Владимир Пелов застрелян с три куршума – два в крака, един в лицето!

Избягалият затворник е бил от около месец край Ботевград
Обновена: 6 юни 2018 10:17 | 6 юни 2018 10:15, Красимир Ангелов
114

Снимка: Булфото

Застреляният снощи при престрелка в Ботевград избягал затворник Владимир Пелов е поразен от 3 куршума, стана ясно на брифинг в Съдебната палата, даден от директора на ОД МВР-София област Георги Григоров и ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Още по темата

Пелов е с три наранявания - едното в лицето, другите две в десния крак – в бедрото и дясна подбедрица.

Кървавият инцидент стана снощи малко преди полунощ в Ботевград.

Другият мъж, участвал в стрелбата, е криминално проявеният Марио Панчев. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние с две наранявания в тялото, като състоянието му не позволява разпит в момента.

По информация на шефа на ОД на МВР-София Пелов е бил от около месец на територията на Ботевград и е бил с променен външен вид.

"Имаше брада, която досега не е носил. Беше със суитшърт с качулка, над качулката с шапка. Просто външно изглеждаше съвсем различно", обясни Наталия Николова.

"Няма как да получим информация в какъв външен вид се намира укриващ се", добави тя.

До настоящия момент е извършен един оглед на местопроизшествието, разпитани са 7 свидетеля, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

По време на огледа са намерени три оръжия - 3 пистолета. Един в тревната площ, един на земята до трупа, и един в чантичка, която беше на кръста на Владимир Пелов", обясни Наталия Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Шофер без книжка преди 5 години
Ти остави полицаите,ами катаджиите какви са,олеле.На мене ми взеха книжката преди 6 г.,но в София но аз си карам така и те знаят.
81
0
 
2
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Смятате, че и тази лъжа ще мине?
80
1
 
14
 
! Отговори
От Полицията преди 5 години
- Да беше си стоял в Софийския затвор - храним те, къпим те, пазим те - пък то!
79
2
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
"Владимир Пелов застрелян с три куршума два в крака, един в лицето" - само Джон Уик трябва да му е видял сметката...
78
2
 
23
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 84За съжаление с това изказване МВР казва на всички в България. Ако сте извършили престъпление - сменете цвета на косата си, пуснете си брада или просто си купете очила и никои в цялото МВР няма да ви познае! С други думи - МВР не работи, тотално абдикирало е от задълженията си и е пълно с некадърници и напълно нежелаещи да изпълняват работните си задължения биомаси.
77
2
 
15
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 84За съжаление и с ескимоски костюм да се разхожда никои от МВР няма да му направи впечатление защото те са твърде заети да плюскат банички,да пият кафенца с лелките по лафките и да си прибират %-та от крайпътните работнички. След което ходят в казината и играят рушветите+доходите от крайпътните какички по следния начин-50% на червено,50% на черно и излиза с документ за 100% чисти пари.Оставя бакшиш в казиното за да си траят и цирка се повтаря през ден. Обаче тихо, защото е държавна тайна!
76
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Няма как да получим информация в какъв външен вид се намира укриващ се". Това че някакъв тип през юни месец се ражхожда със суитшърт с качулка, над качулката с шапка на нито един полицай не направило впечатление.
75
3
 
14
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Успех за стратегията разработена от покойния проф. Петканов и прилагана от МВР - престъпниците да се гърмят помежду си и така част от тях да бъдат елиминирани и да намалее престъпността.
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** са тези от МВР И ТЕХНИЯ ВОЖД б.б.!!
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР-то трябваше пак да използва гранатомет.
72
0
 
5
 
! Отговори
HELL преди 5 години
До Iceblast88Прав си!
71
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 73Друг затворник ако избяга най-вероятно извънземните ще са го похитили. :D
70
0
 
14
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До HELLКолега за съжаление Амебата е толкова на високо в еволюцията над българското МВР, колкото е човека над чехълчето. Амеба да се нарече нашето МВР е комплимент, означава, че поне извършват нещо. Че по някакъв начин оправдават изразходваната биомаса за съществуването им. Единствената дума която ми идва на ум е мъзга от биомаса (мас, тлъсто) с единствена цел на съществуване да осмърдява и олигавя всичко до което се допре. Един труп има милиарди пъти повече КПД от българското МВР!
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ченгетата сега са завардили жената на Марио. Вътре в апартамента имало боеприпаси.
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добрите сценаристи в света българските полицай. Трябва да ги вземат в Холивуд, а може и в Боливуд. Креативни са спор няма. :D
67
0
 
23
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
И втория най важен въпрос:КОЙ НЕКАДЪРНИК ОСТАВИ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН ЗАЛОВЕН С НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ НА МАГИСТРАЛА НА СВОБОДА И ЗАЩО ТОЗИ НЕКАДЪРНИК НЕ Е МОМЕНТАЛНО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН?С КАКВО ТРЯБВА ДА ХВАНАТ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, ЧЕ ДА ГО ЗАДЪРЖАТ? С АТОМНА БОМБА ЛИ? НЯМА ДУМА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК КОЯТО ДА ОПИШЕ КОЛКО ЖАЛНО, НЕКАДЪРНО И БЕЗПОЛЕЗНО Е МВР В БЪЛГАРИЯ. *** В КОЯТО СА СЪБРАНИ С КОНКУРС ИЗБИРАНИ НЕКАДЪРНИЦИ И БЕЗПОЛЕЗНИЦИ. ЦАЧЕВА И ЦАЦАРОВ ВЕДНАГА СИ ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКИТЕ!!!!
66
1
 
28
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
През целия си живот мислех, че филмите Полицейска Академия са комедия, а те се оказаха документални филми за най добрите години на нашето МВР.Сега ако имаме поне един журналист с гръбнак и поне 1 мозъчна гънка трябва да отидат и да зададат 2 въпроса на министрите на вътрешните работи и правосъдието:1. Колко струваше операцията по издирване на избягалия престъпник преди 2 дена в същия град в които той бе убит и колко МВР тлъстака ще бъдат уволнени заради престъпна некадърност?
65
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсят някой- намират го самоубитТърсят втори - получил инфат и умрялТърсят трети- някой друг го убилСигурно има полицаи под прикритиеТези от МВР по сял ден стоят и търсят нов сценарий
64
2
 
20
 
! Отговори
Бай Миле преди 5 години
Това е толкова съмнително,че чак намирисва!Толкова време се криеше и изведнъж е убит и случая вече е приключен.
63
1
 
35
 
! Отговори
Vuio преди 5 години
Ако знаете с брада колко престъпления съм извършил, а пък с качулка ехееее. Да не говорим за тези с брада и качулка! В потрес съм какви хора ни пазят! То бива некомпетентни хора, но тази простота е просто престъпление! Разхождал се опасен престъпник, избягал от затвора съвсем спокойно ама имал брада....В шок съм на какви хора плащат заплати да ни пазят! И това са високи постове!