, че предстои на задържания Михаил Станков да бъде повдигнато обвинение за квалифицирано убийство и опит за убийство, за което се предвиждат от 15 до 20 г затвор, до животен затвор или доживот без право на замяна.

Полицията все още издирва свидетели на екзекуцията и хора, които могат да дадат сведения за връзката и взаимоотношенията между стрелеца, жертвата и простреляната Симона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слабо семейно възпитание, ниски амбиции- крупие... и ниска ориенталска самооценка- да бъде под крилото на богат мъж... Вместо в университета и на стаж в западна или класна компания това дете е при сводниците и наркоманите... язък за погубения живот. Средата и възпитанието убиват.
99
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакви кухи глави си мислят, че една жена им е собственост и той трябва да определя с кого да бъде. Като го е отсвирила какво иска още. Комплексарите са твърде много. Този е съсипал два живота и трябва да лежи до живот без отмяна, но нашите милостиви съдии ще метнат някоя смешна присъда, която да стимулира всеки следващ.
98
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Само у нас,в Сърбия и Румъния можете да чуете за такива лошо претапицирани същества определението "красива""Само? В Южна Корея над 50% са са корекции - мязат на мумии. В Колумбия и Южна Америка - почти същата работа за всяка, която има пари. Тайван, Китай - която може финансово, се дялка. В ислямски Иран - масово корекции на носа, щото са като гарги с клюнове.И това са само местата, за които съм чел и виждал това онова.
97
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чак след 2 дена копирахте Текст със снимка , толкова ви струва Медията......хаха
96
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само една жена, може да скапе качествено живота на един мъж.
95
3
 
13
 
! Отговори
Румен до 109 преди 5 години
Права си. Такива неща се случват само у нас. Защо не спретнеш един форум като кучките от "Ме то".
94
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените са меркантилни, това им е заложено природно, сега какъв е бил точно случая няма как да знаем - какви ги е вършела тази Симона, с кой си е лягала, на кой какво е обещавала. Такива случаи винаги е имало и ще има. Друг е въпрос е че такива като тази, са типичния пример за кухи ***, дето си мислят че някой ги взима на сериозно, а те реално са само бройки, секс играчки и нищо повече.
93
5
 
45
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
стрелеца не разбира, че малката хубавелка дали ще го зареже заради Коста или друг дъртак няма как да изтрепе всичко живо, просто е трябвало да се примири с факта, че е бита карта и да си намери по-скромна бръмчалка
92
6
 
14
 
! Отговори
Повелителя на жабите преди 5 години
С възрастта на жената пропорционално расте и големината на жабата!
91
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български културни особености-вече ме е срам, че съм българска жена
90
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката преди или след стрелбата е направена?
89
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е била пред някой ВУЗ или библиотека да не е пострадала.А то пред баровски места.Явно мацето си пада по доста улегнали мъжища с добро финансово положение. Какво да прави с някой млад учител с 500 лева заплатка?!Дали за дрешки, дали за фринтифлюшки за какво по напред? И едно кафенце не може да я почерпи.
88
3
 
40
 
! Отговори
Lina до шматка преди 5 години
Шматка нямам нужда от изводи,а от елементарен усет за естетика. Виж сега,навсякъде по света това "претапициране" крещи евтина работничка,дори най -добре претапицираните(като нямеси във визията) рускини изглеждат пластмасови и това е поради факта,че са се превърнали в Пинокио. Принципно в естетиката няма "точна симетрия",това,обаче няма да ви го каже д-р енчев. Естетично и красиво няма общо със силикон .
87
3
 
12
 
! Отговори
ИНА ЗЕЛЕНО :D преди 5 години
СПИРАШ ПАК ДО МЕНЕ БОГАТ И ГОТИН ДЪРТ ПЕРГИШЕ ПАДАМ СИ ПО ТЕБЕ ТИ СИ СУПЕР ЩЕ ТЕ ИЗГОРЯ!ТИ С ПАЧКА МИ НАМИГНА И МЕ ПОКАНИ ЗА ДА ТЕ СТИГНА В ТОЗИ ЧАС ЩЕ ТЕ ИЗГОРЯ :DЗЕЛЕНО ЗЕЛЕНО ЩОМ ВСИЧКИТЕ ТИ ПАРИ СА В ЗЕЛЕНО И МОИТЕ МЕЧТИ СА В ЗЕЛЕНО ЗНАЧИ ЧИЧКО ПАРИЧКО Е ДОБРЕ ;DЕВАЛАТА ЧИЧКО ЩОМ СИ ПАРИЧКО С ТЕБЕ РАЙ Е ВСИЧКО ТИ СИ СУПЕР ЩЕ ТЕ ИЗГОРЯ!ЩОМ ПАРИТЕ ТИ СА ВЪВ ЗЕЛЕНИ ЗНАЙ СЪС МЕНЕ НЯМАШ ТИ ПРОБЛЕМИ :DЗЕЛЕНО ЗЕЛЕНО И МОИТЕ МЕЧТИ СА В ЗЕЛЕНО В ЗЕЛЕНО ЗНАМ ЧИЧКО ПАРИЧКО Е ДОБРЕ :D
86
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ли изглеждат грозните?
85
1
 
6
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До линаЯвно не четеш всичко по темата "женска красота" и си вадиш грешни изводиПрочети статията за ДжУлито и ще разбереш че не е само у нас в Румъния и Сърбия
84
5
 
31
 
! Отговори
Мика преди 5 години
До Do 55 GalyaГалке, аз съм на 44 и не ми се спи с 55 годишни.
83
4
 
42
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Пълно с алхимички.Какво ли не правят да се доберат до златото.Някой намират олово.
82
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост за пострадалите, в непосредствена близост, без предупреждение."Я главсека да опише и другите варианти, че ми стана интересно. Милиционер ...
81
5
 
23
 
! Отговори
Гьобелс преди 5 години
хора Вие не разбрахте ли, че медиите в БГ са предназначени да лъжат и манипулират хората. Има два вида журналисти ... отракани и работещи за пари и други простички които вършат същото но не им се плаща. Помните ли какво каза ха в началото ... момичето не е било в колата а е отивала към нея. Помните ли онзи дето се появи в ТВ и беше първи свидетел и помагач при катастрофата с рейса. Нали каза, че под автобуса е имало кола? Много *** народ сме.