Бразилия надви Сърбия. Продължава в Мондиала

Отборът е лидер с актив от 7 точки в Група "Е"
Обновена: 28 юни 2018 07:04 | 27 юни 2018 22:58, Петя Славова
57
Бразилия надви Сърбия. Продължава в Мондиала
Снимка: БТА

Бразилия спечели Група "Е" и се класира за директните елиминации на Мондиала в Русия, след като надви Сърбия с 2:0 в последната си среща от груповата фаза.

"Селесао"отново не впечатли кой знае колко с представянето си, но като цяло не се наложи да чака до последния момент, за да стигне до успеха.

Паулиньо вкара първото попадение в срещата в 36-ата минута и по този начин даде аванс на родината си, а в 67-ата минута Тиаго Силва оформи крайния резултат.

След този мач Бразилия е лидер с актив от 7 точки, а сърбите финишират като 3-и в групата с 3 точки и отпадат от турнира.

Вижте още подробности за мача в Gol.bg

В другия мач от групата Швейцария и Коста Рика не излъчиха победител и мача приключи 2:2.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Анонимен 42Напълно споделям написаното от теб, а на въпроса ти къде са българите, ще отговоря - вече са в чужбина, за жалост!
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво им е на сърбите?Всеки може да загуби от Бразилия с два гола,това не е срамно.С щвейцарците определено съдиите ги прецакаха.Иначе сега те щяха да са на осминафинал.Световни шампиони за младежи са-нещо немислимо за 99% от държавите по света.Световна сила са във всички колективни спортове.Във всяко село и град имат безброй игрища за децата,оттам излизат бъдещи световни звезди.Къде са българите на фона на всичко това?Къде спортуват нашите деца?В училищни дворове с разрушен асфалт?
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако по някаква случайност/помощ от съдята и автоголове/сърбежите бяха победили,минимум до следващото световно щяха ,да рекламират по тв каналите си случайната си победа!Спомням си гола който ни вкараха в Сплит последната минута за 3:2 през 1983г.,години след това беше част от тяхни реклами години след това!
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали щяха да ги наказват тия двамата от осмината моха ме дани, албанци и араби в Швейцария. Фифа да не пусне и брих-чернодрешкото да съдийства Всеки може да падне от Бразилия. До гола сърбите имаха превъзходство, а нслед това Бразилия си използва головото предимство, като голям отбор. Ако не бяха вкарали наклая щяха да треперят и да има припадъци по трибуните като на Марадона. А сърбите можеше са ги отстранят да има нова сензация.
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не бяха седемте аванти на отвратително авантаджийския съдия Брих за сбир щи на та наречена национален отбор на Швейцария, сега Сърбия напълно заслужено щеше да ги е била и да е на осминафинал. Подпирането на отбора от *** като отново ненаказаните Шактири и другия ш и п тър едва ги добута до равен с Коста Рика. Отвратителния им отбор на часовникарите винаги е подпиран отвратително когато играе с България. В последния мач им признаха гол от засада. Да пукнат дано и те и Брих
28
3
 
6
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 34Няма нищо чудно.Футбола-това е Западна Европа и Южна Америка.Всичко останало е амбалаж.
27
8
 
11
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Хърватска е отборът.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво има да се стряскат сърбите. Излязоха, бразилците потренираха леко и толкова. Какво стряскащо има в това?
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
62% от продължаващите отбори са европейски, при положение, че участващите първоначално европейските отбори в турнира са 44%. Т.е. европейският футбол доминира, при това осезаемо. Жалко, че я нямаше Италия, определено липсваше
24
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите бяха по-слаби и логично загубиха.Но го направиха с достойнство, защото са горд народ. Не могат да ги стреснат нито американските бомбардировки, нито бразилските звезди. Браво сърби!
23
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Василев къса :))) Старата школа на коментар плюене по всички ....после като се обърне мача хваленее, БСП школа хахахахйаТрагедия . Сърбите не показаха сърце в този мач и нямат място напред. Предадоха се духом , което е лош знак за всеки отбор.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 22Коларов като е българин, защо не сложи на едната си бутонка трикольора ни и така да демонстрира симпатии?
21
2
 
13
 
! Отговори
Следящ всичко преди 5 години
Тоя Петела ми стана много неприятен накрая.
20
8
 
13
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
А Коларов е българин.
19
5
 
12
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
Адем Ляич не е албанец, а сръбски ***, тоест мюсюлманин.
18
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко че разрешиха на Петър Василев отново да коментира.
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тези коментатори ще спрат ли да дрънкта глупости и да си показват пристрастията. Този направо написа ода за Неймар към края на мача. То не беше виртуоз, то не беше олицетворение на футбола, то гениалност, то чудо.. Аз лично видях само един изпотен младеж с нелепа прическа, спъващ се постоянно в собствените си крака..
16
7
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Чудесна новина!
15
1
 
25
 
! Отговори
Перата преди 5 години
Проскубания "петел", Камен Алипиев - малкото дърво "Кедър", "Борето"-шматката Василев, Витомир Саръиванов - Фродо, Ал. Сукалчев - турбето, Вили Вуцов -овцата, "Тити' - откачения таван Папазов и т.н., все светила в разбирането на спорта в БГ. И ни ги навират постоянно в очите тези "другари" с техните фалшиви теории за спорта. Разбират го повече от най-големите треньори.
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм футболен запалянко и не гледам мачове, но тази вечер по случайност се загледах. Сърбите с уайлд кард ли са поканени на турнира?