Крути мерки! Ким си закара мерцедеса в Сингапур

Автомобилът на севернокорейския лидер е брониран
10 юни 2018 15:00,
48

Снимка: Reuters

Ким Чен-ун е предпочел да се придвижва в Сингапур със собствения си брониран мерцедес С600 Пулман, съобщи кореспондент на ТАСС.

С този автомобил лидерът на Северна Корея пристигна днес в хотел "Сейнт Реджис", където е настанена и делегацията от родината му за срещата на върха със САЩ.

През март Северна Корея докара същата кола в Пекин заради визитата на Ким. Той я използва и по време на междукорейската среща на високо равнище в края на април.

По-късно днес лидерът на Северна Корея ще се срещне със сингапурския премиер Ли Сян Лун. Кортежът на Ким пристигна в хотела, съпроводен от повече от 20 мотоциклетисти и също толкова дипломатически и полицейски автомобили.

След като пристигна пред официалния вход на хотела, кортежът се скри зад специален параван, поставен там от съображения за сигурност. Веднага след това движението по улицата бе възобновено, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
12
 
! Отговори
Викинга преди 5 години
Като чета коментарите си потъвам в земята от спам !(( Огромна зависит,злоба,уродливо отношение към всеки и между българите !((( Не виждате ли,че България вече е полумъртва,народа изъяна,може ли такова слабоумие и идиотизъм,че да не проумеете, че гибелта с Този начин на мислене е неизбежна !!!!(((
41
3
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Лошо:-Прав си,но само на пръв поглед.....Всъщност измета,когото визираш, НИ-НАЙ МАЛКО НЕ Е "представителна извадка" на българите!!!Това е утайката,намираща се във ВСЯКО общество,на която враговете на България плащат за да "градят" тоя гнусен "имидж" на българина,който ти е направил впечатление..
40
9
 
27
 
! Отговори
б преди 5 години
Е защо с гаден капиталистически мерцедес, нямаше ли някоя социалистическа ВОЛГА, излагаш се Киме.
39
1
 
18
 
! Отговори
Лошо преди 5 години
Коментарите във всеки български сайт непрекъснато потвърждават опасенията, че тази страна бъдеще няма. Малък, но изключително *** народ.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 36 До *** 35Какъв език ! Какъв джендериски речник ? Как ти премина прейдванито ?
37
5
 
6
 
! Отговори
бай ви Станчо преди 5 години
С бронирани коли ходят само бандитите и крадците, за да се опазят от народната любов.Аз съм пенсионер и ходя пеша, защото няма какво да крия и не ме е страх че ще ме пуцнат !
36
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До *** 35Мерцедес се спасиха благодарение на продажбите си в Русия и Китай.
35
28
 
16
 
! Отговори
До мaлоумник 35 преди 5 години
Мерцедес никога няма да фалира, но виж,кoчината Русия,на която служат долните предатели като теб,съвсем скоро ще е в небитието!Виж в какъв лукс живее тлъстото прасе, а с.корейците умират от глад.
34
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забравяш че Мерцедес и Опел фалираха в 2008 г. и ги спасиха с печатници и нови заеми от Китай. Мерцедес подариха на КНДР и на Китай коли.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И АЕЦ не правят всички държави, защото не е изгодно. И Люксембург не правят мерцедес.
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Произвеждали таблети, смартфони, сателити и ядрени оръжия. А кола не могат :)
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пристига със Мерцедес, Боинг, oстава и Jack Daniels да пие и ще го призная.
30
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам защо Ким е с Мерцедес? Нали това е кола от лошия запад, пък те си произвеждат всичко? Защо не е със севернокорейска кола?!?!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е стария Мерц на Путин.Той сега нали си има Кортеж и му го е шитнал на тънкана.
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете мерцедеса, вижте бягащите до него....няма да се смееш в такт, да плачеш биейки си главата, да държиш в ръка молив с тефтер, да пляскаш като един, да се молиш сутрин и вечер пред портрета на КИМ четата, ама......няма ама увисваш....изстрелват ядрени ракети и изпадат в лудешки смях..това ли е социализма, тия хора са с промит мозък.
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите се пазят от "народната любов". Бронирани мецедеси.
26
1
 
7
 
! Отговори
Кутев преди 5 години
Дрогари давайте го малко по-реално, че никой няма да ви вярва на лъжите дето сме ви спуснали. Не се оливайте моля ви, че иначе няма да има "Боярищник".
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха Той Фидел и в Куба "всички го обичаха", сещате се защо нали?
24
11
 
19
 
! Отговори
Защо ли? преди 5 години
Защо е с Мерцедес?Защото така е прието. И Мерцедес гарантира....Иначе можеше да дойде с руски БТР и рижия щеше да припатка.А помня на времето когато Фидел Кастро като побърка УБО-то и ДС-то и отиде с автобуса сам и без охрана в Студентски град и игра баскетбол със студентите.И като го намериха той каза ,че се намира в страна където всички го обичат и се чувства в абсолютна безопасност. А имаше над 600 опита да го убият. Сещате се кои нали?Ако не сте се сетили ------ сегашните ни ментори
23
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Анонимен 16Бегом да ти премахнат мозАка, щото видимо не ти трябва.