Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг

Младата дама е дъщеря на полицейски шеф от Дряново
Обновена: 4 юни 2018 07:44 | 4 юни 2018 07:40,
202
Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг
Простреляната в главата Симона. Снимка: Facebook

Трети ден простреляната в главата, при кървавата вендета в Слънчев бряг, млада жена се бори за живота си.

22-годишната Симона Тодорова е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Вчера ѝ бе извършена спешна операция и към момента е настанена в отделението по реанимация.

Красавицата едва оцеля при убийството на хазартния бос Коста Николов, известен още като Миджурина. Мъжът паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел "Бахами" в комплекса. Той шофирал сам, а на седалката до него била Симона, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка отскоро.

Още по темата

Преди това обаче фаталната млада дама изживяла страстен роман със стрелеца Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди това, а от май месец любовният триъгълник с предприемача станал факт.

Симона преживяла страстна любов с 37-годишния мъж, с когото се скарала и го заменила с бизнесмена. Затова Михаил Станчев се превърнал в екзекутор на съперника си и ранил тежко красавицата, коментират разследващи пред "Труд".

Симона е от Дряново. Баща й е шеф на полицията в родния й град и се казва Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и започнала да работи в едно от казината на Миджурина.

По-младият Михаил Станчев обаче хлътнал до уши по нея, а когато го изоставила направо откачил, разказват техни колеги.

Станчев е извършил убийството със законно притежаван "Макаров". Той бил задържан от полицаите, след като се опитал да напусне страната през ГКПП "Лесово" с лек автомобил "Опел".

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър.

"Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост за пострадалите, в непосредствена близост, без предупреждение. Извършителят е работил в Слънчев бряг, притежава законно оръжие, давано му във връзка с негова работа - първо като управител и като лице, което работи с парични средства в различни фирми", коментира главсекът на МВР Младен Маринов.

Според разследващите няма съмнение, че мотивът за жестокото убийство е личен, любовен.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев сподели, че предстои на задържания Михаил Станков да бъде повдигнато обвинение за квалифицирано убийство и опит за убийство, за което се предвиждат от 15 до 20 г затвор, до животен затвор или доживот без право на замяна.

Полицията все още издирва свидетели на екзекуцията и хора, които могат да дадат сведения за връзката и взаимоотношенията между стрелеца, жертвата и простреляната Симона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22 или 42?
59
15
 
15
 
! Отговори
Феминистка преди 5 години
Нормално е жената да си доставя радост от секса с няколко мъже едновременно.
58
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова милиони си направил накрая заради една селскаа Бангияя да умреш. Това са жените в днешно време. От клон наклон след тях само пострадали. В много грешна посока се движат. Тези неща ще зачестяват. Неможе да бъдеш с някой да му рисуваш общо бъдеще да сте заедно и един ден просто си тръгваш. Там вече си носиш кръста.
57
25
 
5
 
! Отговори
Do 55 Galya преди 5 години
Ти май си на 35+ о конлкуренцията на по-младите от теб те плаши. Нищо гнусно няма в случая заради възрастта, освен в главите на старите моми или на недоразвитите момичета.
56
2
 
31
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Писаха, че убийците са били двама, изпразнили два пълнителя в жертвата. Къде е втория? В колата имаше още двама човека, кои са и къде са? Защо е стрелял в "дамата", която излизала от хотела? Явно не е била цел. Защо ще се опитваш да минеш границата въоръжен- ясно е, че няма как да не те хванат.
55
5
 
40
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
В личен план ,предпочитам общуването с жени от моята възрастова група.Те винаги са: по-умни,по-възпитани,по-образовани,с по-висока обща култура.Когато си откровен и честен с тях ,те се оказват много по-верни приятели от повечето мъже ,просто на тях винаги можеш да разчиташ за точния и правилен съвет,само трябва да си коректен и никога не ги лъжи и не им "върти" мурвенски номера.
54
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След активното мероприятие с Иванчева, може и тук да се пробват да обяснят мафиотска борба с лични отношения. Май убитият не се е отчитал правилно на ГЕРБ .
53
0
 
15
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
До дедо,А не ти ли се струва леко смущаващо, че се е опитал да мине граница въоръжен?
52
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1989-та година България беше много по-малко зависима от СССР, отколкото сега България е зависима най-вече от САЩ, но и някои други държави, като Турция, Германия, Франция, ... Факт! Свиквайте ...
51
2
 
22
 
! Отговори
дедо преди 5 години
а и нека да преговорим, както казва любо нейков - многото пари или се крадат или се онаследяват или се жениш за тях, кратко точно и ясно!!
50
1
 
22
 
! Отговори
дедо преди 5 години
До Бате Гойкофактът че са го хванали говори точно че а 'аматьорско' изпълнение, тоест точно както го казват, любовен триъгълник и т.н. Ако беше другото никога нямаше да намерят стрелеца, никога, да се сещат мафиотска стрелба разкрита...
49
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина си закрихме държават след 1989-ъа година. Който разбрал, разбрал.
48
1
 
62
 
! Отговори
До тийнейджърите преди 5 години
Сега казвате някакъв си чичка на 50+, но няма да се усетите как и вие ще станете на 50+ и ще се чудите на акъла на някакви младоци, които използват думи като някакъв чичка на 50+. Мъжът си е мъж до края на живота си и обикновено един "чичка на 50+" е доста повече мъж от тийнейджърите като вас. В случая при това имаме момиче, което по външен вид от снимката тук, е от тези, дето имат комплекс за грозота, използват силикони за "разкрасяване" и в крайна сметка се предлагат на всеки с повече пари.
47
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На това казвате Дама? Кой ви дава право да изопачавате понятията и заблуждавате младото поколение? За вас всяко женско същество е Дама? Нещастници!
46
1
 
29
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Глей кво нещо съдбЪта, да си едра риба в най- мръсния "бизнес", много други "биснесмени" да желаят смъртта ти, а да те гръмне бившия на твоя "служителка". Май ни хвърлят по върбите. Сефте. В България се пишат най- нелепите сценарии на убийства.
45
7
 
31
 
! Отговори
galya преди 5 години
Гнусно е такава млада жена все още девойка с такъв старик на 50+. Просто нямам думи, но и мъжът е жив педофил, то, че му се иска младо и стегнато, ама поне да е на 35+, това на 22 на нищо не прилича.Тук се губи и възпитанието от семейството, оставена е на "възпитанието" на улицата, което в някои случаи надделява ... за съжаление.
44
2
 
45
 
! Отговори
Румбата преди 5 години
По кой критерий определяте тази като ''красива''?
43
3
 
33
 
! Отговори
LosHo преди 5 години
Преди няколко дена четох новина как 50+ г. чичка купил мерцедес а 350 бона на 16г. си гадже... Сега и тази история... Глупави момичета, вие родители нямате ли си?
42
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напомнят ми за Виола това момиче. Дано да оживее и да е по-малко. Хващат се с разни неподходящи и после леле какво стана.
41
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България видите ли млада жена под 30 която да кара нова/скъпа кола бъдете сигурни че или се занимава със някаква форма на проституция или и дъщеря на политик или мутро-бизнесмен.