Тръмп за Ким: Забележителна личност, много интелигентен!

Президентът на САЩ обсипа с похвали лидера на КНДР
Обновена: 12 юни 2018 10:36 | 12 юни 2018 10:15, Елка Василева
27
Тръмп за Ким: Забележителна личност, много интелигентен!
Ким Чен Ун и Доналд Тръмп. Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обсипа с похвали севернокорейския лидер Ким Чен Ун след днешната им историческа среща на върха в Сингапур и каза, че той е "много достоен, много интелигентен преговарящ", предаде Асошиейтед прес.

По време на последната обща поява на двамата лидери репортери запитаха Тръмп какво най-много го е изненадало на днешните им разговори. Тръмп посочи, че Ким е "забележителна личност" и "много интелигентен. Добра комбинация".

Още по темата

Президентът каза, че е разбрал, че Ким е "много талантлив мъж", който "много обича страната си".

Обобщавайки срещата на върха, той добави, че двамата са прекарали "един страхотен ден" и "са научили много един за друг и за техните страни" и изрази очакване те да се срещат още много пъти.

Срещата на високо равнище завърши с щедри обещания от Тръмп да търси решение на един "много опасен проблем", а Ким предрече, че "светът ще стане свидетел на големи промени".

Двамата лидери подписаха документ, който американският президент нарече "доста всеобхватен", но отказа да разкрие подробности, като добави, че това ще стане по-късно, пише БТА.

Ким Чен Ун отпътува от Сингапур след изчерпване на програмата на срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
La France преди 5 години
Изкуфял е тръмпи, Vive la France! Това е най-великата страна, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея.
22
0
 
0
 
! Отговори
3654 преди 5 години
Е ,да се надяваме ,че тоталитарна Северна Корея няма да допусне грешката на перестройката ,не понятието, а резултата.Да махнат Тато ,за да разграбят държавата като хуни,да станат уж социалисти,да излъжат народа ,че ще живеем в демокрация,а реално за нула време я съсипаха отвсякъде.То не ,че Северна Корея е добре икономически,но и Китай не е бил,но умно и постепенно се разви със своите грешки и възходи,сега да е кредитор.Времето ще покаже!
21
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 5 години
Тръмп може и да е прав!Ким не тръгна на преговори с главата напред,а първо дипломатично използва южнокорейския премиер,който да отиде при Тръмп,след това посети Китай да разбере как да подходи,добра организация , умен човек.Е вече времето ще покаже дали ще избере пътя на Китай,защото тоталитарните режими са сложни откъм отваряне към други по демократични.
20
0
 
0
 
! Отговори
hize преди 5 години
ето, че не само на свадба могат да се съберат 2ма луди и 200 гладни! :D
19
1
 
1
 
! Отговори
А? преди 5 години
Лош бил Ким, а? Прасчо бил? КЪДЕ СТЕ БЕ ТАРИКАТИИИИИИИИ? НЕ ВИ ЧУВААААМ...
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не го замотаяттт Извинявай шефеее понеже СК е световен икономически лидер с най-висок доход на човек , че нали да внимава да не го излъжат. ХахахахахахаххаТука кви профаниии пишат.
17
3
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Правят му четки за да обединят Кореите под капиталистическо управление както ГДР нали не мислите че я Южна Корея искат да се обединят и да живеят по колунистически.А германия е бита карта ще ги заменят с обединена Корея
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН И ДА СИ БОГАТ НЯМА НИЩО ОБЩО.Има много селски хитреци, които са богати. Пример - Борисов.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявам се, че Ким е достатъчно умен да не се остави да го замотаят както направиха с много други. Нашите ги купуват, Ким няма да могат.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче Ким как му подава ръка като за целувка.
13
2
 
5
 
! Отговори
@ умник преди 5 години
Е той щото не е интелигентен сигурно затова е милиардер и все пак убеди работещите американци (не милионерите и Холивуд) да го изберат. Дано пък ти да си по-интелигентен. Хо-хо-хо
12
6
 
6
 
! Отговори
До: 3 преди 5 години
Ами не знам дали е нормален и кой го определя, но поне си спазва повечето от предизборните обещания. Не всички, естествено, но повечето. Прочети малко статии на анализатори, следящи отвътре събитията, дори и в Economist, където са предубедени и ще видиш, че Обамунде не е оставил процъфтяваща държава. Даже напротив. Освен всичко той беше безпардонен и пращаше самолетоносачи навсякъде. Тръмп една война не е започнал. Търси някакъв диалог дори и с маргиналите. И си мисля, че така е по-добре.
11
5
 
9
 
! Отговори
умник преди 5 години
е то на фона на Тръмпската интелигентност , всеки е гении ...
10
5
 
5
 
! Отговори
шт преди 5 години
Среща на двама откачалници!
9
7
 
3
 
! Отговори
Талев преди 5 години
"и да знаеш, Клювния, последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Клювния, какъв народ"Колко прав си е бил Талев преди около 100 лета и днес ни доказва правотата си. Скоро и в северна Корея ще се отрекат от комунизма.
8
7
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Като държиш някой толкова време гладен после е склонен на какво ли не. Браво на Тръмп, този изстрел е право в десятката!
7
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
никакво доверие на убиеца сащ това са празни приказки искаме мир а не ам базипо света не искам да умирам заради печалбите на впк на сащ
6
1
 
11
 
! Отговори
Ааа, преди 5 години
можело значи!
5
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ким го хвали президента на САЩ и се среща с него като с равен, а световтите медии се късат да пишат за всичко покрай срещата... докато Евроатлантическа България с тиквата-обединител начело, не може да бъде намерена на картата.
4
3
 
23
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
За разлика от нашия тиквун, който нито е интелигентен, нито обича народа си, за разлика от Западните балкани, където вече реди пъзела на световната политика