В Петрич: 58-годишния Стойчо задоволи нагона си с дете

Блудствал с момиченце на 7, приятелка на внучката му
18 юни 2018 14:40,
74
В Петрич: 58-годишния Стойчо задоволи нагона си с дете
Снимка: Pixabay

58-годишен насили 7-годишно дете в Петрич. Момиченцето се прибрало разплакано към 14:30 часа вчера и разказало на майка си, че дядото на приятелката й, с която си играели в двора им, я подмамил в една стая.

Стойчо уж искал да даде бонбони на детето, разсъблякъл го, галил го и го целувал по тялото.

Родителите на детето веднага сигнализирали полицията и блудникът е арестуван.

Жалбата в МВР е подадена от пастрока на момиченцето, който вдигнал на крак полицейското управление, предаде Struma.com.

Напрежение на улица "Георги Бенковски" в Петрич обаче ескалира. Страх от вендета парализира роднините на насилника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доискало му се е на човека. Човек, като се възбуди не знае какво прави!Бойко борисов
29
7
 
2
 
! Отговори
До LosHo преди 5 години
Господ е вездесъщ, т.е той е навсякъде и взема участие във всичко. Бог е гледал безучастно какво се случва и е кимал одобряващо с глава. Хвала на Господ Бог - любящият Иисус Христос. Амин!
28
0
 
2
 
! Отговори
До 27 преди 5 години
Май си нещо чалнат на тема хипноза,а и не само!Навсякъде ти се привиждат момиченца и жени,които клеветят някой мъж в сексуално посегателство....*** ти наистина си някой шемет..И през ум не ми е минавало да набеждаване някой мъж,откъде-накъде,направо е откачено!
27
0
 
3
 
! Отговори
Милушев преди 5 години
Ало хипнозата........ Случайно да не симпатизираш на тоя ***, как може да напишеш такъв коментар не става дума за две деца които са се скарали на площадката за игра,,,, ПАПУНЬОК,,,, нали си много начетен разбери какво е това сигурно още нямаш деца за да можеш да знаеш кога да им вярваш или кога си измислят аз имам дъщеря на 3 години и вече разбирам кога ме лъже и кога казва истината ТАПЪНАР извинявай но си такъв /а
26
8
 
5
 
! Отговори
разпит с хипноза преди 5 години
До КварталнияГоспожо или госпожице , хипноза може да се прави на всяко дете стига да разбира това което му се говори ! Дете на 7 години много добре ще разбере и осъзнае значението на думите - спи дълбоко , сега ти ще кажеш само истината и прочие и прочие ! Защо толкова много се страхувате от тази хипноза ?! Отговорът е - гузен негонен бяга ! Сложи си ръката на сърцето и се опитай да си спомниш дали някога не си изпитала желание да наклеветиш някой в сексуален тормоз или изнасилване !
25
6
 
8
 
! Отговори
Кварталния преди 5 години
До 19,20,24,25Що за глупости са това с хипнозата,бе!Чуваш ли се какво говориш!Колко извратен ,болен мозък трябва да си,за да измислиш това!?Хипноза на малко дете,врели-некипели...Кое дете ще си измисля точно такава отврат,бе!..Ти самия си много подозрителен,плачеш за някоя проверка....Ужас!!!
24
11
 
6
 
! Отговори
разпит с хипноза преди 5 години
Всички които са сложили минуси на предният ми коментар вероятно са жени или момичета ,които в даден момент от живата си са имали желание да наклеветят някой в сексуално посегателство ! Иначе от какво толкова ще се страхуват да бъдат разпитани под хипноза ?!
23
9
 
7
 
! Отговори
а знаете ли преди 5 години
че много деца на тази възраст обичат да лъжат , понякога се страхуват и се вживяват в ролята на жертви и разни други неща ! Може пък наистина старецът да е извикал детето вътре за да му даде бонбони , а то в даден момент да се е уплашило и да е изфабрикувало ситуация ,че е било опипвано по нежните части ! Наистина задължително трябва такива жертви да се подлагат на разпит с хипноза ! Веднага ще си спомнят каква е била истината и ще я кажат без да се притесняват !
22
9
 
7
 
! Отговори
Георги преди 5 години
До разпит с хипнозаИ аз така мисля! Жертвите на сексуално посегателство задължително на разпит под хипноза без значение дали са малолетни , непълнолетни или пълнолетни! Представям си как бих се чувствал ,ако някой ме наклевети ,че съм опипвал някое момиче по тялото и по срамните места !Как ще гледам хората в очите ?! Пази Боже! Много добре знаем как имаше директори ,кметове и др. обвинени в блудство , но нито една от жертвите не бе подложена дори на детектор на лъжата ,пък камо ли на хипноза
21
2
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Смъртта е малко . До живот в панделата там такива много ги обичат .....повече от жените си даже !
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за тази *** само разтрел публичен без милост
19
7
 
7
 
! Отговори
разпит с хипноза преди 5 години
При такива сериозни обвинения , жертвата на насилие трябва да бъде подложена на разпит с хипноза защото много станаха хората които искат да наклеветят някой било заради стара вражда ,било с цел получаване на обезщетение и др. причини ! Задължително на хипнозата трябва да присъстват и близките на жертвата и всичко да се запише с камера ! Няма как да излъжеш ,ако под хипноза ти внушат ,че ти много искаш да кажеш истината и не се страхуваш да кажеш истината ! Мозъкът ти просто ще изпълни внушеното
18
7
 
6
 
! Отговори
при такива случаи преди 5 години
Освен разпит от следовател и психолог , задължително трябва да има и вземане на показания чрез хипноза ! На самата хипноза да присъстват и близките на насиленото дете и целият процес на хипнозата да се заснема с камера! По време на хипнозата единственото нещо което хипнотизаторът трябва да внуши на детето е - че то иска да каже истината без да се страхува от нищо ,да каже истината дали е насилвано или някой е казал на детето да каже че е насилвано ! При тета вълни на мозъка ,не може да лъже
17
9
 
8
 
! Отговори
не бързайте с критик преди 5 години
Не бързайте да коментирате излишно преди следователи и психолози да са разпитали детето ! Блудството може да е истина ,може и родителите на детето да са имали стара вражда със стареца , да са казали на детето да отиде да играе с внучката на стареца ,а после да се върне вкъщи и да каже че е насилвано !
16
0
 
19
 
! Отговори
LosHo преди 5 години
Господи! За този кастрация и доживотен затвор. Дано детето не се травмира за цял живот.
15
0
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
За тоя *** само "Колумбийска вратовръзка" !!!
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ся като няма западни балкани, председателство, македония, турция , русия, за кво да пишем, да отбием номера? Битови скандали, естесвено!
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В затвора ще му избият зъбите и ще *** бахура докато не се самоубие
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да сезира жъмбаза за това поредно безчинства!
11
0
 
28
 
! Отговори
Петя преди 5 години
Dnes.bg - няма ли редактори, които да ви четат заглавията? Според Вас това заглавие адекватно ли е спрямо ситуацията?