Бразилия надви Сърбия. Продължава в Мондиала

Отборът е лидер с актив от 7 точки в Група "Е"
Обновена: 28 юни 2018 07:04 | 27 юни 2018 22:58, Петя Славова
57
Бразилия надви Сърбия. Продължава в Мондиала
Снимка: БТА

Бразилия спечели Група "Е" и се класира за директните елиминации на Мондиала в Русия, след като надви Сърбия с 2:0 в последната си среща от груповата фаза.

"Селесао"отново не впечатли кой знае колко с представянето си, но като цяло не се наложи да чака до последния момент, за да стигне до успеха.

Паулиньо вкара първото попадение в срещата в 36-ата минута и по този начин даде аванс на родината си, а в 67-ата минута Тиаго Силва оформи крайния резултат.

След този мач Бразилия е лидер с актив от 7 точки, а сърбите финишират като 3-и в групата с 3 точки и отпадат от турнира.

Вижте още подробности за мача в Gol.bg

В другия мач от групата Швейцария и Коста Рика не излъчиха победител и мача приключи 2:2.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
17
 
! Отговори
Београд преди 5 години
Играли смо врло добро , али немали смо шанса .
12
5
 
24
 
! Отговори
БНТ преди 5 години
Коментаторите ни са страшно некадърни. Признаваме го, но няма как да вземем мерки, защото всички са "наместени" и са връзкарчета. Ще слушате и ще псувате, нямате друг вариант, скъпи данъкоплатци! Все пак съществуваме благодарение на Вас!
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължават Джердан Шакири и Гранит ДжакаВеликите сърби се качват за вкъщи на влака
10
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори сърбите тази вечер играха срещу противника си с повече желание от жалката немска cбиpщина.
9
7
 
20
 
! Отговори
Петела преди 5 години
Аз коментирах мача по БНТ и твърдо бях безпристрастен! Не съм бил за сърбите в никакъв случай! Извинявайте българи, но не съм държал за вечните ни врагове! И - да, в къщи слушам сръбска музика докато се напивам до напикаване, за което се извинявам, но все пак си го позволявам, защото съм връзкар в БНТ, като всичките ми колеги и толкова години ме траят и ми дават голяма заплата въпреки моята некадърност. Извинявайте, че ще продължавам да коментирам мачове и в бъдеще и ще мяуча и мазня е ефир!
8
11
 
16
 
! Отговори
БелитеНеМогатДаРитат преди 5 години
Не можаха ли сърбите да вземат някой натурализиран косовар в отбора да изглеждат малко по-равностойни
7
18
 
9
 
! Отговори
Македонец преди 5 години
Србето са номер. 1
6
4
 
11
 
! Отговори
Отново Аз преди 5 години
Бразилия беше много добра срещу Сърбия ,а сърбите можеха да противопоставят срещу бразилците желание за борба(до79минута някъде) ,а след това разбраха че не могат да победят Бразилия и мача се доиграваше.
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радост. Браво на Бразилия. Голям кеф.
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста скучно. Сърбите май бяха пpeпили с прцуца от вчера, а бразилците и те предимно на ходом се движиха. Аз ако съм треньор, въобще няма да си хабя никой играч да пази недоразумението Неймар, той сам се оплита по чимовете. С 2 думи никой от тия отбори не заслужаваше да продължи.
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А също така моите най-искрени съболезнования и на нашия "неутрален" и "професионално и политически необременен" коментатор, който почти ридаеше накрая, припомняйки си двата гола на Гранит Джака и Джердан Шакири....Все така дерзай, другарю коментатор, и в "новите" времена винаги ще хляб за такива като тебе!
2
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледали сте друг мач. Бразилия ги направиха смешни. Можеха да вкарат още няколко гола, но Неймар пропусна няколко пъти. Накрая им се подиграваха. Да слушаш сръбска чалга и да харесваш сърбите е проява на лош вкус. Те мразят българите. Слаби са и закономерно отпаднаха. Ама толкова слаби като немците няма. Хавана
1
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хубав мач стана.До-виж-да-неееееее!А Митрович нека пак се плези и да показва знак с ръка "Луди ги направих!"Ха хахахахахаххааАЙДЕ МАКАРА!