Опасна теденция: До 2060 г. над 50% от мъжете стерилни?

Тревожни, но не и окончателни заключения
Обновена: 13 юни 2018 12:35 | 13 юни 2018 11:55, Eкип на Puls.bg
43
Опасна теденция: До 2060 г. над 50% от мъжете стерилни?
Източник: Reuters

Количеството на сперматозоидите при мъжете от Северна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия е намаляло с 50-60% между 1973 и 2011 г., сочи ново проучване на Еврейския университет в Йерусалим. Изненадващо проучването, което анализира данни за броя на сперматозоидите на 42 935 мъже, не установи спад в броя на сперматозоидите при мъже от Азия, Африка и Южна Америка, въпреки че има ограничени данни от тези области. Като цяло това е много притеснителен резултат.

Има дългогодишен дебат сред учените за това дали броят на сперматозоидите е намалял или не. Но това, което е различно в проучването, е качеството на анализа. Той се извършва систематично, отчитайки няколко от проблемите, които са засегнали предишни изследвания, като например метода, използван за преброяване на сперматозоидите и сравняване на проучвания, провеждани през десетилетията. Поради това повечето експерти са съгласни, че представените данни са с високо качество и че заключенията, макар и тревожни, са надеждни.
 
Какво се случва?
 
От няколко години има тревожна тенденция за увеличаването на аномалиите в мъжкото репродуктивно здраве, като например рака на тестисите. Намаляването на броя на сперматозоидите е в съответствие с тези увеличения и това покачва тежестта на концепцията, че мъжкото репродуктивно здраве е атакувано и бързо намалява.
 
 

43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Изброиха държавите, където се ядат ГМО-та. Няма новина в това. И не са само белите мъже. В Северна Америка има и много небели, примерно половината, които до 2060 година ще са 70-80% от населението там.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ще останат само богатите а другите загиват по законите на Дарвин.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Излиза, че аз като стана на 100 години пак трябва да помагам.
30
2
 
3
 
! Отговори
Додо преди 7 месеца
“ ...при мъжете от Северна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия...”
=====
Хахахаха, това печели приза за топ политическо коректно изказване за “белите мъже”, без да бъдат наранявани сантиментите на нeгри, кафяви дошляци от п-в Индустан, турци, араби и т.н. тъмнокожи, както и на фондациите на унгарския меценат евреин Гьорги Шорoш, наричан още Джордж Сopoc! Смях! В допълнение, “публикацията” подсъзнателно оправдава и подстрекава към купулация на белите жени с небели мъже - рай за глобализма!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Главната формула за успех я дадоха в "Вълкът от Уолстрийт" - "Стей релакст анд джърк оф".
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
да на запад вече свободно продват джендър стаи в хотелите, нама мъже нито жени има джендър, а ако не сте ще станете щом прекрачете границите на стария запад.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
тъчпете се още с гмо домати и хлорирани пилета, няма проблем...
от макдоналдс също можете да хапвате
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 2060 ще са останали само феминистки, а те ще се самовъзпроизвеждат, така че това не е проблем ;)))
25
2
 
4
 
! Отговори
v преди 7 месеца
До Анонимен
ДоО НОМЕР 16 АБОРТА Е ГРЕШКА НЕ САМО НА ЖЕНИ А И НА МЪЖЕ, КОИТО ХОДЯТ ДА БЛУДСТВАТ С НАЙ- РАЗЛИЧНИ ЖЕНИ ИЛИ ГИ ЛЪЖАТ , ЧЕ ИМАТ СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ. А ПРИ ЖЕНЕНИТЕ СЪЩО МЪЖЕТЕ ИМАТ ВИНА, ЗАЩОТО НЕ ВНИМАВАТ ИЛИ РАЗРЕШАВАТ АБОРТА НА ЖЕНА СИ.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Споко. Има кой да опрашва жените на стерилните мъже. Онези 50% които не сме стерилни ще се погрижим за всичко. Една жена като много иска дете, ще си намери начина да го получи.
23
3
 
12
 
! Отговори
Цецо преди 7 месеца
Както е тръгнало дотогава в Европа няма да са останали и мъже, всички ще са джендъри и арабели...
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 2060та и аз ще съм стерилен,напълно стерилен - само по кокали.
21
2
 
3
 
! Отговори
бо тик вун преди 7 месеца
без лош мат'рял, р0би!
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Една от причините е претоплянето на тестисите. Мъжете от посочените за кризисни страни карат повече кола, седят повече, затопля се повече отколкото е добре за сперматозоидите. Неслучайно в топлите страни и мъжете ходят с широки роби, не с тесен панталон. Тестисите затова са извън тялото, защото температурата им трябва да е по-ниска от температурата на тялото с няколко градуса.
19
0
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 месеца
50 процента ама само от бялата раса и развитите азиатски страни ,останалите ще се плодят с темпове като на членестоноги ;)
18
3
 
2
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 7 месеца
Това са джендъри.....За онаждането ще ги онаждим обаче те...уви няма да се справят с раждането за това да не ги мъчим тези неоткрили себе си души а заедно с по-черните крадци в някоя дълбока дупка ...
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"- Всеки ден над 70 български жени правят аборт."

Всеки ден 70 български ...... са се таковали не с мъжа си и не са се пазили. Ей така се разпоространява сифилиса.
16
0
 
5
 
! Отговори
шматка преди 7 месеца
До 15

Стига с тия бабки.И те са едни тарикатки дето нямат равни.Хвърлят изк.тор на поразия без да имат някакво разбиране по въпроса.Никога не обеспаразитяват животните си.Даже и не знаят що е това чудо.Един от най сигурните начини да си лепнеш салмонела или трихенилоза е именно от такива стопанства.Пръскат с препарати и на другия ден вадят продукцията на пазара.Тва карантинен срок им е тъмна Африка
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гледате ли рекламата на DUREX за ненавременното изваждане?Какво казват там?
- Всеки ден над 70 български жени правят аборт.
70х365=25550
Значи годишно българките убиват 25550 бебета.После нямало деца!?Е кой е виновен?За 10 години 250 550деца са това.После тия мухли имали проблеми и не могли за забременеят...
Малък, но изключително проС народ.Илюминатите, американците, ЕС и Турция му пречели да се множи.***!Това са българите!
14
2
 
17
 
! Отговори
did преди 7 месеца
Храни, направени от машина водят до това. Затова купувайте храни от селата от някоя бабка. В неразвитите страни хората ядат това, което са произвели, а то е чисто.