69-годишен остави 1200 лева на детска площадка

Измамили го ало апаши, че помага на полицията
5 юни 2018 21:00,
7
69-годишен остави 1200 лева на детска площадка
Снимка: Dnes.bg

Мъж на 69 години от Видин е станал жертва на телефонна измама, съобщават от МВР.

Той се е обадил снощи в полицията във Видин, където е съобщил, че е оставил 1200 лева на детска площадка до жилищен блок в к-с "Вида", след като е бил убеден по телефона, че съдейства на полицията.

Измамата е осъществена по познатата схема с полицейски сюжет - оказване на съдействие за залавяне на група измамници. В поредица от телефонни разговори с лице, представило се за полицай, видинчанинът бил убеден да съдейства на органите на реда.

От полиция във Видин напомнят, че служителите на МВР не търсят финансово съдействие от гражданите при провеждане на операции за залавяне на престъпници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1200 лева = 1200 DM по време на социализЪмаЕдно време кой имаше толкоз пари?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАбсолютно, живеят като мишки цял живот, а в един момент си хвърлят спестяванията през терасите. Така ли нямаше един, който да пребие телефонен измамник!?!
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво стигат тея 1200 лева ?? Не стигат и за месец дори да ядеш само печен хляб със сирене...
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противно на общоприетото мнение, че българинът е УМЕН и БЕДЕН,аз твърдя точно обратното - българинът е БОГАТ и ГЛУПАВ.Не може беден и умен човек, когато му звънне някой цганин по телефона,веднага да вади 10 000 лева и да ги хвърля през прозореца.Това може да го направи само БОГАТ и ГЛУПАВ човек.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък като чуя за мъж на възраст и детска площадка, се сещам как мутрата и цуню ухото, как самоубиваха експерти наред. Само и единствено да не се докаже какви са престъпници.