Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг

Младата дама е дъщеря на полицейски шеф от Дряново
Обновена: 4 юни 2018 07:44 | 4 юни 2018 07:40,
202
Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг
Простреляната в главата Симона. Снимка: Facebook

Трети ден простреляната в главата, при кървавата вендета в Слънчев бряг, млада жена се бори за живота си.

22-годишната Симона Тодорова е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Вчера ѝ бе извършена спешна операция и към момента е настанена в отделението по реанимация.

Красавицата едва оцеля при убийството на хазартния бос Коста Николов, известен още като Миджурина. Мъжът паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел "Бахами" в комплекса. Той шофирал сам, а на седалката до него била Симона, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка отскоро.

Още по темата

Преди това обаче фаталната млада дама изживяла страстен роман със стрелеца Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди това, а от май месец любовният триъгълник с предприемача станал факт.

Симона преживяла страстна любов с 37-годишния мъж, с когото се скарала и го заменила с бизнесмена. Затова Михаил Станчев се превърнал в екзекутор на съперника си и ранил тежко красавицата, коментират разследващи пред "Труд".

Симона е от Дряново. Баща й е шеф на полицията в родния й град и се казва Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и започнала да работи в едно от казината на Миджурина.

По-младият Михаил Станчев обаче хлътнал до уши по нея, а когато го изоставила направо откачил, разказват техни колеги.

Станчев е извършил убийството със законно притежаван "Макаров". Той бил задържан от полицаите, след като се опитал да напусне страната през ГКПП "Лесово" с лек автомобил "Опел".

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър.

"Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост за пострадалите, в непосредствена близост, без предупреждение. Извършителят е работил в Слънчев бряг, притежава законно оръжие, давано му във връзка с негова работа - първо като управител и като лице, което работи с парични средства в различни фирми", коментира главсекът на МВР Младен Маринов.

Според разследващите няма съмнение, че мотивът за жестокото убийство е личен, любовен.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев сподели, че предстои на задържания Михаил Станков да бъде повдигнато обвинение за квалифицирано убийство и опит за убийство, за което се предвиждат от 15 до 20 г затвор, до животен затвор или доживот без право на замяна.

Полицията все още издирва свидетели на екзекуцията и хора, които могат да дадат сведения за връзката и взаимоотношенията между стрелеца, жертвата и простреляната Симона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
18
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""""само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата."""""""---Не е от мен ,а от велик човек и родолюбец
79
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази силиконова патица нито е красавица още по-малко дама.Кой каквото сам си направи,друг не може да му го направи та и краставицата на снимката си заслужава съдбата.
78
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБСОЛЮТНО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ Е НА ИСТИНСКА МИС БЪЛГАРИЯ :DХЕМ КРАСИВО ХЕМ С ТЕЗИ ДЖУКИ СИ ПОКАЗВА ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ :DДА МОЖЕ И ДА ГО УБИЛ ЗАРАДИ ХУБАВАТА СИМОНА БЛЯНА(ИДЕАЛА) ЗА ВСЯКА МУТРА :D
77
2
 
42
 
! Отговори
и те така преди 5 години
...шефА на полицията изучил дъщеря си за саксофонистка.
76
1
 
31
 
! Отговори
АНТИМАКАРОН преди 5 години
МАЦЕТО Е СУПЕР :D УВИ НЕ Е ПЪРВАТА КОЯТО ИЗЛИЗА С ДЯДО СИ :DНЕЩО НЕТИПИЧНО КАКТО ПЕЕ ИВАНА ИЗЛИЗА СКЪПО ДОСТА ЧЕСТО :D
75
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.....Преди няколко дена четох новина как 50+ г. чичка купил мерцедес а 350 бона на 16г. си гадже... Сега и тази история...____Само че момичето било руска певица от някаква група и на 29 години,а колата била от мъжа и, за рожденния и ден.Като вярвате на всяка глупост на жълтурните български медии целящи да унижават българския народ,понене не ги разпространявайте защото сте жалък.Дори и простафелския Блиц се корегира за тази фалшива новина.
74
3
 
31
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
А джуки ли са, а чудо ли е. Българската "красавица", държанка на чичаци с пари. Красота.
73
2
 
19
 
! Отговори
РУМЯНА ЧУК-ЧУК :D преди 5 години
Чук - чук !Хайде, скъпи, идвай тук! Чук - чук ! Да не ида аз при друг! Богатите мъже заглеждам затова, че съм жена.Снощи дълго не се давах, но един дърт баровец ме завъртя. Заключи ме, заключи. Накажи ме, накажи, дето ти изневерих. С твоя ключ ме заключи, сто пъти го завърти. Аз от утре ще съм вярна, само твоя ще съм знай. Туй ще е последна грешка, хайде мъничко потрай.
72
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки си получава заслуженото.....в живота има норми и закони,които трябва да се спазват...
71
3
 
22
 
! Отговори
КОНДЬОВЕЦ С ПАРИ преди 5 години
МЪНИ МЪНИ МЪНИ ЖИВОТА Е ПАРИС ГАДЖЕТА СЕ СРЕЩАМ ПИЛЕЯ АЗ ПАРИ БАНКОВАТА СМЕТКА В ДЖОБА МИ ТЕЖИТЕЗИ ПРОДАЖНИ ЖЕНИ ЖАДНИ ЗА ПАРИ НО БЕЗ ТЯХ ЖИВОТ ЛИ Е КАЖИ :DИМАШ ЛИ ПАРИЧКИ ОБИЧАН СИ ОТ ВСИЧКИ :DМЪНИ МЪНИ МЪНИ ЖИВОТА Е ПАРИ И ПРОДАВАЩИ СЕ ЖЕНИ :DМЪНИ МЪНИ
70
16
 
18
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
20 СЪС 60 ГОДИШЕН Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО :DЕми и ти си намери някоя пачкосана баба на 60 години. Стига сте завиждали!
69
1
 
22
 
! Отговори
= преди 5 години
До 9 - Умните българи с такива жени не излизат.
68
4
 
21
 
! Отговори
КЕШ преди 5 години
20 СЪС 60 ГОДИШЕН Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО :D
67
2
 
32
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Само у нас,в Сърбия и Румъния можете да чуете за такива лошо претапицирани същества определението "красива",нищо, че от силиконЯ в устите е направила бръчки и изглежда на 45г. Стандарти...
66
2
 
32
 
! Отговори
ЖЕНИ ЛИ БЕ ДА ГО преди 5 години
Как може жена на таз възраст да се държи така с мъжете? Кчто бах на 18 и ме сваляха наред какви ли не мъже, ми беше трудно да избера, но това трае малко, колкото да се определиш като жена с осмислен избор. На 19 вече много добре знаех какво искам и как не бива да мотаем сто мъже и да им губим времето, че и нашето...
65
6
 
58
 
! Отговори
9 преди 5 години
Ето този случай описва достатъчно добре българските жени в момента. В единия край батка охранител, в другия чичко паричко. После вой до небето когато ги бият, убиват, зарязват за по-младичко,оставят ги да си гледат децата сами. Че и нагло викат после нямало мъже! Има, вие обаче сами избирате да сте ***/еднодневка/изтривалка вместо да сте обичани.
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЖената "очевидец" си пази хляба за пред семейството на убития, представител на които, ще й бъде шеф от днес още. Да не е луда да го злепоставя. А полицията - макар и простреляната да е дете на колега - също си пази хляба - "ревност, сезонът не е застрашен" и т.н.
63
2
 
45
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Ужас, какво стана с днешната младеж, на 22 г. а изглежда на 40, изхабена и износена още в ранна възраст......
62
3
 
24
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Меркантилнате не са за съжаление ама грам!
61
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от красавици, нищо друго ли не може да се каже за тях. Ами ако не бяха красиви не трябва да се пише за тях ли? Или понеже са красиви са недосегаеми? Хората страдат заради това, което е в главата им, а не заради външния вид.