Трима изскочили от храстите и стреляли по Перата?

Полицейски патрул му се притекъл на помощ
115
Трима изскочили от храстите и стреляли по Перата?
Снимка: Булфото, архив

Трима души изскочили от храстите и стреляли по Петър Низамов – Перата. Това обяснил самият Низамов пред разследващите, съобщи bTV.

Още по темата
Перата бе прострелян снощи близо до дома си в квартал "Изгрев" в Бургас.

Това се случило, докато вървял към жилищен блок.

Патрулиращ в района полицейски патрул чул гърмежи и викове за помощ.

Пристигналите на място полицаи откарали пострадалия в спешното отделение на бургаската болница.

На мястото на инцидента са намерени 4 гилзи.

Търсят се свидетели. Предстои изземването на записи от камери, разположени в района на стрелбата.

Петър Низамов – Перата стана известен покрай арестите по границата на нелегални мигранти.

Случаят нашумя през миналата година, когато Низамов разпространи клип, на който се извършва граждански арест на трима мигранти.

Ръцете им бяха завързани с така наречените "свински опашки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Дано престоя в болницата му даде време да осъзнае последната спирка на рейса на който се е качил.
83
0
 
2
 
! Отговори
Goro преди 5 години
Хахахаха първо бяха двама според Перата, после трима в един момент ще се окажат десет извънземни със лазери и плазмени оръжия цялата галактика срещу него!!!
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този трябва да го съдят че си е вързал Българското знаме като лигавник
81
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Играл си е с пистолета си и се е гръмнал в крака. Ама как да си прианае че е той.
80
0
 
9
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Поръчан е на заседание на министерски съвет....тези хора съвсем полудяха...
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перата се пооперил,и му поопърлили перцата..
78
4
 
17
 
! Отговори
Готина мацка преди 5 години
Едно време ви казвах, че тоя Перко Наумов (както аз го наричам) e криминален елемент, но повечето от вас не ми повярвахте. Динко е същата стока и на него ще му дойде нещо подобно. Динковци, минковци, пинковци, перковци, мерковци, ***-това са героите на България. Ужас и безумие.
77
0
 
1
 
! Отговори
Perry преди 5 години
До Бургазлия .Обаче е тихо и се гледа правилната телевизия
76
2
 
7
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
Отново ни занимавате с хора без 1 ден трудов стаж в живота си...а може би и колеги да сте... по тъз линия,м?!
75
1
 
6
 
! Отговори
Sd преди 5 години
*** народ слаба държава, прав е човека долу 100? на месец заплата заслужава тази нация пак ще кротува мирничко и послушничко.. аре да изчезваме след 20 години да няма повече Българе и т'ва е, да се приключва
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато застреляха голямата рижа, и аверито му се точеха на баретата с ножеве може да видите кой е сред тях на снимката в жълта блуза ( https://burgas24.bg/***/burgas/Zadurzhat-za-7-dni-v-aresta-Simeon-Malkata-Rizha-brat-na-ubitiya-Kaloyan-Stoyanchov-111102 ) Днес братът на Калоян, известен с прякора Малката Рижа, притежаващ богато криминално досие, е лаконичен за Низамов. Казва, че в негово лице вижда по-големия си брат. Тоя е 100% Бургаска батка, с IQ равно на годините му като число.
73
0
 
7
 
! Отговори
Бургазлия . преди 5 години
Кво става с най добрия град за живеене се превръща в най опасния .Ганстерската война от слънчака се прехвърли вБургас .в близост до две РПУ .
72
1
 
6
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Не е смешно това което ще напиша но аз съм виждал само едни хора да изкачат от храстите и са с палка в ръка където на палката пише КАТ. Нищо чудно и тия където са стреляли да са някакви такива но работещи на частно.
71
7
 
5
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
По Бойко , Доган и Пеевски няма да стрелят я ! Те са светата троица ! Не знам Перата за какво бил съден тук по долу пишат някакви глупости но досието му е чисто ! Бойко е един от основателите на могъщата СИК ! За какви телесни повреди говорим ? За какви осъждания на Перата след като е чисто досието му ? Жалък народ ! Ако аз съм министър ще направя тока петорно по скъп а минималната заплата 100 евро ! Народа все ще си намери *** да яде !
70
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По данни на полицията той е осъждан и е с три присъди за нанасяне на телесни повреди през 2004, 2005 и 2009 г. Преди няколко години той бе разследван за побой над охранител, но впоследствиеоправдан, след като ключови свидетели изпаднаха в странна амнезия, а колата на потърпевшия - 2 пъти подпалвана.В периода 2008-2010 г. Низамов се свързва с известната в бургаския ъндърграунд Банда на Рижите
69
7
 
7
 
! Отговори
5256 преди 5 години
У нас всеки, който е неудобен, или го уволняват от работа, или го застрелват непознати от храстите, или случайно го прегазва кола, или случайно пине някой чай с отрова, или случайно го вкарат в затвора по някое измислено обвинение. Така се държи раята в страх и мълчание.
68
1
 
9
 
! Отговори
Кисяка Алекси преди 5 години
....Трима изскочили от храстите....А познайте кой се крие в храстите и праща скъпи снимки?
67
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че те българи зарад тия роми де са признати дето иде рома се изненада сътворил време да си идат в турция та даги питаме при ердоган глупости ще правят ли не ходете си в турция не щем ви
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ловешкия затворник оня пък избягал от втория етаж единия си направил разходка до летница другия си скочил е та ми такае гладни с по сто работи захванали полицаите и забравили да ги наглеждат то междудругото всичките какса с по пет работи а за обикновенния гражданин се няма.
65
5
 
12
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Защо в днес.бг няма новина за надигащата се вълна от протести на Българи в чужбина?Лондон,Мадрид, и още няколко града? Защо се мълчи за надигащите се във фейсбук граждани който са избягали от България заради сега управляващата нескопосана партия. Геноцид срещу Българите има от години(Няма да и кажа името за да не ми се трие коментара) явно някой плаща пари за медийно затъмнение и за евтини новини ,който да успиват Стадото щото стадото ,ако знае истинските новини ще вземе да вдига врява.