Още дъждове в Тайланд: Децата в пещерата под нова заплаха

Прогнозите са, че ще има нови валежи
Обновена: 5 юли 2018 22:47 | 5 юли 2018 22:36, Петя Славова
4

8015 гледания   |  Още видео
Нови проблеми за спасителните екипи, които вече 12 дни се опитват да извадят 12-те момчета и техният треньор от наводнената пещера в Тайланд.

Прогнозите заплашват с нови дъждове в района, а тренировките по гмуркане на заклещените деца вече започнаха, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Вече втора седмица 12-те момчета и техният футболен треньор остават в дебрите на коварната пещера, обградени от вода и непроходими тунели. Спасителните екипи вече започнаха спешни тренировки по плуване и гмуркане в опит да научат децата да се придвижват пред наводнените проходи.

Докато работата продължава, момчетата получават всичко, което им е нужно. До тях достигнаха медицински екипи, които им оказаха първа помощ. Беше им осигурена и храна. А светът със затаен дъх се моли 13-те, които попаднаха в капана на пещерата, да успеят да излязат на повърхността възможно най-скоро.

 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 8 месеца
Да вадят децата ,а оня абдал,тренеро,да го оставят ...
3
9
 
0
 
! Отговори
Маке-ариец преди 8 месеца
Внимавайте деца, Пещерите македонски крият големи опастности!!!
2
32
 
5
 
! Отговори
Az преди 8 месеца
Някой тука моли ли се? Че и със зараен дъх. Айде стига смешки, хората си имат къде по-належащи проблеми ор това да им мигне окото за тия пишлегари.
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой препоръча на тези хлапета да се завират там през този сезон, когато има опасност от наводнения?
Кои гъски агитират германските пубертетки да посещават мигрантски лагери, за да поощряват намиращите се там младежи да учат немски език? И после, изнасилени тийнейджърки, а някои дори и убити!
Докога някои ще си правят експерименти с чужди деца? Така, както навремето у нас 40-килограмови малолетни по задължение ходеха на строителни бригади и се случваше какво ли не!
Това е ПРЕСТЪПНО БЕЗОБРАЗИЕ!!!