Тръмп се хвали в Twitter: Постигнахме много за 500 дни!

Той изтъкна своите най-големи постижения, откакто е на власт
Обновена: 4 юни 2018 21:15 | 4 юни 2018 21:15,
30
Тръмп се хвали в Twitter: Постигнахме много за 500 дни!
Снимка: БТА

Американският президент Доналд Тръмп изтъкна днес в публикация в Туитър това, което възприема като своите най-големи постижения след 500 дни на власт, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

"Постигнахме много - мнозина вярват, че повече от всеки друг президент в първите си 500 дни", написа Тръмп.

Като част от своите постижения той изброи прокараната от него данъчна реформа, приноса си към въоръжените сили и ветераните, в борбата с престъпността и нелегалната имиграция, за засилването на граничния контрол, съдебната система, икономиката и създаването на работни места.

Тръмп наложи законодателни мерки за значително намаляване на данъците и назначи голям брой консервативни съдии. САЩ продължават да регистрират икономически растеж, а безработицата е на най-ниското са равнище от 18 години, отбелязва АП.

Нелегалната имиграция в Съединените щати обаче се увеличи след идването на Тръмп на власт и той все още търси допълнително финансиране за отдавна обещаната от него стена по границата с Мексико.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
ТРЪМП преди 5 години
Е ГОЛЯМ!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да де, скарахте се с целия свят.Постижение си е, откъдето и да го гледаш.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О, това е нищо! Чакай да видиш кво става за 800 дни. Само спокойно, ние веднъж вече го направихме и още се оправяме от тогава!
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се скараш с най-доверените си съюзници, да отхвърлиш всички международни договори...просиш си международна изолация. А това е пагубно за всяка една държава. Нямам търпение да видя отказа на всички държави от долара като международна валута. Като се цепиш от колектива, колектива ти го нацепва.
12
1
 
12
 
! Отговори
Превратаджии преди 5 години
Бившия шеф на ЦРУ издаде книга в която споменава че в 81 държави власта се е сменила по зяповед и натиск от САЩ!!!
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина свърши много за кратко време.Нарита ислямиста Асад заради който измряха 500 000 сирийци.Нарита и иранските ислямисти които само лаят.Нарите ислямските палестинци.Набързои закри ядрената програма на СК.Тост нарите всички съюзници на Русия и Китай,и те дори не гъкнаха.
10
6
 
8
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Някои хвалят Тръмп,заради хубаво написаните му речи,но само с речи не се управлява,а се иска акъл. Ще видим какво сега ще стане след като обяви война на Европа,Канада и Мексико. Наложи мита на стоманата и алуминия,но ще получи и ответен удар от тях,а Макрон и Меркел веднага изтичаха при Путин. Руският пазар е огромен и те могат да пренасочат стоманата и алуминия към него. Той иска да наложи мито и на китайските стоки и ще се окаже,че той сам си прави икономическа блокада.
9
12
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Що да е разказал играта на САЩ?Безработицата е рекордно ниска, икономиката е в ръст. Ако и на това казваш лошо управление, здраве му кажи.
8
6
 
2
 
! Отговори
не син преди 5 години
Тръмп е най големият комедиант от всички президенти на САЩ. Дори той успя между поразиите да направи нещо полезно за САЩ,но ако скоро не започнат мечтаната от тях война с Русия ще се сгромолясат зрелищно! Тотална деградация!
7
2
 
5
 
! Отговори
Среден американец преди 5 години
Президентът Ала Бала засега само руши и е като комара със собствения кантар-100 кила че и нагоре.
6
12
 
4
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 5 години
Браво на Тръмп .Гадните Комунисти да го Д-т .Най- голямата победа е Смъртната Присъда за Дизела .
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая стена я почна Буш, после Обонго я строеше явно е някакъв предизборен ход всеки я обещава но никой не я строи поради липса на средства. Краварите знаят един ден Йелостоун ще избухне и няма да могат да избягат в Мексико през стената.
4
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ванга беше казала, че последният президент на САЩ ще е черен.И беше права! Щатите не са това, което бяха, откакто дойде Тръмпака. Той ги превърна в дупка. Още по-мразена по света, заради еврейското му лоби и смотаното му управление.Американците си сложиха американския Митьо Пищов за президент. Абсолютно е същия! Само дето парите са му повече! Иначе е същото мислене и е същият сeляк.
3
5
 
12
 
! Отговори
история преди 5 години
В историята този нарцис ще бъде запомнен с това ,че изтегли САЩ от Парижкото споразумение за климата. Каквото и да направи той се разкри като човек, който нехае за утрешния ден, за нашите деца и бъдещето им.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още 300 и ше ги оправи. :D
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
500 дни по-късно и думите "президент" и "Тръмп" в едно изречение, продължават да звучат, като лоша шега.