Адвокат извади пистолет на шофьор на рейс!?

Карал, попаднал в задръстване на "Тракия", изнервил се
45
Адвокат извади пистолет на шофьор на рейс!?
Снимка: Булфото, архив

Шофьор на кола заплаши с пистолет водач на автобус на автомагистрала "Тракия". Това се е случило в неделя вечерта край Чирпан.

Шофьорът на колата се изнервил, че попаднал в километрично задръстване заради ремонта на магистралата и няколко пъти се опитал да изпревари рейса.

Автобусът не му направил път. Тогава колата минала през аварийната лента, настигнала рейса и мъжът насочил пистолет.

Той вече е задържан. Оказа се, че е адвокат, съобщи Нова тв.

В понеделник преди обед отново имаше напрежение в района на ремонта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
ЦАКАТ ЯКО преди 5 години
ПО време на контролни тестове облъчени и озверени от холограмите водачи вкл жени скачат срещу всеки дръзнал д а им намали зомби скороста с която карат . един с Опел корса даже скочи да мачка Тир с авариини светлини спрял законно вдясно пред гумаджииница.ОБлъчени от холограми майки ругаят на МАЙКА пред деца и външни в автомобилите..
35
0
 
1
 
! Отговори
ЦАкат с ХОЛОГРАМИ преди 5 години
Озверяват милиони водачи с нагло престъпни холограмни оръжия НЕЗАКОННО продавани с полицейски рекет/.в случая ползват тежко терористични холограми продавани незаконно при тех прегледи/.Да се провери кои терористи печелят десетки милиони от продажбите на холограмни стикери лепени принудително ВЪПРЕКИ ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА на предни стъкла/отвличат вниманието на водача
34
0
 
8
 
! Отговори
Баба ви цецка преди 5 години
Адвокатът е вероятно импотентност батка. Като не може да извади друго, вади пищов , за да се почувства значим. Фикмирал се е яко в някой евтин хамериканци екшън...
33
2
 
9
 
! Отговори
# преди 5 години
Най-големия бандюга, който познавам, е адвокат.Далавера след далавера и приятелите са мо все с тъмни джиБове...Но когато ми потрябва да свърши работа, е бетон. Как я върши... не го питам :)
32
2
 
19
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Адвокат???Ами напишете му името на този адвокат,че колкото се може повече хора да се запознаят с този тексаски каубой.Пък може и да му излезе късмета някъде и някой малко по-каубой от адвокатина да вземе и му навре до лактите в мазното и тлъсто дупе/нце същия този пистолет.ИМЕТО !!!!???
31
2
 
7
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Що да не извади човека пистолет?Сякаш има закони които се спазват или полиция която си върши работата или пък държава която да прави нещо друго,освен ежедневният геноцид къмданъкоплатците си.Ще извади разбира се.Ако му е кеф и ще го застреля стига да поиска.Адвокатската мутра знае добре къде се развива действието както и че последствията ще бъдат нулеви за него с изключение на медийния PR.
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега, точно щото е адвокат - правата до живот.. И да ходи технически сътрудник
29
0
 
23
 
! Отговори
11 годишен преди 5 години
Чудно ми е, как са го задържали изобщо ... Ще да е бил с евтина кола.
28
3
 
45
 
! Отговори
Неделен шофьор там преди 5 години
А защо да има органи на реда там? Ми може пък да въдворят такъв или пък простичко да стопират тарикатите, които профучават през аварийната лента, глобявайки ги, например! Но това някак звучи смешничко и несериозно нали? Друго си е да си играят на строги джандари!
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То къде ли спазват ограничения та там ли карат си както им е кев сутрин у шест музика до дупка щото до шест е работил е няма такава държава и адвоката и ромите съд до живот
26
2
 
42
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Масово не се спазва ограничението от 90 км/ч и забраната за изпреварване. Пресвяткването с фарове дава предимство. Ако не отстъпиш може да ядеш бой или да те гръмнат както се вижда. Лично попаднах в подобна ситуация преди няколко дни в посока Ст. Загора. Полиция в участъка с ремонта, както се досещате няма.
25
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам адвокати..
24
50
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно всички сте били там и знаете детайлите на случая? Този шофьор кой знае какви груби селски прояви е извършил за да инерви човека така.
23
6
 
20
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Точно така,Арестувайте адвоката, а ромите от Угърчин ги пуснете да си ходят.
22
1
 
45
 
! Отговори
annybody преди 5 години
"Адвоката" от Югозападния университет си е купил дипломата?
21
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива лабилни хора как им се издава разрешително за оръжие! За едно изпреварване да вади оръжие, хората изтрещяха. Паднало му е самочувствието и решил, да го вдигне, опа извади...явно не може друго.
20
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокат.. той тоя ще осъди държавата че ремонтират пътищата когато той е на път
19
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От ченге адвокат не става. Оно е свикнало да се пъчи.
18
1
 
43
 
! Отговори
Поредния преди 5 години
И кво? Накрая както винаги нищо няма да стане. Помнете ми думата все пак сме в БГ а не някоя напреднала Европейска държава.Пускат го още утре, глоба 100лв.Сега си представете някъде в Европа:-този спокойно може да лежи 1-2г за употреба на оръжие, плюс глоби и отнемане на книжка за употреба на автомобил за извършване на престъпление.Извода, в БГ нищо, продължаваме да блеем. Извод 2: и вие вадете пищаци на такива и после обявявате самоотбрана.Да изчистим ***!
17
0
 
61
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Поредният БО>>>***>> с чувство за безнаказаност,което чувство ще бъде подхранено след като тази селяндурска и просташка постъпка на поредния БО>>>*** остане безнаказана....