Симона е в кома, лекарите не могат да я събудят

Ранената в главата от приятеля си е с опасност за живота
5 юни 2018 15:45,
151
Симона е в кома, лекарите не могат да я събудят
Снимка: Facebook

Простреляната в Слънчев бряг Симона Тодорова остава в кома. Лекарите не могат да събудят тежко раненото момиче от Дряново, пише "24 часа".

22-годишната Симона бе приета в УМБАЛ Бургас с огнестрелна рана в главата и претърпя мозъчна операция, след което бе поставена в медикаментозна кома.

Още по темата

Късно снощи лекарите са опитали да събудят момичето, но то е изпаднало в кома.

От болницата съобщиха, че пациентката е с тежки мозъчни увреждания и с опасност за живота.

Симона бе простреляна от своя приятел Михаил Станчев, който от ревност уби хазартния бос Коста Николов-Миджурина, защото я ухажвал.

Екзекуцията стана на 2 юни вечерта до комплекс "Сън вилидж" в Слънчев бряг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 5 години
Считали я били за притежание... Ами като си купиш нещо го притежаваш. Какво очаквате. Дъртакът хем да плаща, хем да знае, че работника му я такова, хем да и се усмихва. Няма тън мън, няма безплатен обяд.
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
външната поръчителка така да я наречем било то клиентка, приятелка.. колежка. Не знаем от къде с е познават но очевидно се познават по някакъв начин. И тя познава охраната и е близка с него поръчва я да я сплаши, но се объркват нещата и я убиват. Естествено че шефове и любовни триъгълници ще изпишат.версията ви за ревност и любов издиша. Просто външен човек е.
102
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 108 Тя е поръчка от външен човек, явно приятелка клиентка. И няма нищо общо с гаджето и шефа. Това, че е харесвана жена е друго нещо. Ако приятелката и завижда нормално да и прави подобен *** номер. Искала да я сплаши, но не е очаквала че така ще се развият нещата да я убият. Сега дупе да и е яко оттук нататък.
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
разплутата свинчуга да я разпънат на четири коня.
100
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си беше седяла просто служителче, нямаше да я гръмнат. Ама като се слага на шефа дето е на възрастта на баща й - проблем. По-скоро е проблем че явно се слага на различни хора в случая. Едва ли така са я възпитавали вкъщи, а вече е късно.
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като я гледам.. нещо ме съмнява вътре да е имало мозък за опериране..
98
1
 
2
 
! Отговори
Шмайзер преди 5 години
Дано се оправи момичето...прекалената любов и ревност са болест с която трябва да се борим
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
слънчев бряг в началото на сезона... мутра застреля шефа си и приятелката си. нищо необичайно за съни бич, нищо необичайно за мутрите.
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен, и тримата имат вина да се стигне до тоя трагичен край.Дано се оправи момичето!
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя не прави нищо. Той я заставя. Защото ти е бедна фантазията той, колко настъпателен може да бъде. Все жените ви виновни.А тя е в агония сега от вашите простотии. Това умни мъже ли са? Умни мъже ли са!?Т, ъпири!
94
2
 
3
 
! Отговори
до 101 преди 5 години
Колко лоши били БГ-мъже??БГ-жени да не би да са ангелчета небесни.................на повечето от тях само скъпи тоалети, коли и пари са им в главите!!А като видят някой богат чичко-паричко............дори с 40 г. по-стар от тях.......правят неща, за които ви е бедна фантазията!
93
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво живота продължава, за вас!? . А тя жив труп и дълбок сън.Доволни ли сте " уважаеми" мъже?Чак ме срам от вас да ви нарека потомствени българи!Всеки различен от българин е много по достоен от вас!Това обеснява нещата защо чужденци, казват българите въобще не си обичат и харесват хубавите жени. Така ще има повече за тях! Една причина българска жена да се омъжи за вас!?Трябва ви ергенски данък и казарма.Железна ръка и с пот на челото парите да си вадите.Вие сте огромен мъжки Позор!
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много жени са подложени на това. Но мъжете не знаят. Хубавото при някои жени, че не казват какво ги мъчи, че някой ги притеснява. Много мъже се държат лошо, собственически, арогантно, брутално с жената. Считат я за някакво тяхно притежание и че могат да я третират, като разменна монета във всеки мъж спор или вендета. Видяхте ли до къде води, това?Понякога, трябва да знаеш, кога точно да спреш! Преди нещата да са необратими в драматичния си завършак. Игра на думи, игра на нерви.
91
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано се оправи момичето, само на 22 г. е............каквито и грешки да е направила, не заслужава да умре!Кой не е правил грешки на млади години?
90
0
 
12
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
До Потресена "Пожелавам на това момиче бързо вдигане на крака!!! " намери какво да и пожелаеш. Ами точно от бързо вдигане на крака стават белите ! Ако беше отказала на дядката с парите, сега щеше да е на крака.
89
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато си мерите"п ишките" по между си оставете жените настрани!!! Ако искате се пребивайте , но тях не ги замесвайте в подобна вендета.
88
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако шефа и е самотник или не му върви брака, неудачник в това му начинание. Без свян разрушава пораждаща се връзка, брак.Само затова, че е шеф счита че всичко му е позволено и че може да има всяка жена. Обвързана и не обвързана. Като си я купи. Ако не с пари с много пари и лицемерно отношение към нея. И власт.Много шефове го играят така,спрямо жените.
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споделя с него, че ще излиза с шефа си защото е станал много настоятелен и я иска с цената на ваичко. Гаджето и възразява. Нормално! Не усещат ли, как възрастния господин се опитва да стане в конкуренция с младия мъж? Не момичето е "ябълката на раздора" А двамата мъже са били в конфликт. Тих конфликт, но убийствен. И понеже някои мъже, знаят как. Действат, чрез други методи. За да го сложи на място възрастния господин, удря младия в най-свидното му. Гаджето!Кажи мъж и не го обиждай повече.
86
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се абстраахирате от факта, че шефа и е хазартен тип. Представете си, че е чиновник взима мижава заплата и почива на всички празници и делници. Колежката му по бюро ходи с къси поли, дълбоки деколтета.Кани я на обяд, тя му отказва, но в същото време тя е във връзка с колегата от другия отдел в другата стая. Колегата му е известно, че той е във връзка с нея, но въпреки това е настоятелен. Звъни и денонощно иска среща с нея и не приема за отговор"не". Тя споделя с гаджето си...
85
6
 
3
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Абе, *** немити, колко пъти да ви се каже : Твърденията, че е въртяла любов с двама човека, СА НА УБИЕЦА! Това най-вероятно няма нищо общо с истината, защото гадта най-елементарно лъже - иска да пледира някакъв афект и убийство от страст.