Пияни нападнаха работници с ножове и брадва в Угърчин

Те атакували и възрастен мъж, блъснали старица...
Обновена: 11 юни 2018 18:13 | 11 юни 2018 18:13,
63
Пияни нападнаха работници с ножове и брадва в Угърчин
Снимка: Архив, Булфото

Група пияници от ромски произход нападна работници, ремонтиращи оградата на училището в Угърчин, пише "24 часа".

Информацията бе потвърдена от полицията, която не съобщава подробности, тъй като в момента се разпитват свидетели и пострадали.

Екшън-изпълнението се разиграло около 13 часа, разказа директорката на училището Олга Петрова.

Четирима работници, които поправяли оградата, безпричинно били атакувани от преминаващи трима видимо пияни младежи. С псувни и обиди ромите погнали работницити с ножове и брадва.

Те пък побегнали към сграда на училището, за да се скрият, но нападателите успели да счупят стъклопакета. От разхвърчалите се стъклата пострадали Тони Кочев и негов колега - те били прегледани и превързани в Спешна помощ.

Свидетели на грозната сцена станали деца и граждани. Те разказали, че преди да стигнат училището пияните имали спречкване с други жители на Угърчин. С това "подвизите" им не свършили, нито желанието за конфронтация.

След като бягайки напуснали полесражението, агресиращото трио влязло в къщата на възрастен мъж, за да се саморазправя и с него. На улицата при оттеглянето си блъснали старица, която е с охлузвания.

Полицията издирва нападателите, чиято самоличност е известна, работи се по изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къдей йе жъмбаза гневно да изригне както изригваше преди да докопа кокала?
24
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите стават страшно агресивни като им направиш забележка. Особено ако в забележката присъстват думата майка и мpъcен...
23
2
 
21
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е преди 5 години
Нас не ни интересува какво казва жената на министъра, нас ни интересува КАКВО КАЗВА МИНИСТЪРА, какво казва, като целият закон е в ръцете му! Какво казват всички министри на гЕРб ведно с главата им! И виждаме не само какво си казват, НО И КАКВО ПРАВЯТ с нас, с българския суверен! Много добре виждаме, не сме слепи, виждаме какво правят те заедно със всички останали партии в управлението и извън него! ИЗПЪЛНЯВАТ СМЪРТНА ПРИСЪДА НАД НАРОДА СИ! Народ с велика история оставен в ръцете на ***!
22
0
 
24
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Скоро вече ще е нетърпимо в тази територия.Какво трябва да се случи за да се събуди тоя *** народ
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия съвсев умишлено са тръгнали с брадви и ножове да колят и убиват!Страшно стана в тази българия!Страшно е!Тез ще ни избият!
20
22
 
4
 
! Отговори
БХК преди 5 години
До ПитащКакво искате от ромите?Свободолюбиви,темпераментни и диви,трябва да се съобразяваме с тази даденост и коктеил от качества! Затова българите да свикват и да отстъпват,а не да се оплакват само!!
19
0
 
39
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Няма нищо за изясняване бе полицио.Или се стегнете или в тази държава ще има гражданска война.На една капка разстояние сме от това.
18
0
 
36
 
! Отговори
маче преди 5 години
Браво на жената на Дончев....сега на ред е държавата..
17
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко това още веднъж потвърждава, че Дончева е права и е време да заиграе тоягата!!! По ромите и по БХК! (За сведение на управляващите, защото българските избиратели май са повече от ромските...).
16
0
 
24
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
До БХК 1: Това някакъв хумор ли е, или сериозно?
15
0
 
32
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Ще ги задържат за 24 ч и ще ги пуснат срещу подписПатреотаре къде сте бе.Когато не бяхте на власт викахте по всички кръстовища а сега мълчитеДу.пета
14
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама и не само ромчета има замесени има и българи точно 10 са мвр е редно тях да прочисти отколкото ромите
13
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия ромчета там са в изобилие из тия градчета изпокупиха къщите за малко пари как да оставиш къща живях до преди някоя година там от петък до понеделник повярваите не може да се спи чалга кючеци и веселие е питам къдее мвр угърчин един полицаи не съм видял през тия години освен в кафето колко нормални хора си продадохме къщите щото тия доде ни няма какво правят палати такива на жаро и компания
12
0
 
42
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 5 години
Пияни какво?Докога тези австралопитеци ще ги къткаме и "ром"-каме? Здрав бой и пандела. Те от "толерантност", "мултикултурализъм" и "интеграция" не разбират.Вчера камъни и ножове по влака от Благоевград. Днес - по работници. Какво трябва да направи човек, да се пише *** ли, за да го защити пикливата държава?
11
2
 
32
 
! Отговори
Габровец преди 5 години
Вчера три малолетни ромбове тормозиха възрастна жена,която си пълнеше вода от ,,лъвчето" Заснех ги и който иска в фейса да го погледа. Интересното е че никой не и помогна и тя си тръгна блъскана и унизена. Ако опънеш един шамар на ромбчето,трябва да чакаш бой от роднините и 24 часа в районното. Защо тогава да си връзвам здрав пръст?
10
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роми хвърляли камъни по влак и наранили тежко пътни в главата, роми бият рабтници, влезли в къшата на възрастен мъж за да го бият, блъснали старица!!!И всичкото това за едн ден. ДОКОГА???А за колко престъпления не знаем? А колко пострадали се страхуват да се оплачат?БХК защо не защитава българите? Защото тези, които му плащат искат съсипването на България!!!
9
1
 
33
 
! Отговори
истина преди 5 години
Нападение от етническа омраза е и от омраза към България. Жената на онзи министър я оплюват само за думи, а тук имаме нападение. Ама то е демократично и не е нападение от етническа омраза, ще почнат да замазват истината.
8
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсете кои е допуснал да стане това отговора мие ясен директорката на училището дее стара комуниска вън
7
2
 
23
 
! Отговори
:) преди 5 години
Избирателите на ГЕРБ са се развихрили!
6
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да ги намерят. За 5 часа не могат да намерят познати на полицията жители на градчето. Може би да го обявят за издирване от Интерпол. Иначе БХК вече трябва да са на място и да реват за толерантност.