Путин с поздрав преди Световното: Добре дошли!

Руският президент се надява събитието да е незабравимо
9 юни 2018 22:41, Екип на Bulgaria On Air
142

Броени дни преди най-грандиозното спортно събитие – Световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Русия, президентът Владимир Путин отправи специално изявление към всички отбори и фенове, които ще се включат в месеца на футбола това лято. 

"Към всички футболни фенове и най-добрите футболни отбори на планетата – добре дошли! Много съм щастлив и съм горд, че посрещаме представители на великото футболно семейство", каза в своето обръщение руският президент.

"Искаме това събитие да е празненство, изпълнено с емоции и страст. Надяваме се да е незабравимо и за вас. Добре дошли в Русия!“, заяви още Путин.

Подготовката за Световното първенство продължава с пълна сила, предаде Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да хващат самолета и да се изнасят към Сибир !Нямат място в България щом възхваляват народ .Ти се изнасяи в Анадола
60
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучето си лае мечокьт си вьрви
59
12
 
7
 
! Отговори
полезните идиоти преди 5 години
да хващат самолета и да се изнасят към Сибир !Нямат място в България щом възхваляват народ ,който ни е "освободил" за лични интереси изчаквайки търпеливо цели 500 г. , народ който е избил над 30 000 невинни българи , народ заради който за винаги загубихме Тракия и Македония , народ който дори сега през 21-ви избива християни и ограбва съседни държави , подкрепя диктаторски режими като този в Сирия , народ който дори няма желание да придобие човешки вид !
58
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злобни сме ! Руските алкохолици и агресори рушат съседни държави . Ако не бяха руските агресори сега щеше да говориш и пишеш на турски и щеше да си в Анадола и да рькопляскаш на Ердоган то не ,че сега в тикволандия има голяма разлика с вашия ЕС
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересен парадокс се получава?Американците са на пьрво място по изкупени билети а би трябвало да е точно обратното!
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моста в Крим много ме кефи голямо сьорьжение стадионите за световното по футбол сьщо.
55
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ченге като каже Добре дошли, бегай в обратната посока !
54
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олипмадата в Сочи мина перфектно така ще е и сьс световното ама булгарина тово не го знае защото гледа такива сьбития само по телевизора за билет пари йьок даже някой от тях и телевизор нямат ама много им знаят устенцата та за това са на такова дередже да им охранява Ердоган небето хаха
53
8
 
6
 
! Отговори
икономист преди 5 години
До АнонименКаква световна сила е Русия въпреки че има най-голямата територия и природни ресурси ?! Мизерия ,мизерия и пак мизерия ! Русия не е спирала да продава нефт и газ , но въпреки това руският народ мизерува !Това означава ,че само с продажба на нефт и газ руският некадърник няма да стане бял човек ! Трябва да произвеждат и качествени автомобили ,телефони ,бяла техника и други продукти ,които да пласират на международния пазар ! САЩ не са им врагове , дори искат отпадне на санкциите !
52
3
 
6
 
! Отговори
до 96 преди 5 години
Затънал е мозъкът ти.
51
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемите на Русия от 200год.насам са че, в тази държава и територия са съсредоточени 24% от земните ресурси...а, може и повече! Горива, води, дървен материал, минерали,руди, фауна,флора, почви и т.н.Тоест ако Русия бъде в съюз с Европа, Европа си осигурява "светло бъдеще"! Сащ знаят това много добре и за тях цел номер 1 е да не се случи това защото Германия и Русия ще станат световната сила! ВСВ дори е подпомогната от външни на Европа сили за да раздалечат тези държави.Русия+Европа= бъдеще!
50
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Спортът за един мирен свят"! Политиката не трябва да има никакво място при спортни събития. Браво на Путин за хубавите думи и пожелавам на всички едно страхотно Световно първенство!
49
7
 
9
 
! Отговори
отговор преди 5 години
До СТРАНДЖАТАТакива грандиозни, спортни празници се организират от богати държави!
48
1
 
3
 
! Отговори
хахахахахаааа... преди 5 години
До абе *** такъвти откъде знаеш другаря Сталин.....
47
3
 
16
 
! Отговори
:):) преди 5 години
днес троловете ще захлебят здраво, пуснаха им стръв и ще плюят цял ден , т.е ще пада яко копи пейст на клишета от хардовете. А истината е една ,световно ще има никой не успя да го бойкотира и Крим е руски, две аксиоми, ако знаете що значи това....хаха
46
3
 
16
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Сега ако тия на запад гледат световното значи са жертви на хибридната война...
45
4
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
"Искаме това събитие да е празненство, изпълнено с емоции и страст. Надяваме се да е незабравимо и за вас. Добре дошли в Русия!, заяви още Путин.
44
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Путин!
43
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си гледам мачовете с кеф както си гледах олимпиадата с кеф в Сочи джендьрите не ми пречат нека си лаят
42
6
 
4
 
! Отговори
Димата Руснака преди 5 години
България и да дава и да не дава млрд евра за газ пак не може само да се пригоди за европейско. Със сигурност ще иска чужда инвестиция. Политиците и те ако не крадяха, народа ако не беше *** и т.н. много са факторите явно. Не разбирам какво общо има географията на страната. Световното не е в Казахстан или Узбекистан е поради същата причина поради която европейското не е в България и Румъния, защото не са пригодени за такъв форум.