Заплашеният с пистолет на "Хемус" - соцдепутатът Явор Божанков

Не шофьорът, а спътникът му насочил оръжието
Обновена: 16 юни 2018 19:17 | 16 юни 2018 19:15, Камелия Цветанова
72
Заплашеният с пистолет на "Хемус" - соцдепутатът Явор Божанков
Снимка: БСП

Заплашваният с пистолет от двама мъже на автомагистрала "Хемус" е депутатът  БСП Явор Божанков, който е подал сигнала, съобщиха от полицията за bTV.

Още по темата
Божанков е изпреварвал с колата си "Шкода", когато зад него се е приближила кола, която присвятквала с фарове.

"Помислих, че е кола със специален режим, напуснах лявата лента и автомобилът се изравни с мен. Тогава видях, че е частна кола, а човекът до шофьора извади пистолет и го насочи към мен. Не можех да повярвам, че това се случва”, разказа самият депутат.

Инцидентът станал на 15 юни. Към 14:20 ч. на тел. 112 Божанков е подал сигнал за инцидента.

Автомобилът "Мерцедес" с двамата агресивни мъже е спрян в района на 57-ия километър.

Двамата са от град Левски, задържани са за 24 часа. Иззет е и пистолетът, законно притежаван от единия мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
да се не окаже че шумкарчето е секло пътя на некви *** и сега бега преди ветъра
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тези си бяха сложили суичъри и фалшиви бради нямаше да ги хванат. И какво като са ги задържали за 24 часа? Кога ще ги осъдят и пратят на топло?
50
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, за да се прилагат законите в България, трябва да си минимум депутат.Не че не го знаем, просто отбелязвам.
49
0
 
13
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Анонимен 49To трябва цялата система да я сменят, ама не виждам как ще стане. И да, всеки с пищов, кой съм аз, вижте ме какъв съм мачо.
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво става Пелов с пистолет, агента Панчев с пистолет, сега пак некакъв си по магистрала с пистолет. Полицията да си прибере пистолетите от агентите това първо, второ да се иземе оръжието на мутрите ако могат.
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това МВР със самосвали ли е раздавало пищофи и разрешителни за тях.Всеки който има фирма , че и даже и да няма щом има връзки с полицията закачил по един пищов на газа и кой съм вече. Сега да уволнят тези които са дали разрешителното за пищофа. Наистина МВР плаче за реформа, за хирурзи да изрежат мършата в тази система.
46
1
 
16
 
! Отговори
художника преди 5 години
98г. времето на мутрите, карам в лява лента по бул. "Цариградско шосе" с Москвето, пред мен една Жигулка. Караме с разрешена скорост и зад мен се залепва БМВ и почва да светка и да свири. Отдръпвам се за да минат, обаче тоя с Жигулката продължава да си кара невъзмутимо. Тия от БМВ-то вадят пистолети през прозорците, за да го сплашат. А тоя от Жигулката се пресяга към седалката до него и вади един автомат УЗИ. Ония останаха като втрещени. Намалиха, минаха зад мен и ни изпревариха от дясно. СМЯХ.
45
0
 
14
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
Преди време в Англия пенсионер ка простреля крадец с арбалет. До леглото и полицията намерила мачете и две палки - бабата явно е била решителна. Вземете пример от нея!
44
2
 
25
 
! Отговори
Добро утро преди 5 години
Преди десет год. с приятели се връщаме от Боровец. Еднопосочна лента Порше зад нас буквално ни избута отляво да мине. Присвятква да спрем. От задната седалка виждам как бръкна в жабката, отвори вратата, зареди, пъхна пищоФа под крака. Казах на колегите да не спират, че кретенът е с пищоФ.В БГ си е нормално - пищоФ, кирка, бухалка, бокс, нож.Какво искате от държава управлявана от банди*ти след 1989 г.Бягайте от БГ, няма спасение. Нацията е опростаче*на до първобитно ниво.Лошо, много лошо
43
1
 
20
 
! Отговори
ГЕРБЕРИТЕ преди 5 години
СА РОДЕНИ КРАДЦИ,МАФИОТИ И УБИИЦИ--ПАЗЕТЕ СЕ--ТЕ ГОТВЯТ НЕЩО---ХОРА БДЕТЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ОТНОВО ТАЗИ ЗАРАЗА НА ВЛАСТ...ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР И ДОСТОР БОКО МЕНГЕЛЕТО И НЕГОВИЯТ ПОМОЩНИК ЦЕЦО ЧЕВЕРМЕТО ПРАВЯТ РАЗНИ ОПИТИ С ХОРАТА
42
20
 
13
 
! Отговори
до др-Нинова преди 5 години
Предлагам членовете на БСП да носят червени шалчета или някакъв отличителен белег , за да не се заплашват едни други с пистолети .Иначе се получава вътрешнопартиен конфликт
41
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАПРАВУ УЖАСТ- АЗ ТРУДНО ВЯРВАМ В РЕЖИСИРАНИ НЕЩА, АМА ТУК МИ ПРИЛИЧА НА НЕЩО ТАКОВА- ЕДНО РЕЖИСЬОРЧЕ НА ЧАЛГА КЛИПОВЕ СЕ РАЗХОДИ ПО ВСИЧКИ ТАЛАВИЗИИ, ДА РАЗКАЗВА КАК ГО ЗАПЛАШИЛИ С ПИСТОЛЕТ ОБАЧЕ ИЗВЕДЕ КАТО ОСНОВНО ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ЗАЩИТАВА СТРЕЛЯЩИЯ, СЕГА ОТНОВО- ЧЕРВЕНКИТЕ НИ ГОТВЯТ НЕЩО- ТОЯ ПЪТ КАКВО ЛИ ЩЕ НИ СПРЕТНАТА, ПАК ЛИ ФАЛИТИ.
40
5
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
До ЛевскиЕпа оно властта затова ги е прибрала у каушо-оти са от БСП-то...Ако беа от ГЕРБ -да са на свобода !!! Вътрешнопартиен конфликт на пътя се е получил...
39
5
 
18
 
! Отговори
УЖАС!!!! преди 5 години
НА НЯКОЙ ИЗПРАЩАТ ТАКСИТА ДА ГИ БЛЪСКАТ СЕГА ЗАПОЧНАХА ПИСТОЛЕТИ ДА РАЗМАХВАТ КАКВО ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО????? ТАКА ЛИ СЕ УПРАВЛЯВА С НАСИЛИЕ?????
38
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше депутат, МВР-то на ГЕРБ щеше ли да обърне внимание на сигнала. По досегашната практика на гербавото МВР, нямаше, както стана с мутрите на онази бензиностанция. Браво на депутатът, че не е подминал тези мутри, а се е обадил на когото трябва. За мен е неясно на кого се е обадил, защото от 112 едва ли щяха да реагират.
37
9
 
37
 
! Отговори
Левски преди 5 години
Гаранция,че са ***. Даже съм убеден. В Левски само хората от общността карат мерцедес. И сте грешка. В Левски мешерето е купено отдавна от БСП-то. Може да проверите кметицата от коя партия е и колко мандата кара вече. И да ви кажа това е единствения град кадето БАТ БОКО още не е превзел. Сигурно още се върти вечер и ни може да заспи. Проверете ако мислите че лъжа
36
18
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 5 години
щом е от бсп значи е лъжа.герб винаги са истински.докажете обратното твърдение.
35
43
 
7
 
! Отговори
Руснак преди 5 години
Ще смачкаме българските тъппаци!Вие сте роби на руския народ!Слава на Русия!
34
9
 
21
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Това е рузлтата от вашето управление. Хубавото е че го разбирате от първа ръка.
33
36
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какъв мафиот е този депутат, за да го нарочат някакви мутри.