Мъж е убит в Ботевград. Дали е избягалият от затвора Владимир Пелов?

Втори мъж е ранен, откаран е в болница
Обновена: 6 юни 2018 07:13 | 6 юни 2018 06:53, Елка Василева
15
Мъж е убит в Ботевград. Дали е избягалият от затвора Владимир Пелов?
Снимка: архив, Булфото

Мъж е убит на място, а друг е в болница след стрелба в центъра на Ботевград късно снощи.

Към момента не може да бъде потвърдена самоличността на лицето, убито при престрелката, тъй като жертвата не е имала в себе си документи, заяви пред репортери ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова, цитирана от БНР.

По този начин Николова отказа да отговори на въпрос дали застреляният е избягалият от Софийския централен затвор Владимир Пелов. Николова допълни, че експертизата по установяване на самоличността на жертвата ще бъде извършена в най-кратки срокове.

Не бихме могли с категоричност да заявим той ли е или не е той. Нека да направим съответните експертизи. Съдебният медик все още оглежда тялото, каза тя.

Още по темата

При престрелката е ранено още едно лице, 40-годишен криминално проявен мъж, който е приет в болница "Пирогов", съобщи директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски. Той е закаран в болницата от свои приятели, където е опериран. 

По неофициална информация раненият е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия, който е откаран с две прострелни рани в корема в "Пирогов".

На мястото са открити три огнестрелни оръжия, като детайлите по инцидента тепърва ще се установяват, допълниха представителите на властите. По първоначална информация двамата са стреляли един срещу друг.

Терзийски допълни, че на 2 юни жандармерията е извършила проверка на изоставена постройка в центъра на Ботевград по сигнал, че Владимир Пелов се укрива в града, но при нея лицето не е открито.

Владимир Пелов избяга зрелищно през централния вход на Софийския централен затвор заедно със съучастника си Радостин Колев, използвайки внесено отвън огнестрелно оръжие. Оттогава двамата се издирват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Scanner преди 5 години
Fakenews...
6
2
 
4
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Полицайте са ги убили, да си говорят каквото искат по телевизията, така им е по-лесно инак малшанс да ги заловят.Какво искате от тази измислена държава!
5
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 5 години
Сега три дни и три нощи ще се говори че е убит един престъпник Нищо друго в държавата вече не е по важно Всичко друго е идеално
4
0
 
2
 
! Отговори
Борислав преди 5 години
До Анонимен Като ги гледаш ушевите от втората снимка..и умряло куче не могат да убият !Но пък на джобен тенис са много добри !
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама щях да се учуда ако полицията го бе заловила. А докторите спасили другия да се накажат строго.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки батко си има батко!
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брех, тоя Пелов да не би да е имал двойник? И Егати смешните ченгета.И да ви имам статията....кой ги е застрелял не става ясно.