Путин подари на Си Цзинпин… руска баня

Тя е направена от 200-годишен кедър от Алтай
9 юни 2018 14:48, Елка Василева
108
Путин подари на Си Цзинпин… руска баня
Владимир Путин и Си Цзинпин. Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин, който е на посещение в Китай, е избрал оригинален подарък за колегата си Си Цзинпин - руска баня, предаде ТАСС.

Президентският прессекретар Дмитрий Песков е потвърдил избора на Путин за подарък на китайския му колега. Преди посещението си в Китай руският президент пожела да запази в тайна какъв дар е предвидил за Цзинпин.

Още по темата

"Китайската страна ще избере мястото и наши специалисти ще я монтират", казва Песков.

Прессекретарят е допълнил, че за изработването на дървената конструкция е използван 200-годишен кедър от Алтай.

По време на размяната на подаръци между двамата държавни ръководители Владимир Путин е показал на Си Цзинпин скица на банята, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 43 "Еврориентираните, след като се грижите толкова много за бедна Русия и беден Китай, защо не се погрижите за гладните и бездомните българи, за българските деца, които умират от глад, за умрелите от бяла смърт семейства. Какво сте се разплямпали за Русия и Китай, когато има българи в мизерия. Отговорете европатриоти кафяви. Докато има българи живеещи в мизерия, не ми хвалете новия режим защото не сте стигнали стария. Капиш?"И С Т И Н А!
99
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре да беше му хвърлил един казашки бой,та да го помни докато е жив.
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яжте си кучешката надениза и си пийте евтината бира и не се занимавайте с великите.Те творят историята и ще останат в историята, докато за вас никой няма и да подозира, е някога сте съществували.-Жалки и дребни!
97
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хипофизното джудже е по- ниско даже от китаеца и макрон
96
2
 
7
 
! Отговори
хахахахахаааа... преди 5 години
До Путин няма изборСкоро ще подари на китайците БГ + украйна, за които китайците претендират от десетилетия !
95
0
 
3
 
! Отговори
хахахахахаа.... преди 5 години
До boorБ.Борисов
94
6
 
6
 
! Отговори
до 96 преди 5 години
Путин е виждал и по големи.След срещите с Ердоган вече нищо не можен го уплаши.
93
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разтапям се като гледам как тези двама мъжкари си правят подаръци и се гледат романтично.Путин най верочтно лично ще запретне ръкави и ще монтира банята на Си.Може и да си изтъркат гръбчетата.
92
2
 
4
 
! Отговори
Др. Ген.Добри Джуров преди 5 години
БАБА МУ ДЪРЖЕШЕ ТАЗИ ГОРА И ТАЯ ЗЕМЯ, ПРДИ 50 ГОДИНИ, И СТАВАТ ЧАСТНИ = ТОЕСТ МОЙ !!
91
2
 
4
 
! Отговори
Др. Ген.Добри Джуров преди 5 години
VЕЛЮ ЖАБАТА НАПРАВИ ДВЕ ФАААЛНИ ГРЕШКИ - ПУСНА 400 000 ЗАТВОРНИЦИ ОТ ЗАТВОРИТЕ,И ОТМЕНИ ЖИТЕЛСТВОТО - СПЕЦИАЛНО ЗА СОФИЯ, А МИСТЕР ДЖЕНТАЛМЕНА ФИЛИПОС ДИМИТРОВАКИС В 1992 Г. СТАРТИРА ЧАСТНАТА МАСОВА АГРАРНА И ВСЯКАКВА ПАРЦЕЛИ И ПЛОЩА ЗА '''ВРЪЩАНЕ'' - ХАХХАХА,,,ССЪС ШАНАДЖИИ-СВИДЕТЕ;И..ТОЕСТ..ЕДИН ВИДД--ДАА БАБА МУ ДЪРЖЕШЕ ТОЯ ПАРЦЕЛ И ТАЯ ЛИВАДА, ИАИДЕ МОЙ СА..НААИ ВЕЧЕ НА СЪНИ БИЧ И ПАМПОРОВО ...АБЕ НАВСЯКАДЕ ...КОЯ ГОДИНА ПОЧИНА ДОБРИ ДЖУРОВ -1992 ЛИ БЕШЕ ?
90
6
 
2
 
! Отговори
boor преди 5 години
Кой ли ще плати тази баня ??
89
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джуджи нещо се опитва да се мазни на големите сили.
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
84 ТОЧНО. След като се извъртяха и натрупаха народната омраза ,всички други висши кадри на БКП като Луканов, Виденов, Станнишев заедно с Доган , накрая дойде и реда на Борисов. Нищо ново.
87
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
86 ама ние го знаем.Не го знаят заблудените , които не могат да мислят и се връзват на пропагандата! Путин е същия като Бойко. Нашия само дето изглежда по-мъжествен:)))) А нашия имитира Путин .Всичко се копира,ама не го разбират заблудените.
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
85 има доста гламави да мислят ,че другаря БоросоФ е за европа хаха То в България такива са " демократите" - Бойко, Костов, Доган, Коритаров и т.н. Все бивши висши сановници в БКП или агенти и офицери на Държавна сигурност. Ама демократи раправят някои ,че биле. Чак вече е тъжно колко *** е българинът. А пазарна иконимика имаме колкото и тези са демократи. Всичко е картели, поръчките са за парлама и се печелят от наши фирми, конкурси няма,а се слага нашия човек. Държавата се точи от НАШИ фирми
85
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко "важна" новина. Престанете с тоя Путин писна ми вече да ми обесняват колко велик и висок и смел и умен и силен. Истината е че е комплексиран влюбен в себе си сатрап.
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пък ти *** обясни на всички дето помним твоите щуротии:))) Ние помним! Това ,че теб някой ти е пълнил кратуната с глупости не е мой проблем. Отвориха границата и 1989 само 1 милион българи духнаха. Стреляше се на месо по границата ,да не бяга българинът. ИМа си го какво се случва и защо.И пак проблемите почват от Русия. Те искат смяната на Тошко. Има го бе.И бабичките това го знаят. Добре че има такива заблудени.То затова не можем да ги изчистим още от властта
83
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
81 ти не виждаш ли ,че масовия българин , който остана тук е с ниска мозъчна дейност? Те явно си мислят ,че марсианци са качили на власт шофьора на другаря Живков, който по принцип му е един от доверениците. Поетапно са ги издигали в йерархията ,докато дойде неговия ред да оглави държавата. Това става с много пари , които знаем откъде идват. А Боко е демократ и про-западно настроен ,колко аз съм носорог:))) Боко си е жив *** ,възпитан да дерибейства над народа. Та като те управлява ***
82
1
 
4
 
! Отговори
Tiko преди 5 години
Ще е заредят с бръмбъри при монтажа
81
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80 има си официално и тук ти го казват - България фалира 3 пъти за 10 г. 1986 г, 991 г, 1996 г . И трите пъти я фалират комунисти.Това ,че не са ти го тръбяли по радио-точката ,а са ти пълнили главата със светлото бъдеще на " КомунизЪМЪТ" а друго.Те и за Чернобил не казаха и всичко беше точно. Така че не е лошо да почнеш да се ограмотяваш ,а не да караш за измишльотините на някакви с бодобен коефициент на интелигентност!