Да родиш и да отнемеш: Родители причиниха ампутация на краката на детето си

Те са осъдени на 10 години затвор, а Тони открил новото си семейство
8 юни 2018 21:55, Екип на Dnes.bg
18
Да родиш и да отнемеш: Родители причиниха ампутация на краката на детето си
Снимка: Daily Mail

Историята на 3-годишно момче, чиито крака са били ампутирани поради малтретиране от биологичните му родители, разчувства хората по света. 3-годишният Тони е син на Тони Смит, на 47 години, и Джоди Симпсън, на 24 години.

Когато малкото момче е на 41 дни е прието в болница с органна недостатъчност и сепсис. Причината за това е, че родителите му са го хванали за глезените и са го тръскали в продължение на няколко минути. Те обясняват, че се е случил ужасен инцидент и нямат вина. Получават право да виждат сина си 3 часа в седмицата.

Когато Тони е приет в болницата е бил на секунди от смъртта и докторите са смятали, че няма голям шанс да оцелее. Биологичните му родители са му причинили ужасни мъки. Те го тръскали с главата надолу и краката му са били счупени на 8 места. Оставили са го в агония, без медицинска помощ, десет дни. Оправданието им да постъпят така е, че са чакали някой, който е трябвало да поправи бойлера им.

Той е изписан от болницата на 4-месечна възраст и е предоставен на грижите на Паула и Марк Хогел от Кент. Те не са имали право да разберат повече за обстоятелствата около случая, защото не са негови законни родители.

"Първоначално, когато го видях, беше с два гипсирани крака. Помислих си, че ще се оправи...", коментира Паула, цитирана от Daily Mail.

Когато Паула и Марк решават да осиновят момчето, през март 2015 година, те вече се грижели за седем деца. А през март 2016 г. стават законни родители на Тони. Те обясняват, че на срещите с истинските му родители тормозът е продължавал. Свалили са гипса му и са разкопчали шината на крака му, оставяйки го така.

"Беше тежко. Всеки път, когато се връщаше, сънуваше кошмари през нощта. Той не се справяше много добре и това продължи седем месеца", споделя Паула.

Кралската прокуратура отхвърля обвиненията срещу Тони Смит и Джоди Симпсън поради липса на доказателства. Паула и Марк не могат да се съгласят, че тези хора ще бъдат на свобода и ще имат възможността да тормозят и други деца. Те започват кампания за възстановяване на случая. Пишат петиции до различни институции и успяват да върнат случая в съда. През февруари 2018 г. Тони и Джоди са осъдени на 10 години затвор.

Когато осиновителите на пострадалото дете най-накрая получават правото да разберат повече за случилото се, не могат да понесат това, което чуват. Споделят, че не са очаквали такава жестокост и не са си представяли, че ще плачат толкова много.

Междувременно се налага да ампутират двата крака на Тони. Причината е тежка инфекция, която причинява необратими последици.

Историята за жестоката съдба на Тони на толкова крехка възраст и неговата смелост разчувстваха дълбоко хората по света.

"Благодаря на Бог, че това прекрасно малко момче сега е затрупано с всичката любов, която заслужава", коментират те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
2
 
! Отговори
Рамирес и Педросо преди 5 години
Западнали,ценности,Дано се затрие целият Запад,алчност,корупция,педи,инцести,джендаре,педа-ле,хомо-сапи,наркози, истан-бул-конфети ,безбожие,и ко още
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и не разбрах, какво общо има бойлера с краката на детето.
12
0
 
4
 
! Отговори
Горан преди 5 години
А, стига бе! Малко са им по 10 години за това, честно!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека бълхарските богаташи да продължават да пращат децата си в UK....
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за горкото момче, но тук ми мирише на пропагандиране на джендърската конвенция. Леко така, като прозореца на Овертон.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената на снимката отляво е известната английска тв водеща Холи Уилъби /holly willoughby/от предаването This Morning по ITV, където детето явно е било поканено с осиновителката му...? Значи това се е случило в Англия ???Ужас, ужас, ужас.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наркомани има навсякаде та и тез родители аз не знам защо не са ги обесили на първото дърво
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това да не е в защита на службите за защита на детето в Норвегия?
6
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, само ще си позволя да ви кажа нещо - явно нищо не сте видели в живота. Щом това ви плаши... значи изобщо не сте изпитали нещо подобно, но е полезно за вас да се запознавате с такива истории, за да се сблъсквате с живота, а не да бягате от него. Защото, когато ви "почука на вратата" трябва да сте готови на всичко - и всичко това е за ваше добро. Научете да гледате положително на живота, за да ви се усмихне и той. Бъдете по-милостиви към чуждите грешки, защото в утрешния ден може да сте вие.
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
abe hora, малко ли ужасии има у нас че ни предлагате и по света? ай сиктир
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
U.S.A. ЗДРАВЕЙ!
3
15
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Само Содим и Гомор за западната "цивилизация"!
2
23
 
37
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Бе какво става тука бе!? Тази история, в която на няколко места се подчертава, че говорим за биологичните или истинските родители + претоплената норвежка история с отнемането на деца от институции от биологичните им родители + историята за живо погребалното дете от родителите си (два реда по-надолу от тази новина)... Бе вие май искате да ни убедите, какви из.ро.ди са истинските родители и колко е нормално децата да ги вземат приемни семейства. Да речем двама ***.де.ра.са...
1
6
 
42
 
! Отговори
Не може да бъде преди 5 години
Как е възможно да има такива хора? Заслужават инжекция най-малкото! Хубавото е,че краят ни като вид наближава. Природата ще ни го на**ка здраво много скоро.