"Мондиал 2018": Рускините да не правят любов с чужденци!

Предупреждението на депутатка отприщи вълна от критики
Обновена: 14 юни 2018 06:34 | 13 юни 2018 22:38,
130
"Мондиал 2018": Рускините да не правят любов с чужденци!
Снимка: Reuters

Рускините не трябва да си лягат с чужденците, които пристигат в Русия за Мондиала, за да не станат самотни майки, смята руската депутатка Тамара Плетньова, предаде Франс прес.

Пристигането на стотици хиляди чужденци в Русия означава, че "ще има жени, които ще излизат с тях и ще родят деца", коментира 70-годишната депутатка, която е председател на комисията по въпросите на семейството, жените и децата на долната камара на парламента.

"Надявам се обаче да не го правят", добави тя в интервю за радио "Говорит Москва", предава БТА. Народната представителка напомни опита от Олимпийските игри в Москва през 1980 г., след които много рускини са родили деца от чужденци. Някои от чужденците бяха от "друга раса", каза тя и заяви, че рускините трябва да раждат руски деца.

Децата, родени в смесени двойки "страдат много и това е така още от съветско време", защото майките им често трябва да ги отглеждат сами, тъй като бащите им напускат страната, щом състезанията приключат, заяви Плетньова.

Децата "имат късмет, когато са от една и съща раса с майката, но ако са от различна раса, това е фатално", уверява депутатката, но заявява, че не е националистка.

Според нея рускините трябва да се омъжват за "руски граждани, да създават добри семейства и да живеят мирно". Тези изявления предизвикаха вълна от възмущение и лавина от критики в руските социални мрежи.

"Питам се какво ще каже Плетньова, когато й напомнят, че трябва да каже "Не" на расизма", написа в Twitter  радиожурналистката Татяна Фелгенгауер, припомняйки едно от ключовите послания на руските власти за "Мондиал 2018".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
La France преди 5 години
Vive la France! Бъдещите световни шампиони!
49
0
 
8
 
! Отговори
Путин заповяда преди 5 години
Земята да спре даде въртиИ Рускините да не пускат на враговете!Ха хааа хаааа
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агитките за какво иначе ще ходят там
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може просто да ги научите, да позлват кондоми и да си следят овулацийката ...А като знам, какво става на моменти по нощните клубове, дали руснак, дали марсианец, на другия ден е неоткриваем ...
46
2
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Хахахахаааа, това виц ли е? По - скоро слънцето ще изгрее от запад, от колкото рускините да спрат да се таранигат с чужденци. Те за това масово бягат в ЕС и САЩ.
45
3
 
8
 
! Отговори
Людмила преди 5 години
Тва е нечовешко!
44
7
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Това е най-трудното нещо на света ! НЕВЪЗМОЖНО Е! По скоро биха спрели да дишат , отколкото да спрът да се ....... с чужденци !
43
7
 
16
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ако им беше забранила да ядат и да пият вода (ВОДА, не водка) по време на Световното, по щеше да стане, а и по-реално звучи :)))
42
2
 
18
 
! Отговори
САЛАМ КАМЧЕЙКУМ преди 5 години
Утре Русия и Саудитска Арабия откриват световното, камиларите може и да не се разпишат във вратата на руснците, но във вратата на рускинчетата със сигурност.....
41
2
 
8
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
Надежда Йосифова, бихте ли си посочила източника на информацията относно цялата публикация, кое от къде е, че само началото е от ГНАС ПРЕС ИЗВИНЕТЕ ?!?!?
40
9
 
15
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Абсолютно на 100% подкрепям казаното от рускинята. Единствено не ми харесва оправданието, че вижте, аз не съм националистка... все едно да си родолюбец е лошо... както и да е, и на нея са промили мозъка сорocoюдеите!!!!!
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ама доларите и водката деуго , ще им кажат :))) Не се месетеее в любовта червенделии такива.
38
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Брат, ти немец виждал ли си? Ама истински немец?Бледолик, подпухнал, дебел, алкохолизиран Ханс?Какво друго ще го вземе тоя, освен изпаднала рускиня или някоя тайландка?Ама тайландките се изхитриха, като стъпят в европа и бегат накъдето им видят очите.Та затова е пълно с такива агенции... Щот немкините не ги поглеждат тия.
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами права е жената...
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е расизъм, а факт.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
освен ако тази не е някаква женска версия на Волен Сидеров?.Че има ли мъжка версия изобщо?
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много немци пък си търсят рускини за брак,има цели агенции.
33
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наташка си мечтае да омае някой британец, германец или американец, който да я измъкне от руския Гулаг. Човещинка. Рускините се подготвят повече от футболистите за световното, а тази баба да си говори каквото иска. Да не говорим че Ванюшка е вечно пиян и затова рускинчетата са разгонени до откат.
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, а пияната Олга като стъпва в Европа и вече протяга краката към слънцето в пълна готовност, ко я прайм? По-скоро трябва да има забрана на европейските мъже да не лягат с такива уличници.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някой поназнайва руски, може ли да провери дали това е истина? Защото никак не ми звучи реалистично, освен ако тази не е някаква женска версия на Волен Сидеров?