Путин приготви и опита традиционна китайска храна

Заедно с него беше и китайският президент
9 юни 2018 10:38, Елка Василева
113

 

 По време на посещението си в китайския град Тянцзин руският президент Владимир Путин приготви и опита традиционни китайски ястия, предаде ТАСС, позовавайки се на кадри, излъчени от Централната китайска телевизия.

Путин приготви традиционното за Тянцзин блюдо гоубули, което прилича на руските пелмени, както и много популярните в Китай пълнени с месо и зеленчуци "палачинки".

Путин бе придружаван от китайския президент Си Цзинпин. Двамата пристигнаха вчера в Тянцзин със скоростен влак от Пекин и гледаха приятелски мач между юношеските хокейни отбори на Китай и Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
3
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Путин е велик, Си е голям, останалите "световни лидери" са дребосъци, сравнение с тях. Съжалявам Съединените щати - заслужаваха умен, мъдър, достоен водач. А трябваше да избират между *** и дефинитивно крейзи мем. Все пак сме живи още, защото не избраха дамата.
74
2
 
2
 
! Отговори
Наследник на Сорос преди 5 години
ИСКАМ ДА СЪМ РЕПТИЛ И ИЛЮМИНАТ Майната им на космонавтите милиционерите и докторите искам да управлявам Света.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
https://youtube/watch?v=9uTAwYw7jug
72
2
 
7
 
! Отговори
ПУТИН Е ВЕЛИК преди 5 години
Ах, какъв добър съпруг ще е Путин,освен че лови риба,знае е и да готви. И от китайски манджи разбира. И умен, мъж-мечта. А наш Бойко един пожар не съм видяла да е угасил, като се напъне да играе футбол все коляно го боли, Цецо с 6-те апартамента предлагам да посети гей парада,защото освен да е ханъмата на Бойко за друго Не виждам да го бива.
71
3
 
5
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Явно Путин, след приключване на мандата е решил да имигрира в Китай за да си спаси кожата от "народната любов". Но според мен и там ще го намерят.
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Различни светове ...Долбоеб
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старата изпитана пропаганда на вождовете :)) Всеки ден търпи неуспех в политиката и общуването с хора, но готви пере и всякакви неща за снимане :))
68
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледката на безсилна злоба срещу Русия на драскащите тук copocoидчета предизвиква съжаление и смях.
67
3
 
6
 
! Отговори
haha преди 5 години
Битката ще е като Давид и Голиат, но този път Голиат ще победи.************************************************************Русия е най-голямата държава в света тоест Голиат спрямо всека друга държава. Добре е че дори козяк троловете разбират че Голият ще победи... хахахаххахах
66
3
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
До АнонименДоговорили са се, Китай да усвоява Сибир, а китайския губернатор Путин да разпределя китайските плащания ( разбира се долари или евро) на руските пенсионери наричани още гласоподаватели
65
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам ги горките русначета. Големият им "брат" от Китай ще ги погълне както кит поглъща сардини. Ще мине през тях като валяк през дъждовен червей. Битката ще е като Давид и Голиат, но този път Голиат ще победи.
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Всички други глупости пишете, само дума не написахте какво се договориха вчера президентите на двете страни. Понеже хич няма да се хареса на Вашингтон и Брюксел.Но който трябваше да чуе - чу и разбра.
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da se oseri dano
62
6
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
Така както СССР захранваше Германия със суровини от 1920-1940г., така сега Русия захранва Китай. После когато на руснаците им се стовари бурята, в Кремъл да не обвинят пак евреите че са финансирали Берлин, пардон - Пекин.
61
3
 
1
 
! Отговори
Val преди 5 години
До АнонименOni duraki,da prosti im gospodi.
60
6
 
9
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
Сега Путин, скоро целия руски народ ще свиква с тази храна. Путин управлява Русия като китайска провинция. Отдаде милиони хектара земи и гори на Китай за 49г. продаде газови и петролни находища за следващите 35г., предаде спорни гранични територии. Кой е петоколонника в Русия?
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знаели на кой е парцела, една жена показва едни документи и там ясно се вижда корупцията и всеки се прави на ощипан,продавач като кмет на София Бойко Борисов купувач Христо Ковачки продадено от Бойко Борисов на Ковачки 7 декара за жълти стотинки държавна земя а сега този *** даже и ни управлява е найстина няма такава държава, НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО В СОФИЯ КВ. БОРОВОhttps://btvnovinite.bg/bulgaria/zhiteli-na-kv-borovo-na-protest-sreshtu-zastrojavaneto-na-gradinka.html
58
1
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
До Американеца от ЛАСАЩ спасили Германия от Сталин, САЩ спасили СССР от Хитлер, САЩ и СССР пък спасили Европа от нацистите....хайде вземете се определете най-после, че вече 75г. ще станат от тогава.
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
руснаците не крадат, не лъжат и не пият
56
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бих нарекъл снимката "Двамата Императори". Те държат Съдбата в ръцете си. Разни от миманса са само фон, и без тях не може. Нищо, че единият, който се мисли за много велик, разбира само от игралния бизнес и дефилета на дългокраки гърли, младият красавец-геронтофил - от благи приказки за либерализъм и популизъм, късокраката дама направи такива необратими бели, а островната й колежка се хвана като шаран с измислиците за газообразното течно праховидно вещество, че й се смее цял свят.