Русия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия

"Сборная" вече е лидер в група "А" с 3 точки
Обновена: 14 юни 2018 21:40 | 14 юни 2018 20:45, Анисия Иванова
94
Русия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия

Русия опроверга всички свои критици и започна победоносно участието си на домакинския Мондиал, след като постигна успех с 5:0 над Саудитска Арабия на "Лужники" в Москва, в откриващия мач на големия форум.

Този мач бе от Група "А" на турнира и с победата си руснаците прекъснаха кошмарната си серия от седем поредни мача без победа в контролите, които бяха част от подготовката на страната за големия форум.

Газински откри за домакините в 12-ата минута, а Черишев удвои аванса на своите в 43-ата минута и предреши всичко в този мач. За класическия резултат бе точен Дзюба в 71-ата минута само секунди след влизането си в игра. В продължението точни бяха Черишев и Головин съответно в 91-ата и 93-ата минути.

Вторият голмайстор за "Сборная" влезе като резерва на мястото на Алан Дзагоев в 23-ата минута, когато последният се контузи неприятно и в крайна сметка не успя да продължи участието си в мача.

След този мач Русия е лидер в групата с 3 точки, а саудитите са последни с 0 точки, а не може да не се отбележи, че соченият за почти сигурен нов играч на Ювентус Александър Головин направи фантастичен двубой днес.

Подробности за срещата четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците стават силни първо като им натрият муттрите, иначе се разплуват като нас.
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Готина мацкаХаресва ми как разсъждаваш. Аз също съм за италианците. Руснаците нямат шанс за купата. Някой измежду Испания, Франция, Германия и Бразилия ще е световен. А защо не и Аржентина. Португалците също могат да поднесат изненада. Живи и здрави, мацко!
28
16
 
8
 
! Отговори
Готина мацка преди 5 години
Фенка съм на италианците, но тях ги няма на това световно за съжаление. Що се отнася до мача се видя, че арабите не стават за нищо-нито за войници, нито за футболисти. Е, все пак стават за камилари. А рубладжиите сега много ще си повярват, обаче трудно ще бъде за тях, защото има Германия, Испания, Португалия, Бразилия и Аржентина. Нямат шансове за купата.
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От утре започват интересните мачове.
26
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Т.имБъркаш подигравката със злоба.
25
2
 
31
 
! Отговори
Тим преди 5 години
Ей българите сме станали големи злобари като сме толкова добри и разбираме от всичко защо не можеме да направим някакъв голям спортен турнир например европеиско или световно първенство на който да е спорт просто защото нямаме нищо пък и свободната частна икономика неможе и една трибуна да построй всичко е пари и то много пари като сме бедни подобре да си замълчиме а не само да завиждаме
24
5
 
1
 
! Отговори
varg преди 5 години
До Адолф ДаслерПанама не е ли най-слабият ?
23
13
 
6
 
! Отговори
Адолф Даслер преди 5 години
Двата най - слаби отбора на това Световно вече играха. Аз ще викам за Хърватска, ако отпаднат за Швабите!
22
24
 
16
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Путин беше уважен за откриването от официални държавни ръководители от следните държави:Азербайджан, Руанда, Боливия, Ливан, Армения, Казахстан, Беларус, Абхазия, Киргизстан, Молдова, Панама, Таджикистан, Узбекистан, Южна Осетия, Парагвай, Саудитска Арабия, КНДР.Всички те са обещали, че Русия ще бие техните отбори при нужда.
21
10
 
22
 
! Отговори
varg преди 5 години
Русия-световен шампион.
20
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде бе злобари, къде сте? Нали един беше заложил 500$ за арабите при 8:1.
19
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да .. да биеш арабите е все едно да биеш вързано куче. Голяма победа. Толкоз беше жеста към домакините. От тук натататък - валяк ще ги гази.
18
18
 
8
 
! Отговори
Бог Саваот преди 5 години
Космическа победа, която ще бъде изсечена в гранита на футболната история, ще влезе във всички учебници и дори на Марс един ден бащата *** ще разправя на малкото джендърче Легендата за Великата руска победа над футболния тиранозавър Саудитска Арабия! Преклонете глави пред този исторически мач!!
17
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уреден мач. Путин никога не би допуснал унижението да открие световното със загуба. Руснаците се представиха слабо в последните мачове, затова хитрия бивш член на КГБ се е подсигурил. Разбрали са се с шейха. А и саудитците какъв футбол могат да играят в пустинята, в тези горещини, където яйце можеш да си изпържиш. Шейха му е казал: - нямаш проблем, този спорт и без това не ми харесва. А по въпроса с джамиите се разбрахме, ще строим нови в Русия, нали? Ок.Чиста работа!
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
днеса кво стана с прасето врачка, да ва таковам простите *** пропагандни?
15
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава великаму народу победителю ! Слава Россия! За Путину, за Родину!/ Бе добре ,че биха момчетата, че зер иначе Сибир....Чайче, Новичок, Чадърче и так далеее....
14
4
 
12
 
! Отговори
... преди 5 години
Не мога да повярвам, че на световното има по-слаб отбор от този на България. Не че тва ме топли, ама се радвам, че има и др които да са боксови круши!
13
5
 
6
 
! Отговори
Кутев преди 5 години
Ей, хибриди, ама никаква досетливост нямате бе, ей затова губим всички избори!А бе трайте си бе, не бъдете агресивни за такива неща, че като паднем после, ще ни натрият носа!Трайте си, правете се, че футболът не е важен...Интелигентна пропаганда искат от мене... Е как да я правя с такива хора бе, как?!
12
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руската непобедима машина му а през тарамбуките като валяк през домат.Няма кой да ги спре на това световно.Направо да им дават купата и да не хабят напразмо топките.
11
18
 
10
 
! Отговори
Гари Линекер преди 5 години
Световно по футбол - това е когато стотици футболисти ритат топка цял месец, а накрая Германия става шампион.