Путин към Бин Салман: Не мога да пожелая успех на отбора Ви

Двамата си говориха за петролни пазари на Мондиал 2018
Обновена: 14 юни 2018 20:30 | 14 юни 2018 20:19, Анисия Иванова
25
Путин към Бин Салман: Не мога да пожелая успех на отбора Ви
Свимка: Reutrs

Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман каза днес на руския президент Владимир Путин, че Саудитска Арабия иска да продължи сътрудничеството с Русия на световните петролни пазари, което според него е от полза за целия свят, предаде Ройтерс.

Путин каза на принца, че се радва да го види на откриването на Световното първенство по футбол, което започва днес с мач между националните отбори на Русия и Саудитска Арабия.

И двамата седнаха в официалната ложа на стадион "Лужники", а камерите ги уловиха да се здрависват, като между тях бе президентът на ФИФА Джани Инфантино.

Двамата заявиха на среща в Москва, че са готови за сътрудничество във всички области, посочва ТАСС.

"Много се радваме да Ви видим, включително във връзка с откриването на Световното първенство по футбол, във връзка с това, че в деня на откриването играят нашите отбори. Знаете колко топло се отнасяме към Вас, но мисля, че ще ме разберете - не мога да пожелая успех на Вашия отбор", заяви с усмивка Путин. "Ще победи по-силният отбор", каза руският президент.

Саудитският престолонаследник изрази надежда, че срещата на върха ОПЕК+ ще се състои в Рияд. "Много се надяваме, че първата среща на върха ОПЕК+ ще се състои у нас в Рияд", заяви той.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
38
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Във футбола освен мускули требе и акъл. Арабите затва така биха Русия с 5-0
14
10
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли нормален българин който да е симпатизирал на саудитския отбор. Ако има такъв да сложи минус на коментарът ми. Останалите плюс. Така ще ви стане ясно че русофобите са готови и договор с дявола да сключат само и само Русия да е зле. Което всъщност никога няма да стане защото при един евентуален конфликт Русия-Нато резултатът пак ще е 5:0 в полза на Русия.
13
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин се ръкостискаше със Салман след всеки гол във вратата на отбора му. И така пет пъти. Това беше един от най-интересните моменти в мача. Плюс четвъртия гол който дава заявка за гол на първенството.
12
20
 
36
 
! Отговори
Зигфрид преди 5 години
Верно, не всичко се купува с пари ,но такива като К .Нинова лесно се купуват .Руснаците надуха шортите на арабите ,но да видим какво ще стане при срещи с по-сериозни европейски сили или ако стигнат до най -сериозните отбори .Но сигурно няма да стигнат чак до там.
11
9
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Путин реши, чаршафа ще стане храна за рибите в Азовско море още начаса и никой не може да му каже нищо...Това, че Путин е великодушен и се присмива на долния ислямски примитив, който въпреки парите си, е с ментално развитие - 16-ти век, обременен от религията си, е проява на възпитание от руския богатир!Козите и овцете в Саудитска Арабия имат повече права от жените там...за каква цивилизация говорим?!
10
18
 
36
 
! Отговори
*** преди 5 години
И нека по " силния" победи,а не каза по добрия ,бяха пожеланията на Владимирович в началото!Това е още първа среща тъкмо са загрели!И доста пари хвърлиха за илюминациите , стадиони и т.н.!Иначе пенсийките по късно ,няма вече 55 и 60 г.,свърши гювеча.Този петрол още го дъфчат, идва му края обаче ,който взел ,взел!Поне Саудитите направиха икономически рай от печалбите!
9
9
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се съмнявам, че има нещо, по - богато от цяла Русия. Дори и група неща да са, пак едва ли са по - богати от Русия ;)))
8
52
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чаршафа е по богат от цяла Русия. Нормално е джуджии да му се кланя и да го весели.
7
2
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите футболисти и те играят на светомно ниво по чалготеките.
6
4
 
84
 
! Отговори
Парвеню преди 5 години
До 5. Неее българския народ обича Русия, а бг шорошите не са никакви шороши, а тролчета които се мъчат да го играят много оригинални
5
10
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички се радват на световното само бг шорошите злобеят от злоба даже не са успяли мача да гледат
4
6
 
113
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците направо им съдраха гащите. :D
3
11
 
113
 
! Отговори
Парвеню преди 5 години
Браво Путин. Велик лидер и император. Мачкай :)
2
8
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** усещат овреме вятърът на промяната!И са на колене пред Императора от отдавна ...0
1
17
 
139
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на руснаците.Разбиха терористите.5:0Показаха им че не всичло е париИ че с пари мижеш да купиш само продажниците като Боко Тиквата.