Съпрузи убили учения в Пловдив! Отвлекли го, пребили го...

Двамата са задържани, мотивите за зверството се уточняват
3 юли 2018 14:30,
98
Съпрузи убили учения в Пловдив! Отвлекли го, пребили го...
Снимка: TrafficNews

Двама съпрузи са задържани за жестокото убийство на преподавателя от Аграрния университет в Пловдив.

70-годишният учен Стефан Нейков бе открит зверски пребит до входа на Военна болница в града късно снощи.

Той е намерен в безпомощно състояние до автомобил. Минути след пристигането на Спешна помощ мъжът издъхнал.

Двама съпрузи са заподозрени за жестокото убийство, съобщи TrafficNews.bg. Мъжът и жената са задържани и в момента ги разпитват в Криминална полиция.

Още по темата

Според източници на изданието вчера вечерта съпрузите примамили Нейков като му устроили капан. Извели го с автомобил на безлюдно място, където му нанесли тежък побой. При побоя са използвали дървен кол. След това го върнали и изхвърлили тялото край Военна болница, където по-късно трупът е открит от минувачи.

Автомобилът, до който е намерено тялото, сив "Фолксваген Поло", е собсвеност на сина на Нейков.

Все още се уточняват мотивите за ужасното убийство, но според разследващите най-вероятно става дума за любовен триъгълник.

Тялото на мъжа е открито извън колата със следи от жесток побой. Назначена е аутопсия, която ще даде точните причини за настъпването на смъртта.

Полицията води разследване, а случаят е под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Доц. д-р Стефан Нейков и е преподавал "Зеленчукопроизводство" в Аграрен университет Пловдив, бил е и в Институт по растителни генетични ресурси "К. Малков" – Садово. Семеен е, има син, който също е преподавател в Садово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
34
 
! Отговори
жалко за доц.Нейков преди 5 години
Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в *** на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова! Даже допускам насила агресивните Стоичкови да са замъкнали стареца на тъмното скатано място с цел грабеж! Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и хладнокръвни убийци!
81
0
 
34
 
! Отговори
светла му памет преди 5 години
А нормално ли е ***, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на *** да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, бум,фрас...
80
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мОЯ БЛИЗКА СЕ ЯВИ НА КОНКУРС ЗА ДОКТОРАНТ В сОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ. Там още в началото на конкурса местните професорски бабички на по 70 години, които вместо да се пенсионират колят и бесят са казали на участниците че цитирам няма смисъл да участват защото роднина на тяхна колежка е "много подготвен", да не си губят времето. Накрая като системно няма закон се стега и до това на някой да му не издържат нервите и да отупа някой съсипник на българската младеж.
79
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А осъдения бисексуален *** Чавдар Стоянов и той ли е преподавател - светец??? Висшето образование е прогнило от корупция, продават се дипломи, в медицината незнаещи български чужденци станаха дипломирани лекари и част от тах днес убиват българския народ.
78
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моя позната си пусна жалба за един гербов корумпаж професор и разбира се информацията изтече до въпросния калиньок дъ рт а тя едвам завърши след това.
77
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всеки университет има преподаватели, които са мега прости и мега корумпирани и се предлагат на всяка студентка. Нормално е на някой мъж да не му издържат нервите и да поотупа наглеците.
76
2
 
35
 
! Отговори
az преди 5 години
Писал е двойка на селянката, онази е викнала приятеля си, тракторист. Той ударил 3 ракии в кръчмата, казал, аз що не хвана сопата, хвърлили са му един бой, ама са попрекалили. Оставили са го пред болницата, с надежда да оцелее, обаче не е успял човека. Това ви чака всички учители, останали в България, винаги ще се намери по някой празноглавец, да покаже мусколи, къде за бой, къде за убийство. Да се върне смъртното наказание, който убива с умисъл, на бесилото!
75
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама айде моля ви се с тия версии,стана венецуелска сапунка.То любовни триъгълници,изнудвания за секс срещу даване на изпит.Ако първата версия е вярна, евала на 70 годишния човек,че е могъл да участва в любовни триъгълници,дай боже всекиму.А пък с изнудването е пълна смешка,ако е истина да си е пуснала жалба в полицията въпросната студентка.Ще препоръчам на 90-годишната ми баба да спре да гледа сериали,достатъчно е да чете новините.Щото беше спряла да чете вестници ,че нямало интересни неща
74
0
 
36
 
! Отговори
ХА НА БАС преди 5 години
КАТО ИМАМ В ПРЕДВИД ПРЕДИШНИ СЛУЧАЙ (НАПРИМЕР СЪС СЕСТРИЧКИТЕ БЕЛНЕЙСКИ) ,НАЙ-ВЕРОЯТНО СТАВА ВЪПРОС НА САМОУБИЙСТВО С БУХАЛКА.
73
2
 
35
 
! Отговори
хаха преди 5 години
До до 69ти нормален ли си,от къде идва Хан Аспарух по тия земи,не е ли от Азия или от луната според теб,довлекли се,натреесли се,добре,че тогава славяните са били толерантни и не са строили огради по границите,историята се повтаря и много ще има да плащате,тежка ви е кармата и господ дето е българин не може да ви помогне срещу вселенските закони
72
3
 
38
 
! Отговори
преди 5 години
Изнудвал за оценка, срещу секс. Сега ще прави секс с червейте, изнудвачът-***!
71
0
 
32
 
! Отговори
до 72 преди 5 години
ЛЪЖЕШ! А лъжците са от племето на изнудвачите!
70
6
 
39
 
! Отговори
БРАВО НА ГЕРОЯ преди 5 години
Такава е съдбата на изнудвачите-при червеите! Да е за урок на други изнудвачи, които изнудват по-слаби и зависими. не само в университетите-редовния рекет към студентите, но и по работни места, в олбщини, случаите ,когято милиционери изнудват. да се знае-изнудвания търпи, но не безкрайно. Браво на героя ,че ликвидира изнудвач!
69
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dojivotna prisada za ubiycite.
68
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това което преди малко прочетох е смайващо.....Бил убит защото жената била негова студентка в аграрния институт, 14 години не могла да се дипломира и дядката искал с нея секс.....Направо паднах......14 години учене и секс на 70 години.
67
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една Руска Медия пише че са Бежанци но на български няма информация , българските Медии крият както винаги
66
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
най-вероятно са искали да и предпише жилището сисрещу съблазняванежената е виновна
65
5
 
43
 
! Отговори
изнудване преди 5 години
Двамата съпрузи решили да ограбят 70 г учен , след като разбрали ,че не могат да му вземат парите -озверели и го ликвидирали. Алчността в това консуматорско време..
64
4
 
46
 
! Отговори
до 69 преди 5 години
Вие сте се довлекли от Азия, лайненце, ние винаги сме живеели тук!
63
18
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типично българско поведение !За какво са се довлекли от Азия да цапат тук , тея варвари ?