Когато жена ти не те пуска на Световно... идват приятелите

Мексиканци взеха на Мондиала фигура на свой приятел от картон
20 юни 2018 19:15, Красимир Ангелов
11

Със сигурност една от най-големите мечти на всеки футболен фен е да подкрепи националния отбор на своята страна на световно първенство.

Разбира се, тази мечта е свързана с доста средства, планиране, закупуване на билети и... оказа се, разрешение от страна на половинката в живота. Именно това се оказва последната пречка пред един съвсем обикновен фен на Мексико, който с всеки изминал ден придобива легендарен статут, благодарение на своите приятели.

По данни на ФИФА над 45 000 мексикански привърженици ще пътуват в Русия, за да подкрепят националния отбор на своята страна. Четирима от тях обаче пътуват до най-голямата страна със специален багаж – фигура на своя приятел, направена от картон.

Мъжете са от мексиканския град Дуранго, разказва историята им "Дейли Мейл". Още преди 4 години са си поставили цел – да пътуват до Русия, за да гледат световното първенство по футбол. Решили да си купят и специален бус, с който да се предвижват по суша. Организацията вървяла по план до последно, когато се оказало, че един от тях – Хавиер, няма да пътува за Мондиала, защото... жена му не го пуска.

Това решение никак не се харесало на останалите четирима от групичката, които все пак намерили начин приятелят им да присъства по терените на Русия. Те изработили Хавиер в реални размери от картон, облечен с фланелка с надпис: "Жена ми не ме пуска!".

Така младият мъж, макар и на картон, отпътувал с приятелите си. А веселата мексиканска компания взима навсякъде своя приятел, като качва снимките му в социалните мрежи и вече го превърна в звезда. Вижте приключенията на картонения Хавиел в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавно е.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя защо си е ризна, че жена му не го пуска?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете ще гледат мач .
7
0
 
7
 
! Отговори
Мондиал преди 5 години
Ако не те пуска или я вземи със себе си или я вържи пред турски сериали, или я вържи и я вземи, ще разбере, какво е пропусканала ;)
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото жена му не го пускала.... ахаххаха тоя явно има мъжагина между краката.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъждът започна булсат спря и аз ли да спра да плащам
4
2
 
16
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Това е положението с жените -или не те пускат или не ти пускат
3
1
 
11
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Незнам за вас ама тоя са го съсипали :D. Чак мадами ,Рускини всички се снимат с картонения Хавиер. Горкия изял си е шушоните от яд хахахаххаха. :)))))
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато жена ти не те пуска на Световно удряш й един здрав бой ,като за Световно.
1
3
 
13
 
! Отговори
идентична история преди 5 години
Един мъж имал подобна жена ,която не го пуснала да отиде на световните финали ! Започнало световното и той седнал пред телевизора да гледа . На жена й доскучало и казала - Скъпи , излизам с приятелки ! Кога да се върна ?А той отговорил - в края на юли !