Путин с поздрав преди Световното: Добре дошли!

Руският президент се надява събитието да е незабравимо
9 юни 2018 22:41, Екип на Bulgaria On Air
142

Броени дни преди най-грандиозното спортно събитие – Световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Русия, президентът Владимир Путин отправи специално изявление към всички отбори и фенове, които ще се включат в месеца на футбола това лято. 

"Към всички футболни фенове и най-добрите футболни отбори на планетата – добре дошли! Много съм щастлив и съм горд, че посрещаме представители на великото футболно семейство", каза в своето обръщение руският президент.

"Искаме това събитие да е празненство, изпълнено с емоции и страст. Надяваме се да е незабравимо и за вас. Добре дошли в Русия!“, заяви още Путин.

Подготовката за Световното първенство продължава с пълна сила, предаде Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
8
 
4
 
! Отговори
до димата преди 5 години
Ти знаеш ли в кои градове в Русия ще е световното?Знаеш ли че Русия е една осма от земното кълбо?Знаеш ли колко руснаци ще гледат мачовете от световното на живо>А колко хора от Евроазийския съюз ще гледат световнто на живо?Що световното не е в Казакстан или Узбекистан?България ако не даваше милиаеди евро на година за газ от Русия,можеше и да напраеви световно.Това световно е олатено и с наште пари.Да
40
0
 
4
 
! Отговори
Димата Руснака преди 5 години
По вашата логика САЩ и Запада трябваше и те да платят рушвети да НЕ се проведе световното в Русия. Ако се беше стигнало до наддаване Путин щеше да загуби със сигурност. Ама що пък баш към Русия тази солидарност? Защо не проявят солидарност към България и Румъния и не ги пригодят за едно европейско (примерно)?
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
той е Президент!
38
12
 
4
 
! Отговори
до Димата Руснака преди 5 години
Тя и Южна Африка беше домакин на световно преди 8 години. Тогава от ФИФА казаха че правят първенството там в знак на солидарност с африканска държава, с Русия е нещо подобно.
37
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А руския отбор как е другарьо,ще мине ли групите,на кое място е в ранглистата на УЕФА.Руския солджър как се преставя без атомни бомби на футболното поле.
36
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ли се сетих за олимпийските от 1936 г...
35
2
 
6
 
! Отговори
Димата Руснака преди 5 години
То хубаво с рушвети ама нали и страната трябва да се пригоди такъв голям форум.
34
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Димата РуснакаС рушвети. Путин е платил милиарди на чичките от фифа..
33
4
 
22
 
! Отговори
Димата Руснака преди 5 години
Абе... да попитам евроантлантиците? Уж Русия много изостанала държава била пък световно първенство се провежда на нейна територия. Как става този номер бе? Обяснение моля
32
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са гастербайтери. Нищо повече. Миналия месец бях в Мюнхен. Навсякъде са. И не са туристи. Туристите си личат. Тук хвалбите за Рашка са от някакви , където е писал някой, някои непоказали се от село и не можещо да пуснат компютър. Живеещи още с измислиците на Димитров, Живков и цялата руско- наведена клика. Те тия обясняват за някви спасявания. Ден победи и разни мозъчни разтривки
31
8
 
4
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
До Анонимен 47Баце, не те знам какъв хабер си имаш от Прага, но ако допуснем, че това което пишеш е вярно, приеми един съвет от мен - Почни да трупаш рубли, че туку виж някоя сутрин се събудиш и по радиото чуеш "Говорит радио Прага ........". Нали знаеш - руснаци, референдум и ...... в състава на РФ.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е в Прага съм и тук масово има чейндж бюра, аптеки, магазини където работят рашки. С надписи на руски е пълно, защото много туристи, но и живеещи тук има. Ама като се качат в трамвая или вървят по улицата се държат по-надуто от местните. Постоянно чувам руска реч.
29
1
 
2
 
! Отговори
До подлогите преди 5 години
Вкусно ли е руското бяло лепкаво семе? Къде е разликата между вас и лакеите на САЩ и Западна Европа?
28
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
40 факт е че само веднъж качиха прираста и то с 2,9 млн души от Крим. Но веднага 1,4 млн руснаци драснаха за година. Россат казва че ефекта Крим ще се занули тази година. Ако схващаш кво говорят. Русия си докара около 30 млн китайци в Сибир. 25% от населението пък е мюсюлмани. Х7баво е човек да е запознат. В Германия, Чехия, Полша е пълно с руснаци. По центъра на Прага половината магазини са с рускини продавачки. Всеки ходил знае. Лошото е че русофилите са все хора неизлизащи от селата си
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полша също има хубава култура ама не ги хвалите. Благодаря, че ни отърваха от турците, но не ги смитам за никакви братя тези животни!
26
2
 
4
 
! Отговори
Latino преди 5 години
Аз съм толкова бял че трудно хващам тен, бъркат ме с прибалтиец. Те на опашка се бутат, резервирани са, моята шефка рускиня и другите рускини ги поздравиш дружелюбно а те гледат като извънземно.
25
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Джyджката ще участва ли в отбора на Раша? Според мен става за вратар, е малко е дребен и ще го прехвърлят от центъра, ама поне да гледа тъпo няма равен
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
32 те са навсякъде. Третата имигрираща нация в света. Всички бягат от Путин. Само нашите русофили са с болни мозъци и го възхваляват.
23
4
 
5
 
! Отговори
Latino преди 5 години
Ти на живо общуваш ли с руснаци и чехословаци? Няма такива студени хора. Като скандинавците са. Поляците и украинците са по-свестни и имеят да се веселят.
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи тук хората са прави. Това по цял ден - Путин пръдна, Путин се изпусна, Путин нацапа гащите, Путин дои коза, Путин плете шошон, Путин мисли световния ред 3087г , Путин свари лютеницата на баба Пенка...То си смърди на руско промиване на мозъци. Прекалено е чак. И нормално истинските българи да негодуват.