Папата със специален дар от астронавти

Това е втората среща на папа Франциск с екипажа
9 юни 2018 08:28, Елка Василева
4
Папата със специален дар от астронавти
Снимка: Reuters

Папа Франциск се срещна лично с астронавтите, с които през октомври миналата година разговаря по спътникова връзка по време на престоя им на Международната космическа станция (МКС), и получи от тях изработен специално за него летателен костюм, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Главата на Римокатолическата църква прие участниците в 53-ата експедиция до МКС начело с италианския астронавт Паоло Несполи на частна аудиенция.

Това е втората среща на папа Франциск с екипажа, този път персонална, след разговора им на 26 октомври миналата година, пише БТА.

От астронавтите Светият отец получи изработен по поръчка син пилотски костюм с аржентинското знаме и рожденото му име Хорхе Марио Берголио, гарниран с къса бяла папска пелерина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Измамата на НАСА преди 5 години
По тази новина може да се съди ,че и Ватикана са замесени с измамите за космоса и всичките измамни снимки и видеа които НАСА и всичките там в съзаклятие с тях произвеждат за простият народ в опит да го излъжат ,че тука имало живот , там имало живот ... НИКОЙ НЕ Е НАПУСКАЛ ЗЕМНАТА ОРБИТА и не е КАЦАЛ НИКЪДЕ хора проучете преди да вярвате на ХОЛИВУДСКИ ИЗМИСЛИЦИ заснети от Стенли Кубрик , студиата на Дисни и службите на САЩ и други държави ! Никой не може да премине през Van Halen Radiation Belt
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Християнството ще се възроди в космоса ,на земята ще останат *** .
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, дайте му нещо да облече един костюм стига е ходил с тая рокля 21 век никакъв прогрес из църквите ще си ходят с тия торби като призраци.