"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15,
481
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 238Не само. Отнеха им и достойнството. Като обработени с психотропни вещества са. Невероятно е, че потомците на нибелунгите допускат такава гавра. Това, което се случва вече масово на жени и момичета там, е недопустимо. Това не е "добро отношение" към чужденците, а терор над собственото население. Бабичката да отиде един ден в такива общности. Само ден. Нищо, че е старица ...
242
0
 
2
 
! Отговори
стига прикриване! преди 5 години
Защо се пише "... осемте българчета..." и така се позори името на Родината ни! Тези изчадия са "български граждани" за нещастие, а не "българчета". Това трябва да се уточни и от германската преса и германските власти.А наказанието да е стерилизация до 45-годишна възраст.Никакви оправдания с малолетие или непълнолетие. Щом са е сетили да е...т по такъв начин няма извинение с възрастта! Законът отдавна трябваше да се измени!
241
0
 
4
 
! Отговори
Kobi преди 5 години
Смърт и нищо друго за *** !!!
240
0
 
23
 
! Отговори
Делю преди 5 години
"Момчетата, които според местните в града са роми".... Роми, но в чужбина, предвид българските им документи ги вземат за българи!!! Ходи после да разправяш, че сме различни етноси и, че не сме под един знаменател! Докато не започнат да се казват нещата направо - все така ще е! А, не някакви БХК-ари да им отстояват правата на всяка цена! Сега към тях да се обърнат германците за обяснение!!!
239
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вчера БНТ пусна бодряшки репортаж по случай празника "Деня на бежанеца", показвайки богатата култура на Пакистан, от която може да се повлияем. Така продължава да изпълнява спуснатата от властта повеля "да се изгражда позитивен образ на мигрантите".
238
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом вършат престъпления, характерни за зрели хора, да бъдат съдени като зрели хора. Но най-вероятно няма да лежат и един ден в затвора, понеже са "деца", а либерастките мозъци не могат да разберат, че вече не са ... Тези закони трябва да се променят. В Норвегия добре са го измислили - държавата отнема превантивно децата от родителите, които нямат капацитета да ги отглеждат, дори за най-малките провинения. Явно Германия и България има какво да учат от Норвегия.
237
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано момичето да е роднина на служител на Дойче веле или някоя креслива правозащитна организациика.
236
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да намерим един австриец, неуспял художник, да го прекръстим Адолф и ... този път да не му пречим да си свърши работата. Не виждам друг начин.
235
2
 
17
 
! Отговори
_ преди 5 години
Няма проблем от Хелзинския комитет ще ги защитят и оправдаят..
234
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добре знаят че тия "българчета"са като другите "бежанци",въпросните в затвора обаче какво ще правят с милионите "мигранти"иначе най-лесно да напишеш"българчета,румънчета"евентуално словачета,сръбчета защото можеш да "дивееш"на гърба на хората от източната половина на Европа!Айде сокерес вече.......
233
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аче кат живеят в Германия великите германци защо не са ги интегрирали до сега. Пък на нас трият сол на главата.
232
12
 
16
 
! Отговори
д-р Исня преди 5 години
Ако бяха българи, да са се изпортили един друг. Ама къде толкова българи на едно място в чужбина. Там всеки се пази от другия и ако може, ще го прецака.
231
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаех си, че са роми. Нямаше начин да са българи. Българите не се събират на тумби.
230
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Повече коментари не са нужни .
229
2
 
37
 
! Отговори
Б.Ц. преди 5 години
Това са ***!Българският паспорт не ги прави българи нали?
228
0
 
61
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
Еми ние се питаме докога ще издържим страданията, ама Германия и разни измислени организаций и комитети все ни мелят че трябвало да интегрираме ромите. Вижда се колко успешно ги интегрират и там, а после България им била виновна.
227
7
 
29
 
! Отговори
месара преди 5 години
е няма само "мигрантите" на меркел да намазват, нека и наще *** (роми) да вкусят от нейното - добре дошли! жална и майка на чистата раса!!!
226
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия вече е неспасяема. И не говоря за ромите. Проблема е, че отнеха на немците нещо много по-важно = техния патриотизъм и чувство за самосъхранение. Затова преизбраха Меркел. Друг не би го направил, но те са промити мозъци. Германския комунизъм е по-страшен от съветския защото е прикрит, лицемерен, глобалистки и самоубийствен. Вижте само медийте им какви глупости пишат. Това са ненормалници. Четете Оруел и открийте приликите и разликите.
225
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази кака ще спаси Германия
224
4
 
34
 
! Отговори
"Братята" преди 5 години
А на бас, че са от РОМСКИ произход!!!