Носи ли вреди за здравето лазерната епилация?

Процедурата е все по-популярна, а и уж е трайна. Дали е така?
28 юни 2018 20:50,
9
Носи ли вреди за здравето лазерната епилация?
Източник: Reuters

Лазерната епилация е все по-популярна сред хората, които търсят решение за по-дълготрайно премахване на окосмяването. Основният ѝ принцип се състои в термичното разрушаване на космения фоликул.  

Ако желаем да започнем терапията обаче, трябва да сме наясно с някои странични ефекти около процеса.
 
До каква степен е безопасна процедурата?
 
По-голямата част от хората, които го използват, установяват, че лазерното премахване на космите е безопасно. Не са открити и дългосрочни рискове за здравето.
 
Въпреки това, някои хора могат да получат леки странични ефекти след процедурата. Затова специалистите съветват да се започне с третиране на по-малък участък от кожата. По този начин ще видим как тя реагира на лечението, преди да го направим на по-голяма площ.
 
Много важно е, когато се подлагаме на такава процедура, да се доверим на квалифициран специалист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавото нещо е баланса - едни да са обезкосмени, други окосмени, разнообразие. Аз като хомосексуален мъж си падам и по hairy boys и по гладко епилирани - на мускулесто тяло повече му отива да е обезкосмено. На слабо или по-пълно тяло стои смешно. Обезкосмени крака и гениталии определено не ми харесват.
5
1
 
17
 
! Отговори
Всъщност преди 5 години
Обезкосмяването е БИЗНЕС за милиарди долари. Десетки международни корпорации са заети да разработват и да произвеждат продукти за обезкосмяване. Всичко е маркетинг, реклама и пропаганда. ЗА ПАРИ. Много пари.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази процедура е особено подходяща за дамите, които имат до себе си финансово красиви джентълмени.Зарибявката действа перфектно, след което касичката трябва да се попълва на всеки 12-16 месеца.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Модата дойде от хетерото, защото джендърите и сега са си окосмени. Питайте.....
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Космите не трябва да се премахват. Те си имат функция. Изобщо не знам от къде дойде тая м/ода на обезкосмяването? Май от САЩ или от джендъритее.Едно време никой не се е обезкосмявал. Мъжете масово са били със дълги бради и коси. Жени са били естествени. И в никакъв случай не са били по малко желани.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За топките това важи ли? За един приАтел питам.