Зимен юни при съседите: Сняг покри Карпатите в Румъния!

На места температурите паднаха, макар и за кратко, до -9°C
Обновена: 25 юни 2018 09:31 | 25 юни 2018 09:30,
22


Времето и у нас, и в северната ни съседка, е доста необичайно за месеца, в който посрещаме астрономическото лято.

На времето обаче не му пука за нашите планове и в северната ни съседка заваля сняг.

Сняг покри части от Карпатите, а на места температурите паднаха, макар и за кратко, до -9 градуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъкащите минуси аргументи имат ли, или просто следват Евангелието на единната Глобална Затопляща Църква?
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Други причини за промените в климата са свързани с прецесията на земната ос както и със всички орбитални елементи и техните наслагвания. Свързани са с разположението на континентите /постоянно за нашия времеви отрязък/.Фактор е слънчевата активност, много сложен за отчитане. Повече е от "грее силно, нагрява допълнително. Взаимодействието на слънчевия вятър и космическите лъчи пряко влияе на конденза в горната атмосфера и отражателната и способност.И къде го тук човека с неговата дейност...
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една от най-големите лъжи е тезата за "предизвиканото от човека затопляне". Виж на Ал Гор глупавите криви за температурата и двуокиса. Двуокиса расте СЛЕД покачване на температурата, а не обратно. Но нали си бройлер, толкова не може да се задълбочиш. Сменят причина и следствие и хайде Торбалан е готов да плаши.Има ли затопляне - може би, кой знае. Хората причина ли са за него - едва ли.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж последния доклад на любимата ви НАСА бе, майсторе. Средната глобална температура е спаднала с половин градус, до нивата от 1990 година. Но това не се отчита, само мантри и вменяване на вина.Хайде да видим ние в България къде сме конкретно. Бедни - да. Потребяваме малко - да. Пътуваме - почти не. Промишленост - нула. Дори да е както казват /а то не е/ АЗ ли трябва да им решавам проблема, който ТЕ /евентуално/ са създали.Дайте да дадем. Я у лево.
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Между другото, и яз отдавна се отказах да ви обяснявам на вас, глобалистките циментови мозъци, че не можете да лъжете така хората в очите."Между другото. и на нас нормалните ни писна от "тома" неверните като теб. Богославяте лъжата, богохулите истината и винаги черното ви е бяло. Добре, че никои не ви се връзва. Ще стойте самички с истината и да ти преседне на егото.
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз отдавна се отказах да отговсрям на циментови мозъци."Между другото, и яз отдавна се отказах да ви обяснявам на вас, глобалистките циментови мозъци, че не можете да лъжете така хората в очите.Малко ви се хващат вече, което е добре.Презумпцията, че някои е виновен само защото диша, си я натъпчете в дясното ухо.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"до обяд топло, след обяд вали, и това всеки ден. Кога е било това?"Ми винаги бе, глобалисте. ВИНАГИ е било така по това време. Казва се майско-юнски валежен максимум.
12
11
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
И каква е тя ? Ти защо си мислиш,че не допринасяш за неги...Не вярвам да нямаш кола,моб.телефон,интернет,микровълнова,а на какво се топлиш... ,колко деца имаш,които също ще са косвена причина за глобалното затопляне....,искаш да учат в чужбина или поне на екскурзия да идат ,това става със САМОЛЕТ.Изхранваш ги,работейки в холдинг,който замърсява ...Няма нужда от мрънкане и конспирации,глобалното затопляне е закономерен процес на съвременната еволюция ! Такава е орисията на нашата планета !
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано се скапе сезонът на Ангелкова и казината и нарко-дискотеките на Боко Очите и Митьо Тиквата да фалират.
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В скоро време ни очаква и липса на питейна вода. Тя намалява постоянно. Хората не ценят това, което имат. Сега доста хора се смеят, но когато останат без вода и храна ще е вече късно.
9
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глобалното затопляне води точно до това. Зимите ще стават по-меки, но като цяло през годината ще има катаклизми. Както виждате в България от две седмици климатът е като в тропиците, до обяд топло, след обяд вали, и това всеки ден. Кога е било това? И то през юни?През лятото ще имам хладни и направо студени дни, топва също е причина от глобалното заопляне. Това е каза отдавна. Не се знае още какви неща ни очакват занапред.Дано хората поне малко се осъзнаят и действат в правилната посока.
8
3
 
11
 
! Отговори
маке инженер преди 5 години
според топлофикация а и според мене веке е време да пускаме парното немаме паре бре ора сал на една топла водица се крепиме ке фалираме помагайте
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отиваме да се пързаляме в Румъния, на ски. :)
6
7
 
18
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Аз отдавна се отказах да отговсрям на циментови мозъци. Щом се казва "Глобално Затопляне" според "гениите" би трябало да става топло?!? *** сега, че им обяснявай с подробности ... . За тях необичайното време в България е просто случайност в историята на планетата.
5
3
 
10
 
! Отговори
Коьо преди 5 години
Аз снощи мислих да пускам климатика да духа топло. Април беше къде, къде, по-хубав. Май ставаше, ама Юни... цъ...
4
2
 
6
 
! Отговори
маке преди 5 години
поне лед за вискито си имата а ние завалийте мъка мъка
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тръмп, глобалното затопляне води до по големи екстремни метеорологични условия. Най-добрият начин да се увериш с очите си, че глобалното затопляне е факт, е да видиш най-големите ледници в света, които са загубили между 50и 70% от дължината си последните 50 години.
2
5
 
5
 
! Отговори
Ss преди 5 години
Aman ot komunisti i tehnite sabotaji !!!!
1
11
 
21
 
! Отговори
Тръмп преди 5 години
дова е доброто старо глобално затопляне))):