Русия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия

"Сборная" вече е лидер в група "А" с 3 точки
Обновена: 14 юни 2018 21:40 | 14 юни 2018 20:45, Анисия Иванова
94
Русия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия

Русия опроверга всички свои критици и започна победоносно участието си на домакинския Мондиал, след като постигна успех с 5:0 над Саудитска Арабия на "Лужники" в Москва, в откриващия мач на големия форум.

Този мач бе от Група "А" на турнира и с победата си руснаците прекъснаха кошмарната си серия от седем поредни мача без победа в контролите, които бяха част от подготовката на страната за големия форум.

Газински откри за домакините в 12-ата минута, а Черишев удвои аванса на своите в 43-ата минута и предреши всичко в този мач. За класическия резултат бе точен Дзюба в 71-ата минута само секунди след влизането си в игра. В продължението точни бяха Черишев и Головин съответно в 91-ата и 93-ата минути.

Вторият голмайстор за "Сборная" влезе като резерва на мястото на Алан Дзагоев в 23-ата минута, когато последният се контузи неприятно и в крайна сметка не успя да продължи участието си в мача.

След този мач Русия е лидер в групата с 3 точки, а саудитите са последни с 0 точки, а не може да не се отбележи, че соченият за почти сигурен нов играч на Ювентус Александър Головин направи фантастичен двубой днес.

Подробности за срещата четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
38
 
5
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Какви 5-6 на нула. 200% в този резултат има пръст диктаторът масов убиец, договаряйки квоти за петрола с арабите. Нищо случайно няма, особено в първобитно-общинната територия Раша.
9
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без да подценявам победата на руснаците направо се чудя какво правят отбори като СА на световното . Най-малко една четвърт са там за да попълнят бройката по безумната схема на ФИФА, а отбори като този на Холандия, Италия сигурно пропускам и други такива ще гледат световното по телевизията.
8
18
 
3
 
! Отговори
Гледайте! преди 5 години
По телевизията дават един филм как един американски рейнджър разгромява араби по много по-впечатляващ начин! Разбива ги не с 5, а с повече от 50 на нула и то не на ритане на топка, а на истинска мъжка битка с оръжия! И това става на територията на противника, а не у дома!Много хубав филм! Подчертава се изключителните морал, себеотрицание и подготовка на американския войник!
7
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия заслужава да стане шампион и да натрие носа на всички зороши.
6
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво шампиони.Нанесохте страховит удар на световния хибридизъм.Плевнелиев сигурно е абортирал.
5
3
 
27
 
! Отговори
Аматьор преди 5 години
Саудитците предварително бяха обявени за по-слабия жтбор и то си е така, независимо че ако ни хванат не е ясно как ще свърши мача. Но пък никой не очакваше такъв резултат. Последните два гола бяха страхотни.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Танка Дзюба оле,оле,оле!
3
4
 
15
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Не следя футбол, но как по деволите Саудитска Арабия са отишли там и са толкова слаби ... ?
2
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четвъртия гол на Черишев беше брутален.
1
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво дано стигнат до финала